Ökad prestanda.

Tunna klienter

Komplett lösning med tunna klienter från kontrollrum till riskområde

Robust konstruktion

Pepperl+Fuchs tunna klienter för industrin (BTC:er) levereras i en hållbar, sluten IP4x-kapsling. Den kompakta, tåliga aluminiumkapslingen klarar krävande omgivningsförhållanden inom processindustrin. Med ett utökat temperaturområde från -20 till 60 °C och en fläktlös konstruktion kan BTC:erna installeras flexibelt i extrema temperaturer och förvaras i skåp, lådor eller containrar.
Långsiktig tillgänglighet

Långsiktig tillgänglighet

Användare av tunna klienter kan dra nytta av långsiktig tillgänglighet av både maskin- och programvara. Pepperl+Fuchs tunna klienter är baserade på industrikomponenter som är tillgängliga under lång tid och som säkerställer hög tillförlitlighet. Den förinstallerade fasta programvaran VisuNet RM Shell baseras på Windows® 10 Enterprise LTSC, för vilken Microsoft tillhandahåller långsiktig support.
Optimerad för Ultra-HD

Ultra-HD

Pepperl+Fuchs har optimerat de tunna klienterna för användning med den senaste skärmtekniken. Den kompakta BTC22 är utrustad med två DisplayPort™- och ett USB-C-portgränssnitt, medan BTC14 levereras med fyra DisplayPort-gränssnitt som stöder upp till fyra Ultra HD-skärmar med 4K-upplösning vid 60 Hz. Det garanterar en optimal överblick över dina processer.
Övervakning med RM Shell 5

VisuNet RM Shell

Den förinstallerade fasta programvaran VisuNet RM Shell gör installation och konfiguration av tunna klienter enkel. BTC:erna kan vara igång inom några minuter. I kombination med den extra programvaran VisuNet Control Center kan användare effektivt och bekvämt konfigurera och hantera alla tunna VisuNet-klienter.

Konstruerad för tillförlitlighet

Explosiva atmosfärer, krävande förhållanden, extrema temperaturer - processindustrin innebär unika utmaningar för både människor och teknik. Pepperl+Fuchs tunna klienter är utformade för att ge en tillförlitlig och robust virtualiseringslösning för krävande förhållanden i industriella miljöer.

Industriella tunna klienter från Pepperl+Fuchs är tillverkade för att klara kontinuerlig exponering för höga temperaturer, stötar och vibration samt hantera de mest krävande processtillämpningar. BTC-enheternas robusta utformning ger användarna den mest flexibla installationen.

Kontrollrum med BTC

BTC22 industriell tunn klient

BTC22 – Tunn klient-lösning med spjutspetsteknik

Det senaste tillskottet i Pepperl+Fuchs utbud av tunna klienter, BTC22, uppfyller alla krav som ställs på en industriell tunn klient. Precis som föregångaren har BTC22 en extremt robust konstruktion utan rörliga delar och är optimerad för industriell användning dygnet runt. Den slutna aluminiumkapslingen är dammtålig och utformad för ett industriellt temperaturområde på 0 till +55 °C. Detta öppnar upp för flexibla tillämpningsmöjligheter och installationsalternativ. Med sin moderna programvara och omfattande maskinvarugränssnitt är BTC22 utrustad för framtiden.

  • Långsiktig support med produkttillgänglighet på mer än 5 år
  • Upp till 3x Full HD-skärmar via DisplayPort- och USB-C-alt-läge
  • Ultra HD-upplösning (4K) för 2 skärmar på upp till 60 Hz för moderna stora skärmar
  • 3 särskilda Gigabit Ethernet-portar

BTC14 - Gjord för installationer med fyra bildskärmar

Den tunna industriella klienten BTC14 levereras i en tålig, innesluten IP4x-kapsling som tål tuffa omgivningsförhållanden inom processindustrin. Med ett utökat temperaturområde på -20 till 60 °C och den robusta utformningen ger den maximal installationsflexibilitet. BTC14 är särskilt utformad för installationer med fyra skärmar. Med fyra DisplayPort-gränssnitt kan den stödja upp till fyra moderna Ultra HD-skärmar med 4K-upplösning vid 60 Hz.

BTC14 - Gjord för installationer med fyra bildskärmar

Robust konstruktion

Ingen överhettning
Även vid extrema temperaturer är de tunna klienterna tillförlitliga. De har passiv kylning och flera kylflänsar som förhindrar att de överhettas.
I minusgrader
De tåliga tunna klienterna tål till och med miljöer med minusgrader. De kan användas i temperaturer från -20 °C till +60 °C.
Kapsling
Eftersom de har IP4x-kapslingar klarar de tunna klienterna tuffa förhållanden i industriella kontrollrumsmiljöer som exempelvis pappersbruk.
Säkrade gränssnitt
Alla kontakter kan säkras mekaniskt så att de tunna klienterna tål vibrationer.

Flexibel installation

Kontrollrum
Montering på DIN-skena
VESA-montering
Väggmontering
BTC-skrivbordsmontering
BTC:erna ger användarna stor flexibilitet vid installation och en mängd olika monteringsalternativ. Med sin robusta konstruktion och sitt utökade temperaturområde kan de installeras i kontrollrum med svåra förhållanden. Montera dem på eller under ett skrivbord. Det går till och med att förvara dem i en låda.

Förutom att montera de tunna klienterna direkt på skrivbordet finns det flera andra alternativ.

industriell tunn klient i kontrollrummet

Jämförelse av BTC14 och BTC22

Click on the appropriate BTC version to see its features.

  • BTC14
  • BTC12
BTC14 BTC12
Interfaces 4x DisplayPort; up to 4x 4K
Processor AMD Ryzen Embedded V1202B
RAM 4 GB DDR4 (Standard)
8 GB DDR4 (optional)
Housing Aluminum Chassis
IP Rating IP4x
Operating Temperature - 20 °C to 60 °C
Mounting Option Desktop-, Wall-, Din-Rail-, VESA-Mounting
Mechanical Security All ports strain relieved and “lockable”
Cooling Method Passive cooling, heat dissipating housing
Certifications CE and FCC for Europe and US market access (in preparation)
Firmware RM Shell

Enkel konfiguration med RM Shell

I syfte att förenkla konfiguration och installation av tunna klienter är VisuNet RM Shell-firmware förinstallerad och förkonfigurerad för olika styrsystem. På så sätt går det snabbt och enkelt att få igång BTC:er. Den senaste generationen RM Shell är baserad på Microsoft® Windows® 10 Enterprise LTSC, för vilken Microsoft tillhandahåller långsiktiga säkerhetsuppdateringar. Dessutom innehåller RM Shell säkerhetsfunktioner som ger systemet ett tillförlitligt skydd mot skadlig programvara och virus.

Komplett lösning med tunna klienter

RM Shell-firmware finns på alla VisuNet-enheter från Pepperl+Fuchs. Den möjliggör en komplett lösning med tunna klienter för processindustrin – från BTC:er i kontrollrummet till remote-monitorer i zon 1/21. Med programvaran VisuNet Control Center kan systemadministratörer konfigurera, övervaka och effektivt hantera alla enheter från en central arbetsstation.

Fördelar med VisuNet RM Shell 5

Konfiguration och installation på några minuter
Baserat på Microsoft® Windows® 10 Enterprise LTSC
Inbyggda säkerhetsfunktioner för minskade risker
Programvaran VisuNet Control Center för effektiv, centraliserad hantering
Finns för varje VisuNet-enhet från Pepperl+Fuchs

Kontakta

Vill du fråga något om våra tunna klienter eller vill du få mer information? Vi hjälper dig gärna! Fyll i kontaktformuläret och skicka ett meddelande till oss.