Providing versatility. Increasing performance. Maximizing safety.

GR-serien: Ny serie med glassfiberforsterkede kapslinger

Fordeler

ikon for Ex-beskyttelse

Løsningen din for Ex-områder

Den nye GR-serien av kapslinger, som er utviklet for tilpassede løsninger med økt sikkerhet (Ex e) og egensikker beskyttelse (Ex i), finnes for ulike produkter i porteføljen vår – inkludert sertifisering for global bruk i anlegget ditt.
Kapslingsdesign i GR-serien

Intelligent design

I designfasen gjør den frie plasseringen av DIN-skinnen, uten behov for monteringsplate, at du kan innlemme et høyere antall komponenter og funksjoner i en av de 13 kapslingstypene.
Bruk ved temperaturer ned til –60 °C.

Utvidet temperaturområde

Den ekstremt robuste GR-serien av glassfiberforsterkede kapslinger (GRP-kapslinger) tåler temperaturer ned til –60 °C. Denne svært allsidige serien av kapslinger kan brukes som erstatning for kapslinger i rustfritt stål i mange applikasjoner.
Enkel håndtering

Håndtering gjort enkel

Smart utformede egenskaper gjør det enkelt for én person å montere, og gir enkelt og praktisk vedlikehold og fleksible utvidelsesmuligheter – alt dette er ting som sparer tid og gjør håndtering mye enklere. 

Én kapsling, mange applikasjoner – den nye GR-serien

Pepperl+Fuchs har gjort et pionerarbeid ved fullstendig å omarbeide utformingen av GR-serien av glassfiberforsterket polyester for tilpassede løsninger innen økt sikkerhet (Ex e) og egensikker (Ex i) beskyttelse. Basert på årevis av erfaring med Ex-beskyttelse ble mange av funksjonene oppdatert og gitt en ny utforming – for kompromissløs bruk i ulike applikasjoner.

Designramme muliggjør mange forskjellige konfigurasjoner
Alle elektriske apparater så vel som det nødvendige installasjonsutstyret, som terminaler og koblingselementer, installeres i de nødvendige høydene i en monteringsramme med en 10 mm DIN-skinne – uten behov for en ekstra monteringsplate. Det finnes 13 kapslingstyper, i størrelser fra 10 x 10 x 07 til 48 x 60 x 24 eller 36 x 72 x 24 cm, for individuelle konfigurasjoner.
Beskyttelse av forseglingskanten sørger for varig IP-beskyttelsesgrad
En unik egenskap er det integrerte stativet, som beskytter forseglingskanten mot skader selv når åpne kapslinger er stablet, og under installasjon, omkabling og vedlikehold av anlegget. Dette er stabil, planlagt IP-beskyttelse.
Brekkpunkter for skrutrekker forenkler håndtering
Brekkpunkter for skrutrekker gjør det enkelt å åpne kapslingsdekselet, selv om det sitter fast etter lang tids drift.
Hengsler tilrettelegger for vedlikeholdsoppgaver
Robuste og slitesterke hengsler forenkler vedlikehold av anlegget betydelig.

1-2-3: Enkel installasjon med bare tre trinn

Enkel installasjon med bare tre trinn

Den unike kapslingsutformingen gjør monteringen bemerkelsesverdig enkel. Uavhengige installasjonstrinn gjør at selv store og tunge kapslinger kan installeres bare av én person: Lag først to festepunkter (1–2). Heng kapslingen opp i disse to punktene. Bor deretter ytterligere to hull (3), og sett i og trekk til alle skruene. 

De beste på ekstreme temperaturer

GR-serien – til bruk i krevende miljøer

Det utvidede temperaturområdet på –65 til 65 °C gjør kapslingene egnet til bruk i krevende miljøer. I mange applikasjoner er de et alternativ til kapslinger i rustfritt stål, som er det vanlige for så lave temperaturer.

Eksperter på Ex-beskyttelse

Kom i kontakt med våre eksperter

Som en etablert partner innen prosessautomasjon tar vi kundetilfredshet på aller største alvor. Derfor legger vi stor vekt på en internasjonal tilstedeværelse med erfaring og kunnskap. Med mer enn 300 lokale salgsrepresentanter støtter ekspertene våre kunder over hele verden. I våre Solution Engineering Centers skaper vi produktløsninger hver eneste dag – planlagt, produsert og sertifisert i henhold til kundespesifikasjoner.

Porteføljen vår og 5-dagersløftet

I vårt intervju med Herbert Schober, viseadministrerende direktør for EPE og Solutions Global, blir du kjent med vår omfattende portefølje av elektriske komponenter og systemer for Ex-beskyttelse. Finn ut mer om de svært tilpasningsbare, sertifiserte fordelingsboksene, som er klare til levering på bare fem dager.

Kontakt oss

Har du spørsmål om serien av glassfiberforsterkede kapslinger? Vil du motta mer informasjon?
Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet for å sende oss en melding.