Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Vår nye serie koblingsbokser og kontrollstasjoner i serie GR har et bredt anvendelsesområde

2018-06-15

Serie GR koblingsbokser og kontrollstasjoner
Den nye serien kapslinger i serien GR kan benyttes som både koblingsbokser og kontrollstasjoner

Over alt der farlige stoffer og ekstreme temperaturer er til stede, kan Pepperl+Fuchs produkter for elektrisk eksplosjonsbeskyttelse ta vare på utstyr og mennesker på en trygg og sikker måte. Våre utviklingsteam og våre produksjonsteam forbedrer kontinuerlig våre produkter og bygger inn nyttige erfaringer fra kunder og eksperter. Som et resultat av dette har vi nå utviklet en helt ny serie kapslinger som gjør det enklere å planlegge, bygge og vedlikeholde kundens installasjoner. Serien er konstruert med prosessindustriens krav i tankene og produseres i glassfiberarmert polyester (GRP). De første produktene i serien er koblingsbokser og kontrollstasjoner. Senere vil det komme til mangeflere produkter i serien.


Fleksible og brukervennlige


Den nye serien kapslinger forenkler montasje og vedlikehold

Skal du designe et industrianlegg, vil du raskt få øynene opp for fleksibilteten i vår nye kaplinger serie GR . Basert på kundens ønsker, kan koblingsterminaler og brytere monteres på den innebygde 10mm montasjeskinnen uten bruk av ytterligere montasjeplate i kapslingen. Avstandsstykker kan sikre at alle komponentene effektivt kan monteres akkurat der de skal stå. Det sparer plass og gjør at flere funksjoner kan få plass i samme kapsling.

Disse nye Ex-sertifiserte kapslingene kan stå i omgivelsestemperaturer helt ned til -60 °C, og de kan installeres i krevende industrielle miljøer. De nye kapslingene i glassfiberarmert polyester utgjør derfor et godt og kostnadseffektivt alternativ til kapslinger i syrefast stål. Metallkapslinger har tidligere vært eneste alternativ ved så lave temperaturer.

Enkel montasje og enkelt vedlikehold

Åpning av kapslingens lokk har aldri vært enklere
Åpning av kapslingens lokk har aldri vært enklere

Montasje og vedlikehold er bemerkelseverdig enkelt. Installasjon i flere steg gjør at til og med store kapslinger kan installeres av bare 1 person. Først borer montøren 2 hull i veggen, deretter henges kapslingen opp, og så kommer alle øvrige montasjepunkter og skruer etterpå. Enkelt, greit og tidsbesparende.

Solide hengsler og enkle innsettingspunkter for skrutrekkere gjør det enkelt å åpne kapslingen. Beskyttelse av hjørner er også en fordel. Da kan kapslinger stables uten at skade kan oppstå, og IP-graden opprettholdes.

 


Høydepunkt

  • Moderne kapslingsserie utviklet av våre eksperter innen Ex-beskyttelse
  • Fleksible designløsninger forenkler planleggingen
  • Unikt design åpner for mange applikasjonsløsninger
  • Intelligente detaljer forenkler konstruksjon og vedlikehold

e-news

Bli abonnent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Les vårt online kundemagasin. Der finner du applikasjoner, intervjuer og andre nyheter fra oss.

GR Series GRP Enclosures

Pepperl+Fuchs has pioneered work in completely re-designing the GR series made of glass-fiber reinforced polyester in increased safety (Ex e) and intrinsically-safe (Ex i) type of protection ...