Smart. Lite. Pluggbart.

Kraftig overspenningsvern for fabrikker, mennesker, prosesser og miljøet. 

 

Overspenning – den mest undervurderte skadeårsaken

Overspenninger grunnet lynnedslag eller omkoblinger er en av de vanligste årsakene til elektronisk skade. I prosessteknikkanlegg som raffinerier med eksponerte bygningsdeler eller omfattende vannbehandlingssystemer kan overspenningshendelser føre til omfattende skade: fra branner, skade på eller ødeleggelse av dyre komponenter og maskiner, til stans av automatiske systemer – ikke inkludert risiko for personellet.

Basert på mer enn 20 års erfaring har Pepperl+Fuchs opparbeidet seg omfattende teknisk kunnskap når det gjelder overspenningsvern. M-LB-4000 tilbyr pålitelig diagnostikk, enkel håndtering og plassbesparende kapslingsutforming.

Høydepunkter ved overspenningsvernsystem M-LB-4000

Kompakt 6 mm bredde for redusert installasjonsplass
Kontinuerlig selvovervåking med statusindikasjon
Beskyttelsesfunksjon i pluggbar beskyttelsesmodul
Pluggmoduler for enklest mulig installasjon
Hot-swap under drift – uten avbrudd av signalkrets
Sløyfefrakobling for enkelt vedlikehold
Globale sertifiseringer

Fordeler ved M-LB-4000

Pålitelig diagnostikk på innsiden

M-LB-4000 tilbyr pålitelig selvovervåking på innsiden: På skjermen vises statusinformasjon som også kan videresendes til kontrollernivået med en modul for feilstatusindikasjon. Dette legger til rette for enkelt vedlikehold og reduserer driftskostnadene.

Plassbesparende kapslingsdesign

Med en bredde på bare 6 mm gir overspenningsvernmodulene i M-LB-4000 den høyeste pakketettheten samt reduserer monteringsplassen til et minimum. Ved hjelp av brukervennlige metoder kan personellet montere beskyttelsesmodul på en praktisk måte uten at det krever ekstra kabling.

 

Modulær design

Moduldesignet for M-LB-4000-systemet gjør at brukere raskt kan bytte ut pluggbare moduler for overspenningsvern under drift uten at det forstyrrer signalkretsen.

Funksjon for sløyfefrakobling

Hvis beskyttelsesmodulen tas ut og settes inn igjen med en rotasjon på 180°, forstyrres signalkretsen av den integrerte frakoblingsfunksjonen. Denne funksjonen for sløyfefrakobling tillater isolasjonstesting og også sløyfeovervåking under igangsetting.

Standarder innen overspenningsvern

Overspenninger grunnet lynnedslag eller omkoblinger er en av de vanligste årsakene til elektronisk skade. Pluggbart overspenningsvern M-LB-4000 tilbyr kontinuerlig selvovervåking med statusindikasjon for å beskytte prosessanlegget.

Den enkleste måten å beskytte anleggsressurser på

Overspenningsvernsystemet M-LB-4000beskytter avanserte komponenter og anleggsressurser på en pålitelig måte mot overspenning og støtstrøm. Modulen tilbyr en kombinasjon av diagnostikk og modularitet i en begrenset kapslingsdesign med en bredde på bare 6 mm. I denne videoen kan du se hvordan det nye systemet legger til rette for overspenningsvern samtidig som større effektivitet, fleksibilitet og tilgjengelighet sikres for ressursene ved prosessanlegget.

 

Overspenningsvernsystem M-LB-2000

M-LB-2000

M-LB-2000 tilbyr grunnleggende funksjoner i en kompakt kapsling: Med en bredde på kun 6,2 mm reduserer den installasjonsplassen til et minimum. Dette kostnadseffektive overspenningsvernet er en enhet med én komponent for montering på DIN-monteringsskinne og er enkel å håndtere verktøyfritt. Den integrerte funksjonen for sløyfefrakobling forenkler feilsøking i tilfelle feil.

Høydepunkter ved overspenningsvernsystem M-LB-2000

Kompakt 6,2 mm bredde for redusert installasjonsplass
Pluggmoduler for enklest mulig installasjon
Sløyfefrakobling for enkelt vedlikehold
Globale sertifiseringer

Tekniske funksjoner for M-LB-2000 kontra M-LB-4000

Pepperl+Fuchs-porteføljen av overspenningsvern for prosessindustrien

Kontakt oss