Vi maksimerer sikkerhet.
Praktisk i bruk.
Optimalisering av dørdesign.

ShieldScan-sensor for dørbeskyttelse

Bare litt beskyttelse – langt i fra!

En sykkelhjelm som verken er stilig eller beskytter deg, en kollisjonspute du helst ikke vil krasje med, og en livbøye som i det minste er rund – perfekte eksempler på at ingenting bør være litt trygt. Det samme gjelder automatisk dørbeskyttelse. ShieldScan-sensoren for dørbeskyttelse sørger for fullstendig sikkerhet for svingdører i henhold til EN16005. Lær mer om den nye sensorgenerasjonen som kombinerer nyskapende teknologi, enkel idriftssetting og minimalistisk design uten kompromisser.

Dørbeskyttelse fra Pepperl+Fuchs

Maksimal pålitelighet i alle miljøer

Fordeler

Pålitelig beskyttelse til enhver tid

Pålitelig beskyttelse til enhver tid

Med bare én modul per side og spesialjusterte individuelle stråler overvåker sensoren for dørbeskyttelse hele dørbladet i tillegg til hoved- og sekundærlukkekantene. Den fungerer nøyaktig og pålitelig med avansert time-of-flight-teknologi – selv med polerte gulv, ytre lys og refleksjoner.
Lydløs drift og økt levetid

Lydløs drift og økt levetid

ShieldScan-sensoren for dørbeskyttelse fra Pepperl+Fuchs er basert på statisk time-of-flight-sensorteknologi – noe som forhindrer friksjon, slitasje og skader på lageret. Dette øker levetiden og begrenser driftsstøyen fra bevegelige deler.

Kompakt kapslingsdesign med lav profil

ShieldScan med IP65-klassifisering har en enkel, slank og kompakt kapslingsdesign. Dekslet med en integrert tetning kan enkelt fjernes og beskytter mot regndråper. Brukerne kan velge blant forskjellige fargealternativer, slik at modulen er mer eller mindre usynlig i alle dørrammer.
Enkel montering og installasjon

Enkel montering og installasjon

Via plug-and-play kan den ferdigmonterte ShieldScan installeres i bare noen få trinn. Brukerne kan raskt og intuitivt idriftssette utstyret via enkle bevegelser for feltjustering og justering av dynamisk felt.

Nyskapende teknologi, ingen kompromisser

Nyskapende teknologi, ingen kompromisser

Den nye ShieldScan for dørbeskyttelse bruker time-of-flight-teknologi. Dette beregner avstanden basert på transmisjonstiden til lysstrålen og gir sikre ogmillimeternøyaktige målinger med stor nøyaktighet og korte responstider. Med en optimalisert strålegeometri er sensoren tilpasset de ulike kravene for de tre dørområdene. Dermed overvåker ShieldScan hovedlukkekanten, dørbladet og den sekundære lukkekanten med de spesialjusterte enkeltstrålene. Den oppdager på en pålitelig måte om en person eller et objekt bryter beskyttelsesstrålene. Avhengig av høyden og bredden på døren som skal beskyttes, tilpasses strålebanen etter dørforholdene.

Beskyttelse av hovedlukkekanten
Beskyttelse av hovedlukkekanten

Dette skanneområdet beskytter sonen ved hovedlukkekanten. På grunn av den eksponerte strålebanen registrerer sensoren alltid forbi rekkverket og treffer ikke dørhåndtaket. 

Klemmebeskyttelse for hengselkant
Klemmebeskyttelse for hengselkant

Dette stråleområdet omgir den sekundære lukkekanten. På grunn av det buede strålefeltet ved hengselkanten registrerer ShieldScan langsgående griping. Dette sikrer optimal beskyttelse mellom dørrammen og hengselen. Dette gjør at brukerne kan få den beste klemmebeskyttelsen som finnes på markedet.

Beskyttelse av dørbladet
Beskyttelse av dørbladet

Denne strålebanen sikrer bladet på den automatiske døren. Døren slutter å bevege seg hvis beskyttelsesfeltet blir forstyrret av en person eller et objekt.

Plug-and-play-sensor i en kompakt husdesign

ShieldScan består av et hus og et deksel. Den kan monteres i bare noen få trinn og med maksimalt tre skruer på den sekundære lukkekanten. Én sensor per dør er nok til å feste hele dørbladet. Under idriftsetting lagrer sensorsystemet først avstanden til bakken. Ved hjelp av intuitiv bevegelseskontroll defineres avstanden til hovedlukkekanten (dørbredde) først, og ved påfølgende dørutslag defineres den maksimale åpningsvinkelen til døren.

Funksjoner

Virtuell vegg for dynamisk justering av beskyttelsesfelt

Sensoren har en dynamisk, vinkelavhengig justering av beskyttelsesfeltet, og derfor er det ikke nødvendig med en eksplisitt innlæring av en vegg bak den åpnede døren. Når døren åpnes, avtar de individuelle strålene i beskyttelsesfeltet, én etter én, til den maksimale åpningsvinkelen for døren er nådd. Endringer bak den åpne døren ignoreres derfor. Dette gir jevn drift, selv med endrede miljøforhold som planter.

Enkel montering og idriftsetting

ShieldScan-sensor for dørbeskyttelse kan installeres og settes i drift raskt og enkelt. Alle påkrevde komponenter er inkludert i leveringsomfanget. Denne instruksjonsvideoen viser i detalj hvordan installasjonen og idriftsettingen fungerer.

Minimalistisk design som passer til alle installasjonssituasjoner

ShieldScan-sensoren for dørbeskyttelse har et kubisk, smalt plasthus for diskret installasjon, for eksempel på glassdører med spesielt smale dørrammer.
Med optimalisert husdesign passer sensoren sømløst inn i en hvilken som helst dør!

Kontakt oss

Har du spørsmål om ShieldScan-sensoren for dørbeskyttelse? Vi hjelper mer enn gjerne til! Bare send oss en melding, eller avtal en personlig konsultasjon med en av ekspertene våre.