Support Industrielle sensorer
Support Explosion Protection

Industrielle sensorer

I årtiere har Pepperl+Fuchs udviklet og distribueret industrielle sensorer og sensor systemer i top kvalitet til brug i automations teknologi. Det brede produkt sortiment tilbyder sensorer til standard applikationer, men også specielt designet løsninger. I tæt samarbejde med vores eksperter vil du få det perfekte sensor system der netop lever op til dine specifikke krav.

Vores produkt sortiment af industrielle sensorer til fabriks automation er kendt for en høj grad af innovation. Det består af induktive, fotoelektriske, kapacitive, og ultralyds sensorer. Ydereligere har vi også stærke produkter som rotations enkodere, positons og identifikations systemer (RFID, Data Matrix, Stregkoder), AS-Interface og dertil hørende tilbehør. Industriel vision systemer og vision sensorer er også en del af vores brede produkt række.

Den nyeste teknologi, og et globalt salgs og produktions netværk gør Pepperl+Fuchs til den ideel partner i en bred række af industrier på det globale marked. Dette inkluder brancher som maskinindustri, bilindustri, materiale håndtering, emballage, printer og papir industrien, døre, porte og elevator konstruktion, proces udstyr, mobile udstyr og vedvarende energi.


amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Discover our online magazine! Exciting success stories, application reports, interviews, and regional news are awaiting you.

e-news

Tilmeld dig vores nyhedsblad, og modtage seneste nyt om vores produkter, applikationer og andre spændende historier.

 

Subscribe