Securing a competitive edge.
Shaping the future.
Exploring mobility.

Nettbrett for industri- og Ex-områder

Fordeler

nettbrettikon

Utforsking av mobilitet

Ved siden av velprøvde produktfunksjoner leveres Tab-Ex® 02 i tillegg med en rekke nyskapende funksjoner, som gjør digitale applikasjoner mobile utover selskapets grenser. Dette legger grunnlaget for utallige Industri 4.0-applikasjoner.
sikkerhetsikon

Sikkerhet først

Uansett om det er en robust versjon for krevende industrimiljøer eller en Ex-modell for global bruk i sone 2 / divisjon 2 – skiller Tab-Ex® 02 seg ut på grunn av maksimal ytelse og kompromissløs sikkerhet i Ex-områder.
Internett-ikon

IIoT-klar

Kombinasjonen av kraftig programvare og tilkobling til systemer på høyere nivå er den ideelle løsningen for komplekse applikasjoner – som baner vei for IIoT-applikasjoner.
brukerikon

Konseptet mobil medarbeider

Tab-Ex® 02 forenkler mobile medarbeideres daglige aktiviteter ved å gjøre sanntidsdata, digitale bilder, videoer og videostrømming mulig når som helst og hvor som helst.

Mobilitet utover selskapets grenser

Utforsking av mobilitet – som en pioner innen mobilitet for digitale applikasjoner er dette det Pepperl+Fuchs-merket ecom står for.
Det som begynte med den første nettbrettserien for applikasjoner innen Ex-områder, er nå ennå mer fremtidsorientert. Ved siden av velprøvde funksjoner leveres Tab-Ex® 02 i tillegg med nyskapende funksjoner, som utvidet virkelighet, som gjør applikasjoner innen Industri 4.0 / IIoT enkle å implementere.

Pepperl+Fuchs’ omfattende portefølje av industrisensorer og Ex-utstyr samt ecoms ekspertise innen mobilenheter kombineres for å gi sofistikerte løsninger for mobile medarbeidere. Disse synergiene åpner opp helt nye, nyskapende applikasjoner og harmoniserte helhetsløsninger som gir kundene et viktig konkurransefortrinn når det kommer til Industri 4.0.

Mobile løsninger forbedrer effektiviteten under drift
Integreringen av applikasjoner med utvidet virkelighet og tilkobling til systemer med informasjon på et høyere nivå kombinerer virtuelle prosessdata og gjør systemet transparent. Dette gir ikke bare informasjon om enhetsstatus og prosessdata, men det kan også identifisere riktig systemutstyr, noe som hindrer utstyrssvikt. Uansett om det er for navigasjon gjennom anlegget eller for vedlikehold – prosessene blir tryggere, mer brukervennlige og mer effektive.
Vedlikehold i tråd med Industri 4.0
Prosesser og relatert informasjon er ikke lenger bare synlige, men de overføres direkte til displayet – uten noen form for navigasjon. Dette legger til rette for vedlikehold i sanntid. Brukere får tilgang til vedlikeholdssykluser og tilhørende dokumentasjon på stedet. Prediktivt vedlikehold er også mulig, siden avvik i de målte verdiene identifiseres som utbedret automatisk.
Vellykket styring av driftsopphold minimerer nedetid
Prosedyrer for stans og oppstart av systemet omfatter sensitive og tidskritiske prosesser med mange koordinerte aktiviteter. Tab-Ex® 02 gir støtte med applikasjoner med utvidet virkelighet (AR): feilfri prosedyrer for stans og oppstart kan utføres raskt og effektivt med standardisert støtte.
Lokalisering og sporing av ressurser i sanntid
På grunn av økende kompleksitet blir ressursstyring mer og mer viktig – spesielt for selskaper med flere med flere anlegg og mange salgsrepresentanter. I kombinasjon med riktige apper kan organisasjoner dra fordel av økninger i effektivitet og produktivitet.

Tab-Ex® 02 – løsningen for mobile medarbeidere

Nye Tab-Ex® 02 nettbrett for ATEX sone 1 fra ecom, et Pepperl+Fuchs-merke, har et stort utvalg applikasjoner, f.eks. styring av arbeidsordre, prediktivt vedlikehold samt utvidet virkelighet i Ex-områder og krevende miljøer. Tab-Ex 02 bidrar sikkert og effektivt til samsvar med gjeldende og fremtidige krav til kommunikasjon i Industri 4.0 og industriens tingenes internett, selv i mobile applikasjoner og Ex-områder.

Forbedret prosesseringskraft, økt sikkerhet, optimalisert bildekvalitet og enklere drift: Den nye Tab-Ex® 02-serien har en rekke funksjoner som utvider mobilitet i eksisterende og fremtidige applikasjoner. Modeller for krevende miljøer og for sone 2 / div. 2, og nå også for sone 1 / div. 1, er tilgjengelige.

 

Tab-Ex® 03

Det robuste, svært sikre og ex-sertifiserte Tab-Ex® 03 fortsetter suksesshistorien med 3. generasjons 8" Tab-Ex®-serien. Tab-Ex® 03 DZ2/D2 kommer i en slank og lett design med en ny høyytelses operativsystem som driver nettbrettet med bransjeledende ytelse i farlige områder. 

Den mobile medarbeideren

En integrert løsning bygget rundt den nettverkstilkoblede mobile medarbeideren er avgjørende for vellykket digitalisering av applikasjoner ved hjelp av mobile enheter. Pepperl+Fuchs merkevare ecom tilbyr totalløsninger, inkludert partnere for programvareløsninger, installasjon og SLAer (service level agreements), samt et omfattende appbibliotek for å sikre at implementeringen av slike konsepter er like enkel, pålitelig og sikker som mulig.

360°—Discover Tab-Ex® 03 DZ2, Tab-Ex® Pro DZ2 and Tab-Ex® 02 DZ1

Tekniske data—Tab-Ex® 03, Tab-Ex® Pro og Tab-Ex® 02

Click on the appropriate tablet version to see its features.

  • Tab-Ex® 02
  • Tab-Ex® Pro
  • Tab-Ex® 03
Tab-Ex® 03 Tab-Ex® Pro Tab-Ex® 02
Certification Zone 1/21, Zone 2/22 Div.1/Div. 2 and DZ2 for mining
Operating system Android™ 9
Processor Exynos 7 Octa, 1.6GHz Octa-Core (Cortex®-A53)
Display 1280x800 pixels (WXGA), 8" (20,32 cm)
Dimensions and weight Tab-Ex® 02 DZ1: 162,1 x 256,0 x 33,3 mm,
1250 g
Tab-Ex® 02 DZ2: 127,6 x 214,7 x 9,9mm,
575 g (Wi-Fi) / 579 g (LTE)
Operating temperature Tab-Ex® 02 DZ1: -20 °C ... +50 °C
Tab-Ex® 02 DZ2: -20 °C ... +55 °C
IP rating Tab-Ex® 02 DZ1: IP64 / IP65
Tab-Ex® 02 DZ2: IP64 / IP68
Battery 4,450 mAh battery for up to 11 operating hours
Camera (rear and front) Rear: 8 MP with flash; front: 5 MP
optional: non-camera version

Avanserte funksjoner

Samsung DeX -funksjon

Samsung DeX Mode

Mobil- og skrivebordsopplevelse med kun én enhet

Med Samsung Desktop Experience (DeX)-funksjonen kan Tab-Ex® 03 og Tab-Ex® Pro brukes som stasjonære PC-er. Bare dra og slipp filer fra nettbrettets DeX-vindu til en kompatibel stasjonær PC med større skjerm, mus og tastatur. Disse selskapene tilbyr et kostnadseffektivt alternativ til bare stasjonære PC-er, slik at de kan dra full nytte av begge designene!

Samsung KNOX

Security Standard

Høy sikkerhetsstandard for dine mobile enheter

Den mobile sikkerhetsløsningen KNOX er integrert i Samsungs mobile enheter for å beskytte konfidensielle data og prosesser. Ved å bruke KNOX-plattformen kan IT-administratorer enkelt og pålitelig sikre, distribuere og administrere bedriftseide mobile enheter. Dette sikrer at alle forretningskrav oppfylles gjennom hele enhetens livssyklus, og at konfidensielle data er beskyttet mot skadelig programvare eller phishing-angrep til enhver tid. Bedriftsinformasjon kan bare nås av en autorisert person - noe som betyr at selv om en enhet går tapt, forblir alle data beskyttet.

Digitale produkter og tjenester


Digitale produkter og tjenester er en løsning som kombinerer automatisert testing, administrasjon av mobilenheter og enhetsanalyser. De kan også implementeres som et fullverdig system for mobilitetsstyring for bedrifter ved behov.

På forespørsel fra kunden kan ecoms mobilenheter sendes fra fabrikken med forhåndsdefinerte egendefinerte konfigurasjoner som sikkerhetsinnstillinger, applikasjoner og trådløst oppsett. Dette gjør at enhetene kan brukes hvor som helst i verden etter levering. Enhetene kan administreres via ecoms nettbaserte plattform, og oppdateres eksternt når som helst uten behov for IT-ansatte på stedet eller hovedkontor.

I tillegg analyserer plattformen historiske data for å identifisere kritiske programvarehendelser, installasjoner og andre prosesser som er kritiske for sikkerheten. En statistisk samling av hendelser kan brukes til å fastslå sammenhenger og årsakssammenhenger mellom blant annet programvarefeil, geografiske data og Wi-Fi-dekning.

 

Se videoen for å finne ut mer om den bruksklare tjenesten som sørger for kvalitet og sikkerhet for alle enheter.

Kontakt oss

Har du spørsmål om Tab-Ex® 02? Vil du motta mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet for å sende oss en melding.