Mastering challenges.
Opening communication channels.
Redefining flexibility.

R10x Serien
Den nye generation

Features

Fremtids-orienteret produkt arkitektur, fotoelektrisk sensor, fotoelektriske sensorer, R100, R101, fremtids-orienteret produkt arkitektur

State-Of-The-Art Produkt Design

For første gang, kombineres det nyeste produkt design med flere fotoelektriske typer af sensorer med innovativ teknologi i et enkelt design. Du modtager en bred vifte af løsninger, der passer til din opgave - fra en thru-beam sensor til en afstandssensor. Opdag ny fleksibilitet!
fotoelektrisk sensor, fotoelektriske sensorer, R100, R101, innovativ teknologi, Multi Pixel Teknologi, DuraBeam laser teknologi

Innovative Teknologier

Med innovativ DurmaBeam laser teknologi og bevist Multi Pixel Teknologi, sætter Pepperl+Fuchs en ny standard for fotoelektriske sensorer. Kontinuerlig kommunikation via IO-Link sikrer, at sensorens intelligens udnyttes fuldt ud og giver mange alsidige muligheder. Gør klar til fremtiden!
Kompakt hus design, fotoelektrisk sensor, fotoelektriske sensorer, R100, R101, pladsbesparende hus

Kompakt hus design

Vores fotoelektriske sensorer findes i et stort udvalg af teknologier. Det yderst kompakte hus er tilpasset til flere standard monterings metoder. Det pladsbesparende design har nem mekanisk intergration – selv når pladsen er meget lille. Nyd fordelene for denne nemme installation!
Intuitiv betjenings koncept, fotoelektrisk sensor, fotoelektriske sensorer, R100, R101, intuitiv betjenings koncept

Intuitiv betjenings koncept

Idriftsættelse er enkel og intuitiv. Kontrol og display konceptet er ens for alle sensorer og består af en knap, et potentiometer, og tydlige LEDs. Dette forenkler konfigurationen af sensorerne. Spar tid og omkostninger når disse sensorer tages i brug!

Den nye generation af fotoelektriske sensorer på YouTube

Med denne generation af sensorer, introducere Pepperl+Fuchs en ny æra indenfor fototelektriske sensorer. R10x serien er de første der repræsenters i et kompakt design. Men hvad er det lige netop der adskiller denne generation af sensorer? I denne YouTube video, kan du se eksempler på R100 serien og dennes specifikationer.

Fleksibilitet omdefiners– Alsidig løsning i hvert hus

R100 og R101 serien af fotoelektriske sensorer

For første gang kombiners det nyeste produkt design med flere fotoelektriske typer, med innovativ teknologi i et enkelt design. R100, R101 og R103 serien adskiller sig kun i monterings metode og design af hus. Når du har besluttet hvordan din sensor skal monteres, kan du frit vælge de nødvendige funktioner i forhold til opgaven. Denne alsidige løsning tilbyde unik fleksibilitet og åbner op for en lang række af mulige applikationer.

360°– Opdag R100, R101 og R103

  • Teknisk data
  • R100 serien
  • Hus dimensioner: 11 x 21.5 x 44.5 mm
  • Forbindelse: bagside M3 montering og 25.4 mm forside M3 montering på siden
Requires Goolge Chrome, Firefox, Safari, Opera, and Internet Explorer version 9 Beta
 
 
R100

Multi Pixel Teknologi – Succes kan måles

Multi Pixel Teknologi (MPT) udviklet af Pepperl+Fuchs giver yderst pålidelig og forstyrrelses-fri afstandsmåling for kort-afstands applikationer. Teknologien kombinere måle funktionerne fra standard afstandsmålingssensorer med princip bevist triangulering.

med denne geometriske metode, en emitter – LED eller laser – udsendes en lysstråle til målobjektet, som reflekterer det tilbage. Den reflekterede lysstråle er hermed indfanget af en lysfølsom modtager i sensoren, multipixel array. Afhængigt af positionen af lyspletten på modtageren, er afstanden fra objekt til sensor beregnet med geometrisk triangulering. Dette gøres vha. intelligente software algoritmer.

På grund af den lille-størrelse af MPT målingskerne, kan den nøjagtige afstandsmåling integreres i meget små sensorer for aller første gang – såsom R10x serien. Drag nytte af deres tilpasningsevne and udforsk de mindste afstandsmålings sensorer med en hidtil uset styrke densitet !

DuraBeam Laser Teknologi – Det bedste af to verdener

Laser sensorer er yderst nøjagtige, men har en kortere holdbarhed og mindre temperatur interval sammenlignet med LED sensorer. Pepperl+Fuchs bruger det bedste fra to verdener og kombinere for første gangstyrken fra LED sensorer og laser sensorer i en innovativ laser teknologi: DuraBeam.

Den kraftige teknologi garantere længere levetid og tilbyder brugeren nye muligheder – selv ved forhøjede omgivelsestemperaturer op til 60° C.

DuraBeam bruger også en speciel stråle profil, der afspejler en skarpt kontureret, cirkulære lysplet på et objekt til enhver tid. Sensorer udstyret med DuraBeam laser teknologi er særligt egnet til højtnøjagtig detektion og afstandsmåling af smalle objekter.

Sensorik4.0® – Fremtidssikret Automation med IO-Link

IO-Link muliggør kontinuerlig kommunikation nedtil sensor niveau. Foruden process data, modtager brugeren værdifuldt diagnostisk og statusoplysninger. Sensorens intelligens kan udnyttes til fulde.

R100, R101 og R103 serien af fotoelektriske sensorer er udstyret med IO-Link og lever op til kravene for Sensorik4.0 og den digitale fabrik af fremtiden. Ved at bruge SmartBridge teknologi fra Pepperl+Fuchs, går du et skridt videre: Kommuniker trådløst for første gnag og modtag al nødvendig information direkte på ditmobile apparat. Kontroller nemt automations processen på din fabrik!

SmartBridge Technology af Pepperl+Fuchs

Kontakt os

Hvilke fordele tilbyder de nye fotoelektriske sensorer min fabrik? Hvilken sensor er den rigtige til mine specifikke krav? Vi hjælper gerne med at svare på disse og andre spørgsmål. Arranger et møde!