Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

e-news abonnement

Hold deg oppdatert med elektroniske nyhetsbrev fra Pepperl+Fuchs

Våre elektroniske nyhetsbrev blir gitt ut 10-12 ganger pr år og inneholder spennende nyheter fra Pepperl+Fuchs. Det kan være produktnyheter, spennende innovasjoner og nye trender i markedet. Du kan lese applikasjonsrapporter og reportasjer fra installasjoner der interessant teknologi tas i bruk. Vi intervjuer spennende mennesker og vi linker til interessante filmer på YouTube. Våre elektroniske nyhetsbrev er som oftest en kombinasjon av nyheter fra både Sensorteknologi og Eksplosjonsbeskyttelse, våre to forretningsområder.

Ved å registrere deg i skjemaet under, sender vi deg en epost der du går gjennom et par enkle step. Og så er du abonnent.

Vi sendte deg også en informasjon om GDPR og våre nyhetsbrev i juni i år, men nå er det altså slik at du gå gjennom denne enkle prosedyren for å fortsatt få nyhetsbrevene fra oss. Vi kan faktisk heller ikke gjøre det for deg. Men fortvil ikke; Det tar bare et par minutter, og vi setter stor pris på om du gjør det. Så kan vi fortsette å informere deg om det som rører seg hos oss.


Formular wird geladen ...