Modernizing systems.

Saving costs.

Improving efficiency.

Remote I/O Gateway for Ethernet innen prosessautomasjon

Fordeler

Kostnadseffektiv forbindelse

Kostnadseffektiv forbindelse

Når du vil modernisere kontrollteknologien med PROFINET samtidig som du gjenbruker eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayen enheten som muliggjør dette, slik at du kan redusere kostnadene og kompleksiteten.
Klar for store data («big data»)

Klar for store data («big data»)

PROFINET-gatewayen er laget for applikasjoner som aggregerer og analyserer store data («big data»). Ved å bruke PROFINET og HART IP samtidig sendes prosessdata og enhetsstatus til master-systemet via den samme forbindelsen i sanntid.
Innebygd redundans

Innebygd redundans

PROFINET-gatewayen forhindrer nedetid ved å sørge for nettverksstabilitet for kritiske applikasjon. To Ethernet-interfacer muliggjør et intelligent redundanskonsept: Gatewayen har en integrert bryter som sørger for at nettverket fungerer til enhver tid.
Intuitiv brukervennlighet

Intuitiv brukervennlighet

Med den største berøringsskjermen på markedet for denne typen enhet tilbyr PROFINET gateway enestående brukervennlighet. RGB-LED-lamper og visningssymboler er i samsvar med NAMUR 107 og viser informasjon på en tydelig og standardisert måte.

Ex-Protection 4.0 – integrert kommunikasjon ved prosessanlegg

Ex Protection 4.0-logo

Feltenheter i prosessanlegg samler verdifulle tilleggsdata fra egen tilstand i egne omgivelser. Til nå har denne informasjonen sjeldent kunne brukes på grunn av mangel på kontinuerlige kommunikasjonskanaler fra felt til kontrollrommet.

Industri 4.0-tilnærminger som tilstandsovervåking og prediktivt vedlikehold krever imidlertid denne informasjonen. Dette er grunnen til at vi utvikler produkter som den nye PROFINET-gatewayen, som er skreddersydd for å dekke disse behovene. Med en kraftig prosessor og stort minne bygger den bro mellom nettverksstrukturer på feltnivå og basert på Ethernet.

I tillegg til avanserte produktløsninger samarbeider vi også med ulike partnere for å gjøre data mest mulig tilgjengelige – i kontrollrommet, i skybaserte systemer eller til og med på mobile enheter. For oss er det dette som er Ex-Protection 4.0.

Neste generasjons datakommunikasjon innen prosessindustrier

Remote I/O-løsning med PROFINET Gateway

PROFINET gateway støtter HART / HART IP for å sende prosessvariabler og ytterligere statusinformasjon fra feltenheter. Samtidig kan HART IP brukes til effektiv styring av ressurser.

Med to Ethernet-interfacer og integrert MRP (Media Redundancy Protocol) er den nye PROFINET-gatewayen dessuten perfekt for å konfigurere ringnettverk med høy tilgjengelighet. Når det er nødvendig, starter redundansstyreren automatisk rekonfigurasjon av nettverket og sørger for kommunikasjon for segmenter som ikke er berørt av svikten.

PROFINET gateway er utviklet i samsvar med toppmoderne sikkerhetsstandarder. Sikkerhetsfunksjonene omfatter en brannmur og et skrivebeskyttet filsystem for å unngå at det infiseres med skadelig programvare.

Stor berøringsskjerm for lokal diagnostikk og statusinformasjon

Justerbar skjerm for Profinet Gateway

PROFINET-gatewayen har den største berøringsskjermen på markedet for denne typen enhet. RGB-LED-lamper og visningssymboler er i samsvar med NAMUR 107-standarden og angir enhets- og feltenhetsstandard ved å vise diagnostikk- og statusinformasjon på en tydelig og standardisert måte.

Mulige kontroller omfatter status på kommunikasjonen med master-systemet, intern bus-status, HART-enhetsgjenkjenning og identifisering av defekte moduler. Dette reduserer nedetid og kostnader. Gatewayen kan enkelt konfigureres i felten via berøringsskjermen.

Åpne døren for Industri 4.0

Den nye Sone 2, Klasse I / Div. 2-sertifiserte RemoteI/O PROFINET-gateway fra Pepperl+Fuchs åpner for Industri 4.0-applikasjoner i prosessindustrier samtidig som den setter nye standarder når det kommer til håndtering, brukervennlighet og sikkerhet.

Ulik informasjon – én forbindelse

PROFINET-gatewayen støtter HART / HART IP og gjør det mulig å sende prosessvariabler og ytterligere statusinformasjon fra feltenheter ved høy hastighet.

PROFINET Gateway – en del av det pålitelige LB Remote I/O-systemet

Fantastisk ytelse med høy pakketetthet
Løsninger fra én enkelt kilde
Ekspertise innen Ex-beskyttelse

Kontakt oss