Digitalisering av Ex-områder.
Tilrettelegging for tilkobling.
Forbedring av mobilitet.

Smart-Ex 02 – toppmoderne smarttelefon for globale Ex-områder

Opplev kompromissløs mobilitet

Den nye Smart-Ex® 02 er den neste generasjonen av robuste, egensikre smarttelefoner for Ex-områder og krevende industrimiljøer fra Pepperl+Fuchs-merket ecom. Smarttelefonen ble utviklet internt og har en stor 5-tommers skjerm, en ergonomisk designavanserte funksjoner og optimalisert tilbehør, som gjør digitale applikasjoner mobile utover selskapets grenser. Globale frekvensbånd og sertifiseringer, i tillegg til et operativsystem med høy ytelse, gir brukere et stort utvalg av applikasjoner over hele verden.

Enten den brukes som smarttelefon, PDA, skanner eller kamera, forenkler Smart-Ex 02 mobile medarbeiders daglige aktiviteter når som helst og hvor som helst. Opplev de fremtidssikre løsningene som åpner opp nye muligheter for Industry 4.0-applikasjoner.

Høydepunkter av Smart-Ex 02

Den vil være den første ATEX/IECEx-sertifiserte smarttelefonen som er godkjent for sone 1 og sertifisert med standarden Android Enterprise-anbefalt
Ultrarobust femtommers skjerm og ergonomisk design øker fleksibiliteten
21 LTE-kapabel, ulåst og smarttelefon uten SIM-kort for fleksibel bruk over hele verden
Utviklet for bruk i krevende industrimiljøer og vidstrakte temperaturområder
Høy ytelse med Android 9-operativsystem og det kraftigste utbyttbare batteriet på markedet på 4400 mAh

Fordeler

Fullstendig mobilitet når som helst, hvor som helst

Fullstendig mobilitet når som helst, hvor som helst

Smart-Ex 02 er utstyrt med en stor 5-tommers flerberøringsskjerm laget av støt- og ripebestanding Gorilla Glass® 2. Skjermen med høy oppløsning er alltid enkel å bruke, enten du har på deg skitne hansker eller våte fingre. Selv vidstrakte temperaturområder og direkte sollys påvirker ikke leseligheten. Gjør de digitale applikasjonene dine mobile, uansett forhold!
Økt effektivitet og produktivitet

Økt effektivitet og produktivitet

Smart-Ex 02-smarttelefonen er Google-sertifisert og oppfyller dermed alle krav for industribruk og muliggjør tilgang til ulike apper for større produktivitet, åpenhet og sikkerhet. Den vil være den første ATEX/IECEx-sertifiserte smarttelefonen for sone 1 og som oppfyller standarden Android Enterprise-anbefalt. Brukeren kan konfigurere de programmerbare tastene til sitt eget bruk.
Fleksible applikasjoner globalt

Fleksible applikasjoner globalt

Den egensikre Smart-Ex 02-serien ble utviklet basert på markedskrav og fremtidige krav. Den støtter 21 LTE-frekvensbånd og leveres med alle relevante godkjenninger og sertifisert global bruk i krevende industrimiljøer og Ex-områder opp til sone 1/21, 2/22 og divisjon 1/2. Realiser allsidige mobilapplikasjoner over hele verden!
Service og støtte fra ekspertene

Service og støtte fra ekspertene

Med et globalt nettverk og over 30 års erfaring innen Ex-beskyttelse, er våre eksperter alltid i nærheten og klare til å hjelpe deg med inngående kunnskap. Siden Smart-Ex 02 ble utviklet internt, har våre programvare- og applikasjonsteknikere jobbet uavhengig fra eksterne partnere. Dra fordel av individualisert service og raskere responstid!

360° – Oppdag Smart-Ex 02

Smart-Ex® 02 med de nye eksterne enhetene CUBE 800 og Smart-Ex Watch 01

Smarttelefonen Smart-Ex® 02 er en helt nyutviklet telefon som er skreddersydd for markedets krav. Med nye, innovative eksterne enheter som det egensikre termiske kameraet CUBE 800 og den eksplosjonssikre smartklokken Smart-Ex Watch 01 kan mobile medarbeidere bruke Smart-Ex 02 mens de utfører en rekke ulike oppgaver.

 

Digitale produkter og tjenester


Digitale produkter og tjenester er en løsning som kombinerer automatisert testing, administrasjon av mobilenheter og enhetsanalyser. De kan også implementeres som et fullverdig system for mobilitetsstyring for bedrifter ved behov.

På forespørsel fra kunden kan ecoms mobilenheter sendes fra fabrikken med forhåndsdefinerte egendefinerte konfigurasjoner som sikkerhetsinnstillinger, applikasjoner og trådløst oppsett. Dette gjør at enhetene kan brukes hvor som helst i verden etter levering. Enhetene kan administreres via ecoms nettbaserte plattform, og oppdateres eksternt når som helst uten behov for IT-ansatte på stedet eller hovedkontor.

I tillegg analyserer plattformen historiske data for å identifisere kritiske programvarehendelser, installasjoner og andre prosesser som er kritiske for sikkerheten. En statistisk samling av hendelser kan brukes til å fastslå sammenhenger og årsakssammenhenger mellom blant annet programvarefeil, geografiske data og Wi-Fi-dekning.

 

Se videoen for å finne ut mer om den bruksklare tjenesten som sørger for kvalitet og sikkerhet for alle enheter.

Konseptet mobil medarbeider

Pepperl+Fuchs tilbyr et utvalg av perfekt koordinerte eksterne enheter, tilbehør og programvareløsninger som et ideelt komplement til den egensikre smarttelefonen Smart-Ex 02. Hver eneste mobile medarbeider-løsning kombinerer kompromissløs sikkerhet med de høyeste nivåer av funksjonalitet, inkludert alle nødvendige godkjenninger og sertifikater for global bruk.

Konseptet mobil medarbeider muliggjør konsekvent nettverksbygging og samarbeid mellom mobilt personell, kontrollrommet og serverdelsystemer. Brukere i felten kan registrere stedsdata og lokasjonsinformasjon og dele dette med andre i sanntid.

Disse synergiene åpner opp helt nye, innovative applikasjoner og effektive totalløsninger som gir brukere et konkurransemessig fortrinn som er avgjørende for Industry 4.0.

Konseptet mobil medarbeider

Android Enterprise-anbefalt

Google har tilbudt en verifisering som Android Enterprise-anbefalt siden 2018 for å gjøre det lettere for industriselskaper å finne egnede smarttelefoner.

Enheter og tjenester med denne verifiseringen dekker forretningsbehovene til partnere som er opplært støttet av Google. Med standarden etablerer Google konsekvent klargjøring, administrasjon og vedlikehold av enheter, slik at brukernes tid og kostnader for støtte reduseres. Jevnlige sikkerhetsoppdatering innen 90 dager sikrer at Android-enheter alltid er oppdaterte.

Android Enterprise-anbefalt-logo

Kontakt oss

Har du spørsmål om den egensikre smarttelefonen Smart-Ex 02? Vil du ha mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet for å sende oss en melding.