VisuNet Control Center

Administrasjonsprogramvare for VisuNet tynnklienter

Sentralisert administrasjon av VisuNet Remote Monitors og tynnklienter

Mer effektivitet

Økt effektivitet

VisuNet Control Center gir brukere effektiv administrasjon av tynnklienter fra et sentralt punkt, uten å måtte gå inn i Ex-områder eller renrom. 
Forenklet vedlikehold

Forenklet vedlikehold

Med Control Center kan administratorer vedlikeholde Pepperl+Fuchs tynnklienter eksternt, installere fastvareoppdateringer og bruke fjernstyringskommandoer for f.eks. omstart og avslutning.
Fjernstøtte

Fjernstøtte

Hvis det skulle oppstå feil, er det enkelt for administratorer å koble til via skygging av økt for å gi fjernstøtte.
Justert for fastvare

Optimalisert for fastvare

VisuNet Control Center fungerer med VisuNet RM Shell og er optimalisert for Pepperl+Fuchs' fastvare.
Topologi, VisuNet Control Center

Tilleggsprogramvare for VisuNet RM Shell

VisuNet Control Center er et tilleggsverktøy for brukere av VisuNet RM Shell. Det gir administratorer effektiv administrasjon av alle HMI-systemer med VisuNet RM Shell fra et sentralt sted. Du trenger ikke gå inn i Ex-områder eller renrom for å sette opp og vedlikehold en ekstern monitor eller tynnklientboks, noe som sparer tid og penger.

Brukere av VisuNet Control Center kan koble til en hvilken som helst Remote Monitor med RM Shell 4 eller 5, overvåke enhetsstatus og skjerminnhold, og til og med ta over kontrollen eksternt. Hvis en operatør trenger støtte, gjør funksjonen for skygging av økter administratorer i stand til å koble til påvirkede Remote Monitors og yte brukerstøtte fra egne arbeidsstasjoner. Dette sentrale administrasjonspunktet forenkler støtte, sparer ressurser og øker tilgjengeligheten av tynnklienter.

Distribusjonseffektivitet

Tidligere måtte administratorer administrere og vedlikeholde Remote Monitors lokalt. Med innovative VisuNet Control Center programvare og VisuNet RM Shell kan de imidlertid konfigurere enheter eksternt og samtidig. Dette sparer mye tid og verdifulle ressurser.

Flere veivisere forenkler administrasjonen av tynnklienter med VisuNet Control Center. Ved hjelp av veiviseren for kloning av enhet, for eksempel, kan brukerne raskt og enkelt overføre en konfigurasjon fra én enhet til en annen, uten å måtte gå inn i felten eller koble til alle enhetene. Brukere kan også spare tid ved å installere fastvareoppdateringer på flere tynnklienter samtidig. Hvis flere enheter må slås av eller startes på nytt samtidig, er det raskt og enkelt med veiviserne for avslutning og omstart. 

Distribusjonseffektivitet

Veiviseren for kloning av enhet gjør at du raskt og enkelt kan overføre innstillinger fra én tynnklient til flere enheter, uten å måtte gå inn i felten eller koble til alle enhetene. Videoen viser hvordan man bruker veiviseren og hvordan man gjør administrasjon av tynnklienter mer effektivt. 

VisuNet Control Center har en veiviser for fastvareoppdatering, som muliggjør installasjon av fastvareoppdateringer på flere tynnklienter samtidig. Video har trinnvise instruksjoner for bruk av veiviseren.

VisuNet Control Center og VisuNet RM Shell 5 tynnklientprogramvare lar brukere opprette en tilkobling for skygging av økter, basert på egne sertifikater. Videoen viser hvordan man implementerer sertifikater med bare noen få trinn.

Benytt deg av oppdateringstjenesten!

Som bruker av Pepperl+Fuchs VisuNet Control Center eller RM Shell 5 fastvare, kan du benytte deg av e-posttjenesten vår. Få informasjon så snart en ny programvareoppdatering er tilgjengelig!

Vi skiller mellom funksjonalitet og sikkerhetsoppdateringer. Vi anbefaler å installere sikkerhetsoppdateringer så fort som mulig for rask lukking av sikkerhetshull. Funksjonalitetsoppdateringer forbedrer eller utvider eksisterende funksjoner og kan installeres etter behov.

Høydepunkter ved VisuNet Control Center

Effektiv og sentralisert fjernkonfigurasjon
Forenklet vedlikehold
Overvåking og fjernstøtte
Kompletterer VisuNet RM Shell fastvare

Kontakt oss

Har du spørsmål om VisuNet Control Center, eller ønsker du mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet, og send oss en melding.