WILSEN.system

Administrerte IoT-sensorer for ekstern kontroll av fyllenivå …

WILSEN.system

Trådløst IoT-sensorsystem
Datasikkerhet
Svært fleksibelt system
Praktisk enhetsstyring

WILSEN-startsett – kom i gang med IoT!

WILSEN.system fra Pepperl+Fuchs kobler forretningsprosessene dine til Tingenes internett (IoT).

Vi sørger for at du kan sende sensordata fra spredte eller mobile målepunkter til selskapets programvaresystemer. Alt dette får du i tillegg til at enhetsstyringen og systemintegreringen forenkles.

Her kan du finne ut mer om hvordan dette gjør virksomheten mer effektiv. Kontakt oss for å få et WILSEN-startsett som består av følgende:

  • trådløse ultralydgivere for fyllenivå
  • SIM-kort inkl. datavolum for seks måneder
  • WILSEN.service-konto der du kan styre enhetene og sikre dataene dine
  • tilgang til CUMULOCITY IoT for å vise og behandle sensordata 

*Settet har et fast tjenestegebyr for å drive systemet i seks måneder pluss prisen av sensorutstyret (1 til 10 deler). Bruk kontaktskjemaet hvis du vil ha mer informasjon om priser.

Eksempler på applikasjoner

Smarte byer

IoT-sensorløsning for smarte byer

 

Økende miljøbevissthet har gjort avfallshåndtering til et høyt prioritert område hos mange lokale myndigheter. WILSEN.system er en perfekt løsning i slike situasjoner. Ved å utstyre containere til gamle klær, glass, papir og restavfall med WILSEN.sonic.level-sensorer og koble WILSEN.service til programvaresystemet for avfallshåndtering muliggjør vi mye smartere og mer praktisk avfallshåndtering.

Når fyllenivåer sendes fra containere, kan avfallshåndteringspersonell velge mer effektive ruter, slik at de kan spare tid og unngå kø i rushtiden. Hele prosessen kan planlegges på forhånd mye mer presist. Byene og innbyggerne drar nytte av avfallshenting ved behov, mindre støy, mindre eksosutslipp og færre stappfulle søppeldunker.

Smart logistikk

IoT-sensorløsning for smart logistikk

 

WILSEN.system hjelper deg med å få mest mulig ut av logistikkprosessene. Ettersom WILSEN.sonic.level-sensorer sender fyllenivåer og geolokasjon kan du spore containere på vei til bruksstedet.

Ved å utnytte denne tilleggsinformasjonen fra WILSEN.system kan du optimalisere styring av kjøretøyparken, etablere smart påfylling av containere og sørge for at alle råmaterialer og mellomprodukter er tilgjengelige når produksjonen starter. Tidkrevende lokal overvåking av containere hører fortiden til – med WILSEN.service kan du få tilgang til alle sensorer via en mobilapp og sikker Internett-forbindelse.

Hvordan fungerer WILSEN.system?

Et IoT-system som er klart til bruk

WILSEN.system

 

WILSEN.system er basert på fire byggesteiner:

1.  Spesielle IoT-sensorer, som WILSEN.sonic.level, som er optimalisert for batteridrift.

2. Tilkobling betyr en sikker radioforbindelse mellom sensorer og WILSEN.service.

3. WILSEN.service er en nettbasert tjeneste for enhetsstyring. Denne tjenesten, som leveres av IoT-spesialistene fra datterselskapet vårt, Neoception, omfatter datasikkerhet og dataruting samt oppgaver for enhetsstyring, som administrasjon, håndtering av tillatelser og sensorkonfigurasjon. Ved behov kan enhetsoperatører bruke en mobilapp til å logge på en sensor på en sikker måte via WILSEN.service.

4. Tredjepartssystemer/-plattformer behandler og tolker telemetrisensordataene som sendes fra WILSEN.service. Dette kan være ERP-, CRM- eller LMS-systemet ditt eller en skybasert løsning som CUMULOCITY IoT. Med en modulbasert design danner WILSEN.service interface med eventuelle tredjepartssystemer og kan enkelt integreres i eksisterende forretningsprosesser.

IoT-sensoren – WILSEN.sonic.level

Ultralydgiveren WILSEN.sonic.level

 

WILSEN.sonic.level er en trådløs sensor med integrert ultralydmodul for å detektere fyllenivå. Den er tilgjengelig for trådløs GSM- (2G) og LoRaWAN-kommunikasjon og har en batterilevetid på inntil fem år. En innebygd GPS-brikke muliggjør presis sporing av enheten. Statusinformasjon om for eksempel temperatur og batterilevetid sendes også.

I tillegg har WILSEN.sonic.level-sensorene robustheten som kjennetegner industrisensorer fra Pepperl+Fuchs. Med en IP66/67-klassifisering og PTFE-beskyttelsesfilm som hindrer kontaminanter i å feste seg på omformeren, kan sensorene enkelt monteres i krevende omgivelser.

Innebygd temperaturkompensasjon muliggjør et stort temperaturområde fra –25 til 70 °C og utstyrer disse sensorene slik at de kan innhente pålitelige data om fyllenivå, både utendørs og i krevende miljøer. Justerbare strålemønstre og et måleområde på inntil 4 m gir deg fleksibilitet til å tilpasse deg plassbegrensninger.

Contact Us