VisuNet Control Center

Beheerssoftware voor VisuNet thin clients

Centraal beheer van VisuNet Remote Monitors en Thin Clients

Meer efficiëntie

Meer efficiëntie

Het VisuNet Control Center laat gebruikers toe thin clients op efficiënte wijze vanaf een centraal punt te beheren zonder explosiegevaarlijke omgevingen of cleanrooms te moeten betreden. 
Vereenvoudigd onderhoud

Vereenvoudigd onderhoud

Met Control Center kunnen systeembeheerders via afstandsbediening Pepperl+Fuchs’ thin clients in stand houden, firmware-updates installeren en commando’s zoals „restart” of „shutdown” doorvoeren.
Ondersteuning vanaf afstand

Ondersteuning vanaf afstand

In geval van defect kunnen systeembeheerders makkelijk via de optie „sessie shadowen” inloggen om vanaf afstand ondersteuning te bieden.
Afgestemd op firmware

Geoptimaliseerd voor firmware

VisuNet Control Center werkt met VisuNet RM Shell en is geoptimaliseerd voor Pepperl+Fuchs’ firmware.
Componenten van het VisuNet Control Center

Bijkomende software voor VisuNet RM Shell

VisuNet Control Center is een add-on voor gebruikers van VisuNet RM Shell. Het stelt systeembeheerders in staat alle HMI-systemen vanaf een centrale locatie op efficiënte wijze te beheren met behulp van VisuNet RM Shell. Het is niet langer nodig om een explosiegevaarlijke omgeving of cleanroom te betreden om een remote monitor of thin client in dienst te nemen of in stand te houden, wat tijd en geld spaart.

Gebruikers van het VisuNet Control Center kunnen op gelijk welke remote monitor met RM Shell inloggen, de status en scherminformatie van het apparaat consulteren en het beheer ervan vanaf afstand overnemen. Als een werknemer ondersteuning nodig heeft, kunnen systeembeheerders dankzij de optie „sessie shadowen” op de remote monitors in kwestie inloggen en de gebruiker vanaf hun eigen terminals bijstaan. Dit centrale beheerspunt vereenvoudigt ondersteuning, spaart resources , en verhoogt de beschikbaarheid van de thin client.

Gebruiksefficiëntie

In het verleden moesten systeembeheerders remote monitors ter plaatse configureren en in stand houden. Dankzij de innovatieve VisuNet Control Center-software en VisuNet RM Shell zijn ze echter in staat verschillende apparaten vanaf afstand en tegelijk te configureren. Dit spaart veel tijd en kostbare resources.

Verschillende wizards vereenvoudigen het beheer van de thin clients met VisuNet Control Center. Zo laat de „Clone Device Wizard” gebruikers bijvoorbeeld toe een bepaalde configuratie snel en eenvoudig van één apparaat naar andere over te dragen zonder de werkplaats te betreden of elk apparaat afzonderlijk te programmeren. Gebruikers kunnen ook tijd besparen door firmware-updates op meerdere thin clients tegelijk te installeren. Als verscheidene apparaten tegelijk moeten worden afgesloten of heropgestart, verloopt dit veel sneller en eenvoudiger met behulp van de „Shutdown Wizard” en „Restart Wizard”. 

Gebruiksefficiëntie

De video geeft u een uitgebreid overzicht van en inleiding tot VisuNet Control Center. Leer hoe u al uw thin clients op efficiënte wijze vanaf één centraal punt kunt beheren.

Heeft u zich ooit afgevraagd of er een eenvoudige manier bestaat om instellingen en profielen van één apparaat naar verschillende andere te kopiëren? Deze video toont hoe VisuNet Control Center 6 u daarbij kan helpen.

VisuNet Control Center 6 laat u toe uw apparaten op locatie of fabriek te groeperen. Bekijk de video om stap voor stap te leren hoe dit moet.

Haal voordeel uit onze updateservice!

Als gebruiker van Pepperl+Fuchs’ VisuNet Control Center- of RM Shell-firmware, kunt u gebruikmaken van onze e-mailservice. Ontvang een melding zodra nieuwe software-updates beschikbaar zijn!

We maken een onderscheid tussen functionele en veiligheidsupdates. We raden u aan veiligheidsupdates steeds onmiddellijk te installeren om eventuele kwetsbaarheden op het gebied van softwareveiligheid te vermijden. Functionele updates zorgen voor een verbetering of uitbreiding van bestaande features, en kunnen naar behoeven worden geïnstalleerd.

Highlights van VisuNet Control Center

Efficiënte, gecentraliseerde configuratie vanaf afstand
Vlot en vereenvoudigd onderhoud
Toezicht en ondersteuning vanaf afstand
Aanvulling op VisuNet RM Shell-firmware

Contact

Heb je vragen over het VisuNet Control Center of wil je graag meer informatie? Wij helpen je graag! Vul eenvoudigweg het contactformulier in en stuur ons een boodschap.