Support Industrielle sensorer
Support Explosion Protection

Vedvarende energi


Pepperl+Fuchs sensors are used in applications of renewable energy.

Mange applikationer i vedvarende energi sektoren bruger Pepperl+Fuchs' produkter. De spiller en væsentlig rolle i driftsikkerheden og effektiviteten af disse systemer. Vind energisystems operatører er bekymrede for produktiviteten og kræver et minimum af stilstand. Driftsikre enkodere (inkremental og absolut) er designede til at arbejde i disse krævende applikationer og overholder alle industristandarder.

Pepperl+Fuchs enkodere findes i vind energisystemer og sikrer optimal præstation og energi udbytte. Data udveksling er intet problem. Vore enkodere inkluderer industriens største udbud af interfaces, omfattende CANopen, SSI, AS-Interface, DeviceNet, Parallel interface, og PROFIBUS.

Moderne solcelle anlæg kan operere effektivt med veludført ingeniørarbejde på kontrol teknologi. De stoler på tilbagemeldingen fra enkoderen for præcis positionsbestemmelse på deres sporingssystemer. Pepperl+Fuchs’ enkodere genkender retningen af rotationen og sørger for optimal vinkel i forhold til solen.

Rigtig indstilling af solpaneler i forhold til solen maksimerer effektiviteten af energiomdannelse. Pepperl+Fuchs roterende sensorer genkender retninger af bevægelsen og sørger for den optimale vinkel i forhold til solen.e-news

Tilmeld dig vores nyhedsblad, og modtage seneste nyt om vores produkter, applikationer og andre spændende historier.

 

Subscribe