Ger flexibilitet.
Ökar prestandan.
Säkra en konkurrensmässig fördel.

Industrial Box Thin Client BTC12

Komplett lösning med tunna klienter från kontrollrum till riskområde

Robust konstruktion

Pepperl+Fuchs tunna klient BTC12 levereras i en robust, IP4x-kapsling. Den kompakta, tåliga aluminiumkapslingen klarar belastningen vid krävande omgivningsförhållanden inom processindustrin.
temperaturområde

Utökat temperaturområde

Med ett utökat temperaturområde från -20 till +60 °C och en fläktlös konstruktion kan den tunna klienten BTC12 installeras flexibelt i extrema temperaturer och förvaras i skåp, lådor eller containrar.
Ultra HD-optimerad

Ultra HD

Pepperl+Fuchs har optimerat BTC12 för användning med den senaste pekskärmstekniken. Den nya versionen levereras med två DisplayPort-gränssnitt som möjliggör användning av Ultra HD-skärmar med 4 K upplösning vid 60 Hz.
Övervakning med RM Shell 5

RM Shell 5

Förinstallerad VisuNet RM Shell 5-firmware gör installation och konfiguration av tunna klienter enkel - BTC12 kan vara igång inom några minuter. RM Shell 5 baseras på Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB.

Industrial Box Thin Clients för användning dygnet runt

Framtidssäker teknik

BTC12 levereras med två DisplayPort-gränssnitt som möjliggör användning av Ultra HD-skärmar med 4 K upplösning vid 60 Hz. Det garanterar en optimal överblick över dina processer. En DP++-option gör det möjligt för användare att ansluta HDMI-skärmar med en passiv DisplayPort-adapter. Den välkända BTC01 har även stöd för installation av fyra skärmar och kan visa information uppdelad på fyra Full HD-skärmar.

Dessutom är BTC12 utrustad med modern gränssnittsteknik:

  • Två Gigabit Ethernet för nätverksredundans
  • Seriell gränssnittsport för äldre kringutrustning
  • 4 x USB-portar för modern kringutrustning
  • Brett område 16 ... 28V likströmskontakter för kontor och industri

Baksidan av BTC12

Konstruerad för tillförlitlighet

Explosiva atmosfärer, krävande förhållanden, extrema temperaturer - processindustrin innebär unika utmaningar för både människor och teknik. Pepperl+Fuchs tunna klienter är utformade för att ge en tillförlitlig och robust virtualiseringslösning för de krävande förhållandena i industriella miljöer.

Den nya BTC12 och den välkända BTC01 som är konstruerade för att klara kontinuerlig exponering för höga temperaturer, stötar och vibration, kan hantera de mest krävande processtillämpningar. Tack vare den robusta konstruktionen ger BTC12 användarna maximal flexibilitet vid installationen.

Kontrollrum med BTC

Flexibel installation

Kontrollrum
Montering på DIN-skena
VESA-montering
Väggmontering
BTC-skrivbordsmonteringBTC12 ger användarna maximal flexibilitet vid installation och en mängd olika monteringsalternativ. Med sin robusta konstruktion och det utökade temperaturområdet kan den installeras flexibelt i kontrollrummet. Montera den på skrivbordet eller under ett skrivbord. Det går till och med att förvara den i en låda.

Förutom att montera BTC12 direkt på skrivbordet finns det flera andra alternativ:

Montering på DIN-skena

Du behöver bara en BTC12 DIN-skensats, en skruvmejsel, fyra fästen och fyra skruvar för att montera en kompakt BTC12 på en vanlig DIN-skena. BTC12 kan enkelt monteras i ett automationsskåp med hjälp av de förborrade hålen, gängor och pull-push-systemet på DIN-monteringsskenans adapter. 

VESA-montering

Med BTC12-kit vesa-monteringssats kan du montera BTC12 på baksidan av en bildskärm. Använd skruvar för att montera VESA-fästet på skärmen. Borrade hål och gängor finns redan för enkel montering av VESA-fästet. Montera den tunna klienten på VESA-fästet med medföljande skruvar från Pepperl+Fuchs.

Väggmontering

Den kompakta BTC12 kan även monteras på en vägg. Använd lämpliga fästskruvar för att säkra fästet för den tunna klienten. Se till att väggen klarar lasten. 

Enkel konfiguration med RM Shell 5

I syfte att förenkla konfiguration och installation av tunna klienter är VisuNet RM Shell 5-firmware förinstallerad och förkonfigurerad för olika styrsystem. På så sätt går det snabbt och enkelt att få igång BTC:er. RM Shell 5 är baserad på Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB, för vilken Microsoft tillhandahåller långsiktiga säkerhetsuppdateringar. Dessutom innehåller RM Shell 5 säkerhetsfunktioner som ger systemet ett tillförlitligt skydd mot skadlig programvara och virus.

Komplett lösning med tunna klienter

RM Shell 5-firmware finns på alla VisuNet-enheter från Pepperl+Fuchs. Den möjliggör en komplett lösning med tunna klienter för processindustrin - från BTC:er i kontrollrummet till remote-monitorer i zon 1/21. Med programvaran VisuNet Control Center kan systemadministratörer konfigurera, övervaka och effektivt hantera alla enheter från en central arbetsstation.

Fördelar med VisuNet RM Shell 5

Konfiguration och installation på några minuter
Baserat på Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB
Inbyggda säkerhetsfunktioner för minskade risker
Programvaran VisuNet Control Center för effektiv, centraliserad hantering
Finns för varje VisuNet-enhet från Pepperl+Fuchs

Contact Us

Vill du fråga något om våra tunna klienter eller vill du få mer information? Vi hjälper dig! Fyll i kontaktformuläret och skicka oss ett meddelande.