SC-systemet

Pålitelighet i sin mest effektive form.

Med den nye SC-System-serien med galvaniske skiller har vi overført våre år med erfaring i Ex-områder til løsninger for generell bruk. SC-System er optimalt tilpasset dine individuelle behov – og gir mest valuta for pengene.

Funksjonene til de galvaniske skillene

Plassbesparende kapslingsdesign

Plassbesparende kapslingsdesign

Med en bredde på bare 6 mm og en lav høyde på bare 97 mm, reduserer kapslingen til SC-systemet med galvaniske skiller den nødvendige plassen til et minimum. De ekstremt kompakte modulene kan enkelt plasseres der det er trangt mellom kabelkanaler. Få mer plass i koblingsskapet!
Utvidede temperaturområder

Utvidede temperaturområder

SC-systemet med galvaniske skiller er utstyrt med toppmoderne kretsdesign med svært lavt effekttap. Oppnå større fleksibilitet i utvidede temperaturområder fra –25 til 70 °C!
Signaloverføring uten forstyrrelser

Signaloverføring uten forstyrrelser

På grunn av den galvaniske isolasjonen av høy kvalitet, forhindrer de galvaniske skillene i SC-systemet feil på overføringen og kontrollsignalene mellom feltet og kontrollnivået. Dette sikrer en pålitelig kommunikasjonsprosess på ditt anlegg!
Beskyttelse av personell og utstyr

Beskyttelse av personell og utstyr

De galvanisk isolerte skillene er basert på høye drifts- og testspenninger på 300 V og 3,0 KV, og de galvanisk isolerte skillene beskytter personell og utstyr mot skader forårsaket av farlige overspenninger. Få maksimal sikkerhet!

360° - Explore the SC-System

Opplev fordelene

De nye galvaniske skillene i SC-systemet ble utviklet i nært samarbeid med våre kunder og passer sømløst med eksisterende arbeidsflytprosesser. Den brukervennlige og slanke designen gjør den til en praktisk og økonomisk løsning som tilbyr:

  • en ekstremt høy pakketetthet på grunn av det lave varmetapet
  • en langvarig investeringsbeskyttelse
  • og mye mer

Pålitelig, effektiv og kompakt. Overbevis deg selv.

Opplev fordelene

Hva er et galvanisk skille?

Galvaniske skiller sikrer en jevn kommunikasjon mellom feltenheten og kontrollenheten ved hjelp av galvanisk isolasjon. De beskytter personell og utstyr mot farlige overspenninger.

De måler, forsterker og overvåker signaler i måle- og kontrollkretser og konverterer feltsignaler til standardsignaler.

Pepperl+Fuchs' galvaniske skiller står for høy signalkvalitet og en lang rekke applikasjoner. Selv på ditt anlegg!

Hva er et galvanisk skille?

Praktisk forsyning og feilrapportering – strømforsyning via strømbuss

Strømbussen er integrert i DIN-skinnen. Den gir ledere for forsyning av interface-moduler via forsyningsmoduler og for kollektive feilmeldinger.

Som et alternativ til å levere strøm via terminaler for større applikasjoner, gjør strømbussen det mulig å levere energi sentralt – uten éntråds kabler.

Dra nytte av rask og enkel montering samt redusert kabling!

SC-System galvaniske skiller, strømbuss, interface-teknologi

Kontakt oss for mer informasjon

SC-systemet kombinerer de kraftigste funksjonene i sammenlignbare enheter i én produktfamilie. De galvaniske skillene fra Pepperl+Fuchs gir sømløs kommunikasjon mellom felt- og kontrollnivåene og beskytter personell og utstyr mot farlige overspenninger.

Få full støtte – fra enkeltmoduler til en systemløsning i store systemer fra Pepperl+Fuchs.