Digitalizing hazardous areas.
Enabling connectivity.
Enhancing mobility.

Digitale produkter og tjenester

Et raskt blikk på fordelene dine

skrivebordsikon

Sentral plattform

Vi støtter deg helt fra starten av – fra konfigurasjon til feilsøking: Du mottar individuelt forhåndskonfigurerte enheter som er klare til bruk umiddelbart etter levering. Idriftssetting, administrasjon og analyse av mobilenheter utføres fra en sentral plattform. Alle programvareoppdateringer kan rulles ut over hele verden samtidig.
tabellikon

Bedre kvalitet

Alle enheter kan konfigureres og administreres med den nye plattformen, slik at du unngår feilutsatte manuelle prosesser. Muligheten til å evaluere aktive og historiske data til enhver tid sikrer at datakvaliteten er stabilt høy, og at mobilenhetene fungerer pålitelig og optimalt.
diagramikon

Diagnostikk i sanntid

Hvis det er nødvendig, kan du hente driftsdata og feillogger i sanntid fra mobilenhetene, slik at du kan overvåke statusen til enhetene dine når og hvor som helst. Dette bidrar til å avdekke feil raskt og rette dem opp på et tidlig stadium.
sikkerhetsikon

Høy sikkerhetsstandard

Sikkerhetskritiske prosesser, for eksempel kritiske programvarehendelser, kan analyseres og spores via plattformen, for eksempel for å etablere en tidlig sammenheng mellom programvarefeil, geografiske data og Wi-Fi-dekning. Driften av nettskyserverne i Tyskland oppfyller de høyeste standarder for databeskyttelse – så du kan dra nytte av høy tilgjengelig og sikkerhet for dataene dine!

Enkel konfigurasjon og intuitiv administrasjon av mobilenheter

Internettportalen med digitale produkter og tjenester for Pepperl+Fuchs-merket ecom kombinerer automatisk oppsett med administrasjon av mobilenheter og overvåking i sanntid på én enkelt plattform. Hvis kunden ønsker det, kan plattformen fungere som et fullverdig system for administrasjon av mobilenheter som gir ekstern og samtidig enhetsadministrasjon i global skala. Mobilenheter leveres med forhåndskonfigurasjoner i henhold til individuelle kundebehov, og er klar til bruk umiddelbart etter levering. Alle oppdateringer kan utføres via Internett-plattformen under drift, uten at du må involvere lokale IT-avdelinger eller sende enhetene til hovedkvarteret. Det er mulig å analyse historiske data og sanntidsdata når som helst. Denne analysefunksjonen gir selskaper omfattende innsikt i prosesser, og avdekker raskt defekte eller sikkerhetskritiske prosedyrer og samhandlinger. 

Du får en komplett bruksklar tjeneste som sikrer stabil kvalitet og sikkerhet for alle enheter i selskapet ditt. Dette sparer tid, men beskytter også verdifulle ressurser!

oversikt over digitale produkter og tjenester

Lær mer om vår bruksklare tjeneste

Smarttelefoner, nettbrett og digitale arbeidsflyter har blitt en viktig del av moderne arbeidsmiljøer. Se videoen for å lære mer om vår bruksklare tjeneste som støtter deg i alt fra individuell enhetskonfigurasjon til diagnostikk, og sikrer stabilt høy kvalitet og sikkerhet.

I denne videoen vil den tekniske salgsspesialisten Christopher Limbrunner presentere Internett-plattformen for digitale produkter og tjenester som kan brukes som et fullverdig bedriftssystem for mobilitetsadministrasjon. Brukere kan også velge mellom en rekke applikasjoner, for eksempel apper for strekkodeskanning eller beskyttelse av alenearbeidene, som legger til rette for det daglige arbeidet.

Insights from the Mobile Devices and Services Experts

Watch the keynote speech and learn about the key applications for intrinsically safe mobile devices and how digital services help improve device data quality, transparency, and security.

As the global market leader for intrinsically safe mobile devices, we support our customers from configuration and management to the evaluation of (real-time) device data. Immerse yourself in our mobile worker solutions and learn how to improve data quality, productivity, and employee safety!

Using (rugged) smartphones, tablets, and the surrounding infrastructure in our private and professional spheres gives us the benefit of increased efficiency, information availability, and improved safety. In this panel discussion, Marco Kuhn, Roolf Wessels, and Jörg Hartleb from ecom instruments GmbH share knowledge and experience about mobile devices and services.

Oppsett og registrering

Hvis det er ønskelig, kan mobilenheter forlate fabrikken med individuelle standardinnstillinger, for eksempel tilpassede sikkerhetsinnstillinger, applikasjonsprogramvare og Wi-Fi-tilkobling som allerede er konfigurert. Denne tjenesten for oppsett gjør det mulig å implementere enheter umiddelbart etter levering, hvor som helst i verden. Når selskaper kjøper et stort antall nye enheter, kan de spare tid ved å unngå tungvinte manuelle konfigurasjoner som ofte er utsatt for feil.

Dette bidrar til å sikre en uniform (sikkerhets)standard og høy kvalitet på alle enheter fra det sekundet de blir levert. Innstillingene på én mobilenhet kan være en standard som enkelt kan overføres til andre enheter, og kopieres i tilfelle gjenopprettinger eller reparasjoner.

Oppsett og registrering

Konfigurasjon og administrasjon

konfigurasjon og administrasjon

Mobile Device Management

Løsningen Mobile Device Management (MDM) er kjernen i plattformen og gir konfigurasjon av avanserte innstillinger, samt enhetsadministrasjon på Internett og individuelle brukerprofiler. Små og mellomstore selskaper kan bruke verktøyet for umiddelbar administrasjon av mobilenhetene sine. For store selskaper gir MDM-programvaren forenklet administrasjon av selskapseide enheter for tredjepartsselskaper. Nødvendige apper, Wi-Fi, e-post og VPN-innstillinger for hele enhetsgruppen kan angis eksternt. I tillegg til visning av enhetsstatus og en valgfri funksjon for områdesporing, finnes det også et alternativ for å låse eller fullstendig gjenopprette enheter ved behov.

Mobile Application Management
Mobile Content Management
Mobile Identity Management
mobile application management

Mobile Application Management

Dette funksjonsområdet gjør det mulig å implementere, administrere og sikre apper på enheter: App-distribusjon kan være i form av direkte push-meldinger til mobilenheten, eller publisering i selskapets egen app-butikk.

Analyse og diagnostikk

analyse og diagnostikk

Spesialutviklede verktøy for analyse og diagnostikk gir kontinuerlig informasjon om enhetsstatus. Hvis det oppstår problemer, kan diagnostikkdataene sendes til kundestøtteteamet, slik at problemet kan identifiseres og løses så raskt som mulig. De to verktøyene eDIAGNOSTICS og eANALYTICS (fra 12/2020) er tilgjengelige for dette formålet.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre digitale produkter og tjenester, eller vil du ha mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet, og send oss en melding.