Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Industriell kommunikasjon

Nettverksbaserte kommunikasjonsløsninger øker effektiviteten

I dag er det umulig å forestille seg en produksjonsprosess uten en pålitelig og transparent flyt av data. Hovedhensikten med industrielle kommunikasjonsløsninger er å forbinde alle deler av et produksjonsanlegg i ett nettverk, alt fra overordnede produksjonsstyringssystemer og ned til kommunikasjon på feltnivå. Ved å benytte komminikasjonsløsninger som går gjennom hele anlegget, økes anleggets tilgjengelighet og effektivitet. Sensorer og øvrig feltutstyr fra Pepperl+Fuchs kan enkelt integreres i eksisterende kommunikasjonssystemer som gir transparente løsninger og øker effektiviteten.

I dag er også industrielle kommunikasjonsløsninger integrert i sentrale systemer som kan stille data til rådighet for Internet of Things-applikasjoner (IoT). Pepperl+Fuchs tilbyr et stort utvalg produkter og løsninger  som kan levere høykvalitets data på alle nivåer. Eksempler på dette er AS-interface-systemer, Ethernet-baserte produkter, et stort utvalg produkter med IO-link og øvrige interfaceprodukter.Comtrol Portfolio

With the acquisition of the business of Comtrol Corporation, Pepperl+Fuchs is completing its portfolio of future-oriented Industry 4.0 solutions for cloud-based applications.