Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Nettverksbaserte kommunikasjonsløsninger øker effektiviteten

I dag er det umulig å forestille seg en produksjonsprosess uten en pålitelig og transparent flyt av data. Hovedhensikten med industrielle kommunikasjonsløsninger er å forbinde alle deler av et produksjonsanlegg i ett nettverk, alt fra overordnede produksjonsstyringssystemer og ned til kommunikasjon på feltnivå. Ved å benytte komminikasjonsløsninger som går gjennom hele anlegget, økes anleggets tilgjengelighet og effektivitet. Sensorer og øvrig feltutstyr fra Pepperl+Fuchs kan enkelt integreres i eksisterende kommunikasjonssystemer som gir transparente løsninger og øker effektiviteten.

I dag er også industrielle kommunikasjonsløsninger integrert i sentrale systemer som kan stille data til rådighet for Internet of Things-applikasjoner (IoT). Pepperl+Fuchs tilbyr et stort utvalg produkter og løsninger  som kan levere høykvalitets data på alle nivåer. Eksempler på dette er AS-interface-systemer, Ethernet-baserte produkter, et stort utvalg produkter med IO-link og øvrige interfaceprodukter.IIoT Starter Kit

Connect your factory floor sensors to the cloud and start your digital transformation with the new IIoT starter kits.

Free Download: White Paper on TCP-Based Communication Protocols (PDF)

Dette gratis PDF-dokumentet sammenligner de forskjellige TCP-baserte kommunikasjonsprotokollene (AMQP, OPC UA, MQTT, REST API) som har funnet veien opp og regnes som muliggjørerne for IIoT og Industry 4.0. Last ned gratis nå!

Comtrol Portfolio

With the acquisition of the business of Comtrol Corporation, Pepperl+Fuchs is completing its portfolio of future-oriented Industry 4.0 solutions for cloud-based applications.