Leading the way.
Reinventing positioning.
Revolutionizing safety.

safePXV og safePGV
SIL 3/PL e absolutte posisjoneringssystemer

Maksimal sikkerhet – en god følelse

Sikkerhetsapplikasjoner i henhold til SIL 3/PL e krever streng overholdelse med de høyeste sikkerhetsdirektivene for optimal beskyttelse av mennesker og maskiner til enhver tid. Tidligere ble dette sikkerhetsnivå assosiert med høy kostnad og høy tidsbruk, men brukere ser nå at det er enklere enn noen gang – med våre nye unikesafePXV og safePGVposisjoneringssystemer.

Disse systemene er basert på en multiredundant teknologi, og de legger til rette for sikker absolutt posisjonering i henhold til SIL 3/PL e med én enkelt sensor for første gang. safePXV er den perfekte løsningen for lineær absolutt posisjonering – safePGV for pålitelig navigering av automatiserte veiledede kjøretøy (AGV-er). Stol på denne nyskapende sensorteknologien for maksimal sikkerhet!

En virkelig nyskapning

Sikker, absolutt posisjonering i henhold til SIL 3/PL e med bare én enkelt sensor
Multiredundant teknologi kombinerer sikker fastvare, 2D-lesehode og tofarget Data Matrix-kodebånd
Direkte og sikker dataoverføring til sikkerhets-PLS via PROFINET PROFIsafe-protokoll – yten behov for ytterligere funksjonsblokkering
Det er enklere enn noen gang å overholde samsvar med maskindirektivet for å beskytte menneske og maskin

Fordeler

Maksimal sikkerhet og effektivitet

Maksimal sikkerhet og effektivitet

Med safePXV og safePGV posisjoneringssystemer gir en enkelt sensor sikre data i henhold til SIL 3/PL e til sikkerhets-PLS-en. Den nye sikkerhetsløsningen overholder sikkerhetskravene uten problemer og har effektiv drift. Ikke gå på akkord med sikkerheten!
Nyskapende teknologi og høy fleksibilitet

Nyskapende teknologi og høy fleksibilitet

De nye posisjoneringssystemene er basert på en velprøvd, nyskapende teknologi. Takket være multiredundansen, utvidet skannevindu samt gode fokusdybde er safePXV og safePGV svært slitesterke og fleksible. Stol på et av de mest moderne posisjoneringssystemene på markedet!
Enkel og rask montering

Enkel og rask montering

Data Matrix-kodebåndet er selvklebende og fås i tilpassede lengder. Lesehodet kan rettes inn omtrentlig med kodebåndet. Takket være sensorens brede skannevindu og gode fokusdybde er en nøyaktig kamerainnrettingikke nødvendig. Få rask og enkel montering!
Idriftsetting via Plug&Play

Idriftsetting via Plug&Play

Det er enkelt å parameterisere 2D-kameraet med PROFINET-GSDML-fil via sikkerhets-PLS-en. Feltbussvarianter er direkte via kontroller. I tillegg forenkler innebygde interface i sensorens hus systemintegrering. Dra fordel av enkel idriftsetting!

Avansert teknologi

Sikre data direkte fra sensoren

safePGV og safePXV posisjoneringssystemer

2D-lesehodet til det nye absolutte posisjoneringssystemet leser fargekodene til Data Matrix-kodebåndet. Den nyskapende fastvaren behandler mottatt informasjon basert på en sikker algoritme i sensoren og viderefører den som sikre data i henhold til SIL 3/PL e til sikkerhets-PLS-en. For første gang får du dette høye sikkerhetsnivået med én enkelt sensor.

Multiredundante og fleksible

safePGV og safePXV posisjoneringssystemer

Bruk av Data Matrix-koder som informasjonsbærere gjør at data kan tilordnes redundant. Det brede skannevinduet gir ytterligere redundans ved å lese av inntil fem Data Matrix-koder i én enkelt avlesning. Posisjoneringssystemene sikrer pålitelig posisjonering selv om flere koder er skitne eller skadde. Skarp kurveradius, kraftige stigninger og kraftige nedstigninger samt linjebrudd på inntil 75 mm er ingen hindring – på en unik avstand på inntil 100 000 m!

Den nye generasjonen av posisjoneringssystemer på YouTube

Med de nye posisjoneringssystemene setter Pepperl+Fuchs nye standarder når det gjelder pålitelighet, støyimmunitet og håndtering. Nøyaktig hvordan skiller imidlertid denne sensorgenerasjonen seg ut? I denne YouTube-videoen ser du de spesifikke egenskapene ved hjelp av praktiske eksempler.

Allsidige sikkerhetsapplikasjoner

safePXV – sikker posisjonering

safePXV posisjoneringssystem

safePXV posisjoneringssystem gir makeløs pålitelighet for lineær absolutt posisjonering. Takket være brukervennligheten egner den seg i en rekke forskjellige applikasjoner. Bildet viser safePXV som sikrer nøyaktig posisjonering for monorail-transportører på en produksjonslinje. I tillegg brukes det til stablekraner innen materialhåndtering, dreiebord eller for heiser og vindturbiner.

safePGV – Sikker navigasjon

safePGV – Sikker navigasjon

I tillegg til absolutt posisjonering gir safePGV posisjoneringssystem alle data som trengs for pålitelig kontroll av AGV-er. De brukes i produksjonslinjer i bilbransjen. Ved å overføre Y-posisjon og vinkel kan sporingsavvik utbedres kontinuerlig. Takket være den sikre X-posisjonen sikrer safePGV sikkerhetsavstanden mellom AGV-ene, og der med beskyttes personell.

Kontakt oss

Har du spørsmål om de nye posisjoneringssystemene safePXV og safePGV, eller ønsker du mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet, og send oss en melding.