Discovering flexibility.
Increasing performance.
Securing a competitive edge.

Industriële thin client BTC12

Volledige thin client-oplossing van controlekamer tot Ex-omgeving

Robuust design

Pepperl+Fuchs’ BTC12 industriële thin client beschikt over een robuuste behuizing met IP4x-beschermingsgraad. De compacte, solide, aluminium behuizing is bestand tegen de stress van uitdagende omgevingsomstandigheden in procesindustrieën.
Temperatuurbereik

Groot temperatuurbereik

Dankzij een uitgebreid temperatuurbereik van -20 tot +60 °C en ventilatorloos ontwerp, is de BTC12 thin client flexibel in te zetten bij extreme temperaturen en op te bergen in diverse kasten, schuiven of andere ruimtes.
Ultra HD-compatibel

Ultra HD

Pepperl+Fuchs heeft de BTC12 geoptimaliseerd voor gebruik met de allernieuwste schermtechnologie. De nieuwe versie is voorzien van twee DisplayPort™-interfaces die het gebruik van Ultra HD-monitors met 4K-resolutie bij 60 Hz toelaten.
Toezicht met RM Shell 5

RM Shell 5

Vooraf geïnstalleerde VisuNet RM Shell 5-firmware maakt configuratie en set-up van thin clients eenvoudig—de BTC12 is al in enkele minuten klaar voor gebruik. RM Shell 5 is gebaseerd op Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB.

Industriële thin clients voor 24/7 gebruik

Toekomstzekere technologie

De BTC12 beschikt over twee DisplayPort™-interfaces die het gebruik van Ultra HD-monitors met 4K-resolutie bij 60 Hz toelaten. Dit garandeert een optimaal overzicht van je processen. Een DP++ optie laat gebruikers toe HDMI-monitors met een passieve DisplayPort™-adapter te verbinden. De welbekende BTC01 ondersteunt zelfs quad monitor-installaties en kan informatie op vier Full HD-schermen weergeven.

De BTC12 is bovendien voorzien van moderne interfacetechnologie:

  • Dual gigabit ethernet voor netwerkredundantie
  • Seriële interfacepoort ter ondersteuning van legacy-randapparatuur
  • 4 x USB-poorten voor moderne randapparatuur
  • Breed bereik van de 16> 28 V DC-voeding voor industriële en kantoortoepassingen

De achterzijde van de BTC12

Ontworpen met het oog op betrouwbaarheid

Explosieve atmosferen, zware industriële omstandigheden, extreme temperaturen—procesindustrieën stellen unieke uitdagingen voor mens en technologie. Pepperl+Fuchs’ industriële thin clients werden speciaal ontworpen om een betrouwbare en robuuste virtualiseringsoplossing te bieden voor de uitdagende omstandigheden van zware industriële omgevingen.

Gemaakt om hoge temperaturen, schokken en trillingen te weerstaan, kunnen de nieuwe BTC12 en welbekende BTC01 de meest uitdagende procestoepassingen aan. Met zijn robuust design biedt de BTC12 gebruikers maximale installatieflexibiliteit.

Controlekamer met BTC

Installatieflexibiliteit

Controlekamer
DIN-railmontage
VESA-montage
Muurbevestiging
Montage van de BTC op je bureauDe BTC12 biedt gebruikers maximale installatieflexibiliteit en tal van montagemogelijkheden. Dankzij zijn robuust design en uitgebreid temperatuurbereik kan de unit overal in de controlekamer worden geïnstalleerd. Monteer de thin client bovenop of onder een bureau, of bewaar hem in een schuif.

Je kan de BTC12 niet enkel in de buurt van je bureau monteren, er bestaan talrijke andere opties:

DIN-railmontage

Je hebt enkel de BTC12 DIN-railkit, een schroevendraaier, vier verankeringen en vier schroeven nodig om de BTC12 op een standaard DIN-rail te monteren. De BTC12 kan makkelijk in een automatiseringskast worden geïnstalleerd dankzij de voorgeboorde gaten, schroefdraad en het pull-pushsysteem van de DIN-montagerailadapter. 

VESA-montage

Met behulp van een BTC12 VESA-montagekit kan je de thin client op de achterplaat van een monitor bevestigen. Gebruik schroeven om de VESA-beugel aan de monitor vast te maken. Boorgaten en schroefdraden zijn voorzien voor een eenvoudige bevestiging van de VESA-beugel. Monteer de thin client op de VESA-beugel met de door Pepperl+Fuchs bijgeleverde schroeven.

Muurbevestiging

De compacte BTC12 kan ook op een muur worden bevestigd. Gebruik de gepaste montageschroeven om de thin clients bevestigingsbeugel te beveiligen. Zorg ervoor dat de muur de last kan dragen. 

Eenvoudige configuratie dankzij RM Shell 5

Om configuratie en set-up van thin clients te vereenvoudigen, werd vooraf VisuNet RM Shell 5-firmware voor verschillende besturingssystemen geïnstalleerd en geconfigureerd. Hierdoor zijn de BTC’s al snel klaar voor gebruik. De meest recente RM Shell-generatie is gebaseerd op Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB, dat langdurige veiligheidsupdates van Microsoft omvat. Bovendien beschikt RM Shell 5 over ingebouwde veiligheidsmechanismen die het systeem op betrouwbare wijze beschermen tegen malware en virussen.

Volledige thin client-oplossing

RM Shell 5-firmware is beschikbaar voor elk VisuNet-apparaat van Pepperl+Fuchs. Het maakt een volledige thin client-oplossing voor procesindustrieën mogelijk—van BTC’s in de controlekamer tot remote monitors in Zone 1/21. En dankzij de VisuNet Control Center-software kunnen fabrieksoperators alle toestellen makkelijk vanuit één centraal punt configureren, controleren en op efficiënte wijze beheren.

Highlights van VisuNet RM Shell 5

Configuratie en set-up binnen enkele minuten
Gebaseerd op Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB
Ingebouwde veiligheidsmechanismen voor risicobeperking
VisuNet Control Center-software voor een efficiënt, gecentraliseerd systeembeheer
Beschikbaar voor elk VisuNet-apparaat uit Pepperl+Fuchs’ portfolio

Contact Us

Heb je vragen over onze thin clients of wil je graag meer informatie? Wij helpen je graag! Vul eenvoudigweg het contactformulier in en stuur ons een boodschap.