The Problem Solver.

Truly reliable. Highly versatile. Solving complex applications.

ML100-serien

Enkelt kapslingskonsept, avanserte optiske funksjoner

ML100-serien

ML100-sensoren kombinerer alle avanserte fotoelektriske funksjonsprinsipper i en enkel, kubisk miniatyrkapsling for å løse alle slags krevende automasjonsoppgaver. Den har gjengede M3-monteringshull i metall, en lyssterk LED-sender og en godt synlig LED-statusindikator. En sensitivitetsjusterer og en lys-på/mørk-på-vekslingsbryter gir større fleksibilitet og økt kontroll over sensor- eller registreringsområdet. Sensorkapslingen er cULus-oppført og CE- UKCA- og CCC-sertifisert. Fordi den er så robust tåler ML100-serien lett kjølelagerapplikasjoner med temperaturer ned til −30 °C. Alle optiske versjoner leveres kablet eller med M8-kontakter samt med NPN- og PNP-utganger. Dette hjelper brukere å oppfylle kravene til enhver installasjon.

Teknologier: PowerBeam kontra BlueBeam

ML100-serien med BlueBeam-teknologi

PowerBeam-teknologi

PowerBeam-teknologien er kjent for å ha den høyeste driftsreserven blant konkurrentene, som sikrer den mest stabile og pålitelige driften. Den godt synlige LED-senderen gir enkel innretting og praktisk oppsett av sensoren. Det store, kraftige og enhetlige lyspunktet er spesielt nyttig for fotoceller mot refleks, selv for dem med små reflekser.

BlueBeam-teknologi

BlueBeam-teknologien ligner PowerBeam-teknologien, men har en blå LED med en bølgelengde på 470 nm. Den har et like kraftig og enhetlig lyspunkt. Dette kan brukes til å løse noen av de vanskeligste oppgavene i elektronikkindustrien, inkludert registrering av blå silisiumskiver og kretskort (PCB).

Fordeler

Problemløser

ML100-sensoren med monteringshullene med 1 tommes avstand forener alle grunnleggende fotoelektriske funksjonsprinsipper i en rektangulær miniatyrkapsling. Flere applikasjonsspesifikke versjoner er tilgjengelige, og det gjør ML100-serien ideell for krevende applikasjoner der andre sensorer har nådd grensen.

Én sensor, mange optiske løsninger

Fra den enkle fotocellen med direkte refleksjon til spesialiserte sensorer med tre lyspunkter eller BlueBeam-teknologi kan brukerne velge mellom en rekke ulike registreringsmoduser for å finne den perfekte løsningen for applikasjonene sine.

Svært pålitelig sensor

Med den solide designen, robuste elektronikken og sterke optiske ytelsen er ML100 svært pålitelig. Den har vist å arbeide utrettelig i alle typer omgivelser. Når den er installert, trenger brukerne vanligvis ikke bekymres seg om sensoren på årevis.

Robust og allsidig

De ulike registreringsmodusene til ML100 og den støt- og vibrasjonsbestandige kapslingen gjør den allsidig – fra sensitive applikasjoner i elektronikkindustrien til robuste applikasjoner i materialhåndteringsindustrien.

Portefølje

Fotoceller med direkte refleksjon og bakgrunnsdemping (BGS)

ML100-8-H-350
Utmerket BGS-ytelse for krevende applikasjoner
ML100-8-H-250-BU
BlueBeam for silisiumskive og PCB-registrering
ML100-8-H-250-RT
Standard BGS-ytelse for standardapplikasjoner
ML100-8-H-200-IR
Infrarødt (IR) lys for ikke-forstyrrende objektregistrering
ML100-8-H-100-RT
Lite lyspunkt for registrering av små objekter
ML100-8-H-100…162
Tre lyspunkt for pålitelig trippel redundansregistrering

Fotoceller, direkte refleksjon

ML100-8-1000
Standardobjektregistrering
ML100-8-W
Stort lyspunkt for skinnende eller gjennomsiktig objekt
ML100-8-HGU-100-RT
Avlangt lyspunkt for stabil PCB-registrering
ML100-8-HGU-100-IR
Avlangt IR-lyspunkt for PCB-registrering med AOI-kameraer
ML100-8-HGU-100-BU
Avlang BlueBeam for registrering av silisiumskive eller PCB

Fotoceller mot refleks

Lang rekkevidde for ugjennomsiktige standardobjekter
Mindre rekkevidde for skinnende/ugjennomsiktige objekter
Svært kort blindområde for applikasjoner med kort rekkevidde
Infrarødt (IR) lys for ikke-forstyrrende registrering
Innstilling for glass eller registrering av lav kontrast

Fotoceller, sender og mottaker

ML100/MV100-RT
For standardapplikasjoner
ML100/MV100-RT/35
Utvidet område for applikasjoner med lang rekkevidde
M100/MV100-IR
Infrarødt (IR) lys for ikke-forstyrrende registrering
M100/MV100-6090
Intern spalte for finposisjonering eller lite objekt
M100/MV100-6091
Intern spalte for finposisjonering eller lite objekt
M100/MV100-6757
Intern spalte for finposisjonering eller lite objekt

Applikasjoner

Pålitelig bagasjehåndtering på flyplassen
Fotocellene mot refleks i ML100-54-serien brukes f.eks. når reflekterende objekter må registreres og skruemomentet ikke kan kontrolleres. I bagasjeregistrering sikrer disse sensorene at selv reflekterende bagasje registreres under innsjekking på transportbåndet.
Smidige prosesser i tøybrettingsmaskiner
Noen applikasjoner med kort rekkevidde og reflekterende bakgrunn krever fotoceller mot refleks og en refleksfolie for å sikre pålitelig objektregistrering. I tøybrettingsmaskiner sikrer ML100-54-F-fotocellene en smidig brettingsprosess.
Objektregistrering på standard transportbånd
I standard applikasjoner med transportbånd er ML100-55 fotocelle mot refleks med polariseringsfilter mest brukt for objektregistrering.
Enkel glassregistrering i tapperier
ML100-55-G-fotocellen mot refleks for glassregistrering egner seg for enkle glassregistreringsapplikasjoner med standardobjekter som glassflasker, medisinske hetteglass eller flere lag med glass.
Registrering av varer ved utsjekking i supermarkeder
ML100-6-IR-fotocellene mot refleks uten polariseringsfilter er den ideelle løsningen for applikasjoner der forstyrrende synlig rødt lys er uønsket, f.eks. for å registrere varer ved utsjekking i supermarkeder.

Kontakt oss

Har du spørsmål om ML100-serien? Vil du ha mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet for å sende oss en melding.