Maksimal fleksibilitet og effektivitet

Ultralydgiverserien UCC*-50GK

Fordeler

Prosessikon

Enkel integrering uten PLS

Ultralydgiveren UCC*-50GK kan integreres i en applikasjon uten PLS. Du kan enkelt innlemme den i teknikkmiljøet via UART, LIN-Bus eller PWM.
Trådløsikon

Lav energi for trådløs drift

Ultralydgiveren UCC*-50GK er utstyrt med en strømsparemodus og optimalisert for batteridrift. Den er klargjort for trådløs kommunikasjon når det er viktig med lengre driftstid.
Ikonverktøy

Like allsidig som et multiverktøy

Lydkonusen til UCC*-50GK og tre forhåndslagrede lydprofiler sørger for at den fungerer godt på trange steder og kan brukes i så godt som alle applikasjonsscenarioer. Du får større fleksibilitet.
Ikonkvalitet

Intern kvalitet du kan stole på

Ultralydgiveren UCC*-50GK er utviklet og produsert av Pepperl+Fuchs og vitner om vår unike ekspertise og flere tiår med applikasjonserfaring.

360°-visning

Applikasjonsideer ...

Behandling av vann og avløpsvann
Krevende utendørsforhold, fukt og smuss: Behandling av vann og avløpsvann er en stor utfordring for de fleste sensorer. UCC*-50GK er imidlertid utstyrt for en rekke applikasjoner i denne sektoren med en IP66/67-klassifisering og PTFE-beskyttelsesfilm som hindrer kontaminanter i å feste seg på omformeren. Fyllenivåer i sandfang, klaringstanker og utråtningstårn kan oppdages av denne holdbare sensoren med stort område for omgivelsestemperatur (–25 til 70 °C) og temperaturkompensasjon.
Siloer
Når det kommer til oppbevaring av materialer, drar byggebransjen og landbruket nytte av UCC*-50GK. Den robuste og allsidige sensoren passer perfekt for å overvåke siloer som inneholder sement, grus, sand eller korn, dyrefôr og mineralnæringsstoffer. Tre unike strålemønstre kombinert med et stort måleområde på opptil 4 m gir brukere fleksibilitet til å tilpasse seg alle mulige plassbegrensninger i siloene sine. Aggressive materialer påvirker ikke omformeren, da den skjermes av en beskyttende PTFE-film.
Resirkulerings- og avfallsbeholdere
Fra beholdere for plast, glass, papir eller restavfall til komprimatorer – UCC*50-GK legger til rette for smartere og mer effektive prosesser for avfallshåndtering. En kompakt kapsling med gjenger gjør at UCC*-50GK enkelt kan monteres i beholdere med begrenset plass, mens tre unike strålemønstre sørger for presis måling på slike trange steder. I tillegg har den en strømsparemodus og standbyfunksjon som gir enda lengre driftstid. Sensorene egner seg også for sol- og batteridrevne systemer.
Serviceroboter og små AGV
Mindre førerløse kjøretøy (AGV), som rengjørings- og forsyningsroboter, kan utstyres med UCC*-50GK-ultralydgivere, noe som gir kostnadseffektiv kollisjonsdeteksjon. Med den kompakte kapslingen kan sensorene enkelt integreres i slike AGV. Kontaminanter, som rengjørings- og forsyningsroboter eksponeres for konstant, kan ikke feste seg på omformeren, som er beskyttet med PTFE. Den kan brukes både innendørs og utendørs takket være et stort temperaturområde og integrert temperaturkompensasjon.
Hva er din applikasjon?
Som eksemplene våre viser, er UCC*50-GK utviklet for mange ulike applikasjonsscenarioer. Bruk skjemaet på denne siden til å kontakte oss vedrørende DINE spesifikke applikasjonsbehov! Du finner mer inspirasjon til bruk av UCC*-50GK på neste del av denne siden …

… Blir virkelighet

UCC*-50GK er grunnlaget for en avansert IoT-sensor ...

UCC*-50GK
IoT-sensor
UCC*50GK-serien med ultralydgivere
Ultralydgivere i UCC*-50GK-serien kan brukes til en rekke ulike formål. Her ble de kombinert med andre maskinvarekomponenter for å skape en ekte IoT-sensor som kan sende fyllenivåer og diverse andre data.

… Vi muliggjør smart avfallshåndtering i byen Heidelberg

                                                                                                                                                         

Smart avfallshåndtering i Heidelberg

Denne IoT-sensoren, som er basert på UCC*-50GK-serien, brukes nå i den tradisjonsrike byen Heidelberg i Tyskland, der det implementeres et nyskapende system for smart avfallshåndtering. Denne løsningen bruker også SAP IoT-programvare og et LoRaWAN-nettverk (Low Range Wide Area Network).

Det digitale magasinet vårt inneholder en sak som dekker alle aspektene ved prosjektet.

Les saken

Gratis prøveboks!

Prøveboks

Hvis du er interessert i å prøve ut UCC*-50GK-ultralydgiverne, har vi et spesielt og tidsbegrenset tilbud: De første 200 som fyller ut kontaktskjemaet, får en prøveboks fra oss helt uten kostnad! Den inneholder én UCC*-50GK-ultralydgiver og mer informasjon om oppsett.

Merk: Av juridiske årsaker kan gratis prøvebokser bare bestilles av kommersielle aktører, ikke privatpersoner. Av organisatoriske årsaker kan demoboksene dessuten bare bestilles fra land som dekkes direkte av Pepperl+Fuchs-gruppen og ikke av mellomledd eller distributører.

Kontakt oss nå.

Hurtigveiledning

Kablingsdiagram for ultralydgiveren UCC*50GK

Ultralydgiveren UCC*-50GK er beregnet på avstandsmåling. Den bruker ultralydpulser til å måle avstanden til nærliggende gjenstander og rapporterer informasjon via en av de tre sensorutgangene UART, PWM og LIN-bus.

De kortfattede instruksjonene gir et førsteinntrykk av hvordan du integrerer sensoren i applikasjonen. De inneholder grunnleggende råd om bruken.
 

Kontakt oss.