Perfecting precision.
Capitalizing on flexibility.
Increasing service life.

ENA58IL – roterende magnetiske enkodere

Magnetisk presisjon. Under alle forhold.

Magnetisk enkoderteknologi fra Pepperl+Fuchs. Perfeksjonering av presisjon, utnyttelse av fleksibilitet og økning av levetid – den nye ENA58IL-serien med magnetiske enkodere oppfyller disse kriteriene. De kraftige enkoderne drives etter et svært effektivt magnetisk deteksjonsprinsipp, og det er første gang en Hall- og Wiegand-sensor kombineres. Den kontaktfrie teknologien kjennetegnes av den unike presisjonen og robustheten – selv i de røffeste industrimiljøene. Oppnå et nytt nivå av pålitelighet og ytelse på anlegget!

Perfekt tilbehør
En optimal funksjon for en roterende enkoder kan bare oppnås med riktig mekanisk tilbehør. Til ENA58IL finnes det en komplett pakke av funksjonsriktig tilkoblingsprodukter.

Tilbehør til roterende enkodere

Presise måleresultater
Kontaktfri teknologi
Allsidige applikasjoner

360° - Explore the ENA58IL Rotary Encoder

42H-serien med magnetiske enkodere sikrer nøyaktig posisjonering av en kranbom.
Den ekstremt robuste og kraftige 42H-serien med magnetiske enkodere gir nøyaktig posisjonering av en kranbom, selv under påvirkning av kraftige støt og vibrasjoner. Den kontaktfrie magnetteknologien gir absolutt pålitelighet og lang levetid.
ENA36IL-serien med magnetiske enkodere registrer posisjonen til en robotarm svært pålitelig
På grunn av den svært kompakte kapslingsutformingen er ENA36IL-serien med enkodere ideelle for montering på trange steder i roboter. Her registrerer de pålitelig posisjonen og hastigheten til robotarmen og sikrer en jevn prosessflyt.

Sikre, pålitelige prosesser

ENA58IL-serien med magnetiske enkodere gir posisjonsdata i en tappeapplikasjon.
På moderne tappeanlegg tappes opptil 90 000 flasker med juice, øl eller brus per time. ENA58IL-serien med magnetiske enkodere, som har en nøyaktighet på 0,1°, gir nøyaktige posisjonsdata for presis posisjonering av flaskene.
ENA58IL-serien med magnetiske enkodere gir nøyaktig hastighetsstyring for en trykkpresse.
Aviser beveger seg omtrent 50 m per sekund gjennom offsetpresser. Bevegelsen til presserullene må tilpasses nøyaktig for å hindre at papiret rives eller krølles. ENA58IL-serien med magnetiske enkodere gir nøyaktig kontroll av rullehastigheten.

Rotary encoders are suitable for measuring the rotation, angular speed, or position of moving parts in a wide range of areas. In comparison to other magnetic encoders the new magnetic encoder family offers unique robustness and precision.

Allsidige applikasjoner

Den nye generasjonen av roterende magnetiske enkodere fra Pepperl+Fuchs er spesielt utformet for krevende industrimiljøer. Den nøyaktige og robuste teknologien kombinert med en kompakt kapslingsutforming gjør at de kan brukes i de mest krevende applikasjonene. Selv høye mekaniske belastninger med vibrasjoner, smuss og ekstreme temperaturer har ingen påvirkning på de kraftige, roterende magnetiske enkoderne. Dette gir brukeren pålitelige produksjonsprosesser for en lang rekke applikasjoner.

Har du spørsmål om roterende magnetiske enkodere?

Vi er her for å hjelpe deg!
 Hvis du vil ha mer informasjon om den nye generasjonen av roterende magnetiske enkodere fra Pepperl+Fuchs, kan du sende oss en e-post.