Support Industrielle sensorer
Support Explosion Protection
With a passion for automation and groundbreaking technology—automation is our world.

Focusing on the essential.

Striving for perfection.

Technology for tomorrow.

Om os

Automation er vores verden. Perfekte applikationsløsninger er vores mål.

I 1945, grundlagde Walter Pepperl og Ludwig Fuchs et lille radioværksted i Mannheim, Tyskland, baseret på principperne af opfindsomhed, iværksætter fremsynethed og selvstændighed. Erfaringen de opnåede var transformeret til nye ideer, og de forsatte med at udvikle produkter til deres kunder. Dette resulterede i opfindelsen af "Proximity Switchen". Denne opfindelse var startskuddet for virksomhedens succes historie.

I dag er Pepperl+Fuchs kendt af kunder verden over som pioner og innovator indenfor elektrisk eksplosionsbeskyttelse og sensorteknologi. Vores fokus er altid på dine individuelle krav: Med en passion for automation og banebrydende teknologi, brænder vi for at samarbjde med dig, nu og i fremtiden. Vi forstår kravene på dit marked, udvikler specifikke løsninger, og integrer dem i dine processer.

 


Pepperl+Fuchs Reaches the Billion Mark


Tal og fakta

Direktion
Gunther Kegel, Ph.D (CEO)
Werner Guthier
Lutz Liebers
Reiner Müller
Florian Ochs

Salg 2019
715 Mio. EUR

Ansatte
Over 6,300 på verdensplan

Sektorer
Industrielle Sensorer
Explosion Protection


View press releases

In our press release section you will find an overview of top articles and product news prepared and avaible to publishers and editors.

amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Discover our online magazine! Exciting success stories, application reports, interviews, and regional news are awaiting you.