Våre løsninger, like individuelle som deg.

Tilpassede løsninger

Like individuelle som deg

Etter hvert som produksjonsanlegg blir mer automatiserte og prosessanlegg blir mer komplekse, endres oppgavene og utfordringene til kundene våre. Som automasjonseksperter ønsker vi å samarbeide med deg for å bane vei for en digital fremtid – med løsninger som er like individuelle som deg.

Ekspertene hos Pepperl+Fuchs planlegger, utvikler og implementerer tilpassede løsninger som er skreddersydd for behovene og applikasjonene til kundene våre innen både fabrikkautomasjon og prosessindustrier. Fordi hver kunde er unik og hvert prosjekt er unikt. Vi tar hånd om hvert trinn, fra første utkast til bruksklar løsning. Dette fordi du skal kunne fokusere på kjernevirksomheten og overlate automasjonsoppgavene dine til en spesialist.

Uansett om du trenger en tilpasset utforming, et nytt monteringsalternativ eller en komplett pakke med spesialkomponenter og tilhørende programvare, bruker vi vår lidenskap for automasjon og teknisk kunnskap til å finne løsningen som fungerer best for deg. For oss er løsningene nemlig bare teknisk perfekte hvis de løser problemet ditt fullstendig.

I samsvar med dine behov
Avhengig av behovene til din spesifikke applikasjon kan individuelle løsninger fra Pepperl+Fuchs variere fra mindre justeringer og spesialutviklede produkter til en komplett pakke som inkluderer integrering og sertifisering. Uansett hvor omfattende justeringene og de spesifikke utviklingene er, vil løsningene våre alltid være basert på individuell rådgivning og regelmessig kommunikasjon med kundene våre. Dette gjelder for både fabrikk- og prosessautomasjon. En forståelse av din applikasjon og vår ekspertise innen automasjon danner grunnlaget for en løsning som er riktig for deg.
Individuelle løsninger for fabrikkautomasjon
Pepperl+Fuchs' divisjon for fabrikkautomasjon tilbyr en bred portefølje av produkter for en rekke industrisektorer. Hvis vi har et produkt som er nesten perfekt for den aktuelle applikasjonen, endrer vi det slik at det nøyaktig oppfyller kravene – enten det gjelder kabellengde, tilkoblingstype eller en annen mindre justering. Hvis produkter fra standardporteføljen vår ikke kan løse oppgaven din, vil vi samarbeide med deg for å utvikle en tilpasset løsning basert på eksisterende teknologi. Denne løsningen kan omfatte justering av design, monteringsalternativ, maskinvare og programvare. Hvis den tilpassede løsningen må integreres direkte i systemet ditt, vil ekspertene hos Pepperl+Fuchs utvikle de riktige verktøyene og ta seg av integreringen i prosessen, tilkoblingen til ERP-systemet ditt og programmeringen av kontrollsystemet.
Se videoen vår for å se et eksempel på en felles løsning.
Individuelle løsninger for prosessindustrier
Pepperl+Fuchs' divisjon for prosessautomasjon kan se tilbake på mer enn 60 års erfaring innen Ex-beskyttelse. Kombinert med omfattende teknologisk kunnskap betyr dette at ekspertene våre er i stand til å oppfylle alle typer krav og utvikle akkurat den løsningen som er nødvendig for den aktuelle applikasjonen – selv for Ex-områder og krevende miljøer. Pepperl+Fuchs har etablert SEC-sentre (Solution Engineering Centers) over hele verden spesielt med tanke på nettopp slike tilpassede løsninger for prosessautomasjon. Under teknikk- og implementeringsarbeidet tar ekspertene våre seg av alt for deg: fra å utarbeide forslaget og den innledende løsningen til å utvikle og utforme den komplette løsningen, inkludert sertifisering. Vi samarbeider alltid tett med deg.
Finn ut mer om Solution Engineering Centers i videoen vår.

Historie: Alt i sikte

R2000 i GUB-kapsling

Uansett om det er i tankbiler på veien eller i tankvogner på tog: Kjemikalier må transporteres forsiktig, fordi mer enn 40 % av produktene er Ex-klassifiserte. Til tross for denne høye andelen av frakt med høy risiko, er ikke prosedyren for å laste kjøretøyer og togvogner med disse stoffene alltid den samme, siden gasser, væsker og granuler har forskjellige egenskaper. I tillegg er det ofte eksplosjonsfare. Dette betyr at man trenger kreative løsninger for å oppnå det nødvendige nivået av sikkerhet. Pepperl+Fuchs utviklet en tilpasset løsning som gjør lasting tryggere og mer effektivt.

Historie: Når kunder blir partnere

montratec: Når kunder blir partnere

Modulbaserte matesystemer er en effektiv løsning for rask, fleksibel og pålitelig transport av varer innad i et selskap. I tett samarbeid med en produsent av slike transportsystemer har Pepperl+Fuchs utviklet en tilpasset sensorløsning som har blitt en sentral komponent i den nye generasjonen matekjøretøy. Den helt ombygde måleelektronikken gir det nye matekjøretøyet et utvidet synsfelt, noe som muliggjør pålitelig registrering av matekjøretøy og hindringer foran – både rett frem og rundt svinger.
 

Sterkt nettverk

Pepperl+Fuchs-gruppens kunder drar ikke bare nytte av vår omfattende kunnskap om Ex-beskyttelse og industriell sensorteknologi. Takket være aktiv produktutvikling, skreddersydde systemer, smarte automasjonssystemer for luftfartsindustrien samt særskilte prosessanalyser og IoT-løsninger har kundene tilgang til et sterkt nettverk av eksperter.

Det nyetablerte foretaket Neoception, for eksempel, utvikler innovative programvareløsninger og industrielle IoT-tjenester som er tilpasset kundenes forretningsprosesser og -krav. Ved hjelp av kundespesifikk analyse bidrar teamet til å øke effektiviteten til anlegg og prosesser, og utnytter skjulte muligheter.

Sterkt nettverk

Vårt fokus er alltid på dine individuelle behov. Selskapene i Pepperl+Fuchs-gruppen er lidenskapelig opptatt av automasjon og banebrytende teknologi, og er forpliktet til å samarbeide med deg – nå og i fremtiden.

Utfordre oss!

Har du spørsmål eller en oppgave vi kan løse? Ta kontakt med oss. Vi gleder oss til å høre fra deg.