Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Da Pepperl+Fuchs overtok ecom, ble vi markedsledende innen egensikre mobile enheter som mobiltelefoner, smarttelefoner og nettbrett for bruk i ex-områder. Ecom har vært et markedsledende varemerke i bransjen i flere tiår.

Fra mobiltelefoner, smarttelefoner og nettbrett til smartklokker - alle mobile enheter er tilgjengelige i versjoner for bruk i krevende industrielle miljøer. Versjoner med globale ATEX / IECEx-sertifiseringer for Zone 1/21, Div. 1 og sone 2/22, div. 2, gruvedrift, landsspesifikk og radiogodkjenning er også tilgjengelige. Industrielle kapslinger og robust konstruksjon gir ekstra sikkerhet ved å beskytte enhetene mot støv og vanninntrenging og gjøre dem motstandsdyktige mot støt og vibrasjoner. Individuelle konfigurasjonsalternativer, serviceavtaler kombinert med digitale produkter og tjenester og omfattende tjenester levert av kvalifisert personell gjør utvalget av løsninger for mobil databehandling og kommunikasjon komplett.

Dette åpner opp for helt nye bruksområder og gir samtidig høyere sikkerhet, produktivitet og transparens - enten i konvensjonelle applikasjoner eller i Industry 4.0-scenarier.


Løsninger for mobil IT og kommunikasjon


mobile device leasing

Har du allerede hørt om tjenesten vår for mobil databehandling og kommunikasjonsprodukter? Ved å lease mobile enheter kan du tilpasse utgiftene oppnå forventede prosjektfordeler og redusere de totale eierkostnadene. Les mer!

key visual digital products and services

Nettportalen for digitale produkter og tjenester kombinerer automatisert utrulling med administrasjon av mobilenheter og en sanntidsovervåkingsfunksjon på en enkelt plattform ...