Igår och idag.

Nu och i framtiden.

Ersättningsprodukter från Pepperl+Fuchs.

Håller igång verksamheten nu, förbereder dig inför framtiden.

Ersättningsprodukterna från Pepperl+Fuchs skyddar kapitalinvesteringen i dina anläggningar samtidigt som du uppgraderar dem till den senaste tekniken och optimerar resultaten. Vi garanterar bakåtkompatibilitet utan omfattande ändringar. De största fördelarna med ersättningsprodukterna är högre effektivitet, större flexibilitet och lägre drifts- och infrastrukturkostnader.

Smart-Ex-serien: Dags att digitalisera applikationer i ex-områden.

Mobila arbetare ute i fält kan nu använda en tålig, egensäker smartphone eller surfplatta istället för en walkie-talkie. Inbyggd push-to-talk med mobilteknik och särskilda knappar ersätter radioenheter helt och hållet. Praktiska verktyg för datainsamling och videosamarbete gör att mobila arbetare snabbt kan skicka data och bilder till kollegor.

Ta reda på mer

Vi presenterar Smart Ex 02 som utvecklats av ecom instruments, ett av Pepperl+Fuchs varumärken

Nu: Smart-Ex®-serien
Då: PMR (Personal Mobile Radio)

K-systemet: Håll kontakten med framtiden.

Från och med 2020 är Eurocard-systemet inte längre tillgängligt. För att undvika driftstopp behövs ett nytt system som kan utföra de uppgifter som krävs. Pepperl+Fuchs erbjuder kundspecifika lösningar som är skräddarsydda för den lokala infrastrukturen: K-systemet är rätt gränssnittskomponent för nästan alla applikationer och ger enkel installation och maximal flexibilitet.

Läs mer

K-systemets moduler ersätter Eurocard-systemet

Nu: K-systemet
Då: Eurocard-system

Fler funktioner i mindre format. FieldConnex – Nästa generation.

De nya segmentkopplarna passar i exakt samma utrymme eller mindre. Kablarna ligger kvar i kabelkanalen för enkel återanslutning. Protokoll för PROFIBUS DP eller PROFINET finns med redundans som tillval. Avancerad diagnostik möjliggör effektiv idrifttagning och ger omedelbara och lättförståeliga tips vid felsökning av förlorade PV-er. Perfekta produkter för smidiga migreringsprojekt!

Basic segmentkopplare

Power Hub

FieldConnex®-segmentkopplare och Power Hub ger fler funktioner i fältbussinfrastrukturen.

Nu: Basic segmentkopplare och Power Hub
Då: Segmentkopplare SK1 och SK2

Kontakta

Har du några frågor om Pepperl+Fuchs ersättningsprodukter? Vi hjälper dig gärna! Skicka bara ett meddelande eller boka in en personlig konsultation med någon av våra experter.