Increasing range.
Ensuring stability.
Maximizing uptime.

LS680 enhet for optisk dataoverføring

Fordeler forbundet med LS680-enheten for optisk dataoverføring

Stabilitet over lengre avstander

Stabilitet over lengre avstander

Den optiske datakoblingen muliggjør stabil dataoverføring over en avstand på inntil 300 m. Den store rekkevidden gjør at de kan brukes selv på høylagre. Helt pålitelig – selv over lengre avstander!
Optimal bruk av tilgjengelig plass

Optimal bruk av tilgjengelig plass

Under montering av LS680-enheten for optisk dataoverføring er det ingen krav om en minsteavstand, siden LS682 sikrer pålitelig dataoverføring fra en avstand på 0 m. Utnytt plassen optimalt!
Enkelt og raskt oppsett

Enkelt og raskt oppsett

Med LS680-enheten for optisk dataoverføring vises mottakstilstanden til begge apparatene på én enhet. Derfor kreves det bare én person for koble sammen to dataoverføringsenheter. Spar tid og kostnader under oppsettet!
Dataoverføring i sanntid

Dataoverføring i sanntid

LS680-enheten for optisk dataoverføring sikrer en konstant datahastighet på 100 Mbit/s, helt uavhengig av andre kommunikasjonsnettverk. Den stabile tilkoblingen lar deg reagere straks og hindrer dyr avbruddstid. Alltid tilgjengelig!

Raskt Ethernet åpner opp for nye applikasjoner

Med LS680-enheten for optisk dataoverføring kan apparater kobles sammen i et industrielt Ethernet-nettverk, f.eks. PROFINET, EtherNet/IP. Telegram lagres ikke. Dette gjør at du kan oppnå toveis datahastigheter på opptil 100 Mbit/s. Den høye overføringshastigheten åpner opp for bruk innen en rekke bruksområder: f.eks. bruk av IP-baserte kameraer for overvåking, vedlikehold og inspeksjon. 

Raskt Ethernet åpner opp for nye applikasjoner

Pålitelige prosesser med LS682

Hovedbruksområdet til LS682-enheten for optisk dataoverføring er Ethernet-basert kommunikasjon med ordreplukkere i høylagre med høye hyllereoler. Denne videoen viser enheten for optisk dataoverføring brukes ved Pepperl+Fuchs' europeiske distribusjonssenter og demonstrerer i få trinn hvordan man enkelt setter opp og i drift enheten.

Kort forklaring av brukergrensesnitt

Kontakt oss nå

Har du noen spørsmål om LS680-enheten for optisk dataoverføring?
Vi er her for å hjelpe deg! Bare send oss en e-post, eller avtal en samtale for å få mer informasjon om LS682.