Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Industrielle Sensorer

Pepperl+Fuchs har helt siden 50-tallet utviklet og produsert industrielle sensorer og sensorsystemer av høy kvalitet for anvendelse innen automatiseringsteknologi. Vårt produktprogram inneholder både standardsensorer og kundespesifikke løsninger. I nært samarbeid med våre eksperter finner vi ideelle løsninger for våre kunder.

Vårt produktprogram av industrielle sensorer innen fabrikkautomasjon inneholder en stor grad av innovasjon. Det består av induktive og kapasitive givere, ultralydsensorer, fotoceller, og i tillegg avanserte produktområder som enkodere, RFID-systemer, AS-Interface, posisjoneringssystemer, avstandsmåling, samt en hel rekke andre produkter og systemer

Utviklings- og produksjonssentre med høy kompetanse samt et globalt nettverk av datterselskaper gjør Pepperl+Fuchs til en foretrukket samarbeidspartner innen automatisering og instrumentering i en rekke bransjer og over hele verden. Vi er aktive i alt fra materialhåndering, maskinbyggere, prosessutstyr, mobilt utsyr og anleggsmaskiner, fornybar energi, olje- og gass, drilling, og mye annet.


amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Les vårt online kundemagasin. Der finner du applikasjoner, intervjuer og andre nyheter fra oss.

e-news

Bli abonnent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe