Leverer intelligens.
Oppdager løsninger.
Låser opp alle frekvenser.

RFID fra Pepperl+Fuchs

Funksjoner

Øk effektiviteten med RFID fra Pepperl+Fuchs

Øk effektiviteten med RFID fra Pepperl+Fuchs

Når du bruker et industri-RFID-system fra Pepperl+Fuchs i prosessen din, eliminerer du manuell datainnsamling som kan være utsatt for feil. Dra fordel av færre administrative feil, bedre transparens og betydelige hastighetsgevinster.
Service og støtte fra RFID-ekspertene

Service og støtte fra RFID-ekspertene

I mer enn 25 år har Pepperl+Fuchs drevet med forskning og utvikling innen RFID-teknologi. Du kan stole på at våre erfarne spesialister vil støtte deg med dyptgående kunnskap om et utall RFID-applikasjoner.
Skreddersydde identifikasjonsløsninger

Skreddersydde identifikasjonsløsninger

Fra alle nødvendige komponenter (lese/skrive-enheter, tagger, kontrollgrensesnitt, kabler) til alle vanlige frekvensområder (LF, HF, UHF) tilbyr Pepperl+Fuchs deg en komplett systemløsning som passer perfekt til dine spesifikke behov.
Høy kompatibilitet for enkel integrasjon

Høy kompatibilitet for enkel integrasjon

Pepperl+Fuchs' RFID-komponenter kan kombineres med nesten hvilket som helst kontrollsystem på markedet. Kontrollgrensesnittene våre støtter alle frekvensområder, og håndteringen av RFID-løsningene våre er de samme på alle frekvenser.

NYHET! Nyeste tillegg i porteføljen

Løsning for RFID-portleser fra Pepperl+Fuchs: sømløs transparenthet innen logistikk

En ny løsning for RFID-portleser fra Pepperl+Fuchs skaper sømløs transparenthet ved detektering av store mengder RFID-tagger. Dette kostnadseffektive systemet er basert på kraftig, standardisert UHF RFID-teknologi (ISO 18000-63 og EPC klasse 1 generasjon 2) og er spesielt optimalisert for bruk innen logistikk, for eksempel sporing av innkommende og utgående varer.

Finn ut mer.
Mer enn HF: Kombinering av fordelene ved høyfrekvent RFID med unik avlesningsrekkevidde

En omfattende avlesningsrekkevidde uten sammenligning og en rekke nyttige tilleggsfunksjoner i en plassbesparende, optimert og flatpakket utforming: Med en ny serie med RFID-lese/skrive-enheter tilbyr Pepperl+Fuchs nå denne attraktive komplette pakken som en løsning for identifiseringsoppgaver.

Finn ut mer.
RFID på den enkle måten: Ny lese/skrive-enhet for UHF med standardisert IO-Link interface

Pepperl+Fuchs utvider porteføljen av lese/skrive-enheter for UHF med nye F191: Den kombinerer fordelene ved industri-UHF-teknologi med et standardisert interface for IO-Link-kommunikasjon – og er derfor en kostnadseffektiv tilretteleggelseskomponent for et stort utvalg standardapplikasjoner i områder som intralogistikk, bilbransjen og materialhåndtering.

Finn ut mer.
Én basisenhet – tre frekvenser: Modulære håndholdte RFID-enheter for bruk innen industri

RFID-lese/skrive-hoder for forskjellige frekvenser (LF, HF, UHF) kan ved hjelp av en sofistikert mekanisme raskt og enkelt festes til den håndholdte enhetens basismodul uten å bruke verktøy. Dette sikrer at brukerne kan konsentrere seg fullstendig om identifiseringsoppgaven sin. For å bidra til dette har basisenheten en 4,8-tommers kapasitiv, herdet fargeberøringsskjerm, som alltid er lett å lese av, selv under forhold med mindre optimalt omgivelseslys. IP54-klassifiseringen understreker enhetens egnethet for bruk utendørs og i andre krevende situasjoner.

Finn ut mer.
UHF-lese/skrive-enhet med integrert industri-Ethernet-interface og REST API

RFID-lese/skrive-enheten F190-B40 UHF tilbyr et integrert industri-Ethernet-interface og REST API. Ved å bruke disse interface-teknologiene kan denne lese/skrive-enheten, som er utformet for middels deteksjonsområder, raskt og enkelt integreres i OT- og IT-systemer. Det gjør den til en attraktiv løsning for produksjonskontroll og -overvåking, sporingsapplikasjoner og andre Industri 4.0-applikasjoner innen fabrikkautomatisering.

Finn ut mer.

Produkter

Applikasjoner

Når det gjelder RFID-teknologi, kan Pepperl+Fuchs tilby en komplett portefølje av komponenter som passer perfekt sammen, som løser et stort utvalg identifiseringsoppgaver. Finn ut mer om mulige applikasjonsområder.

Brukstilfeller

RFID møter førerløse kjøretøy – tre eksempler på praktisk bruk

RFID på førerløse kjøretøy

Uansett om det er praktiske førerløse vogner, rullende monteringsplattformer eller massive, selvkjørende containertanktransportører, har førerløse kjøretøy (AGV-er) i alle mulige former blitt uunnværlige elementer i moderne produksjonsprosesser. De bidrar til betydelig forenkling av daglig arbeid, bevaring av eksisterende ressurser samt økning av farten på transportprosesser. Utseende varierer stort, og teknologiene som gjør at kjøretøyene fungerer automatisk eller autonomt, er også mangfoldig.

RFID brukes ofte, og når det tas i bruk intelligent, kan denne radiobaserte identifiseringsmetoden utføre mange oppgaver på det førerløse kjøretøyet. Denne bloggartikkelen presenterer tre mulige versjoner.

RFID i Ex-områder – tre eksempler fra felten

RFID i Ex-områder

Omfanget av RFID-applikasjoner er på ingen måte begrenset til diskret produksjon – det blir også mer og mer populært i prosessanlegg på grunn av de mer og mer omfattende kravene til merking av produkter og arbeidsutstyr. Krav til Ex-beskyttelse må imidlertid ofte tas hensyn til, fordi der det genereres brennbar gass, damp eller støv, utgjør elektrisk utstyr en betydelig sikkerhetsrisiko.

I denne bloggartikkelen kan du se nærmere på tre applikasjonseksempler som hjelper deg til å forstå den vellykkede og trygge bruken av RFID i Ex-områder.

Brukstilfeller

Flere eksempler på applikasjoner for RFID

Flere eksempler på applikasjoner for RFID

RFID er en svært allsidig teknologi som brukes i mange sektorer. Vi har samlet ytterligere ti applikasjonseksempler fra ti bransjer for deg. Bli inspirert av brukstilfellene, og finn ut hvordan fleksibel RFID-teknologi forbedrer pålitelig identifikasjon og generell effektivitet i mange ulike omstendigheter.

RFID driver Industry 4.0

RFID driver Industry 4.0

RFID er en avgjørende komponent for fremtidssikre digitale fabrikker i betydningen til Industry 4.0: Når et produkt er merket med en RFID-tagg, lagrer det informasjon om nødvendige produksjonstrinn eller spesielle krav. I tillegg kan den lagre ny, ekstra informasjon om når produksjonstrinnene er fullført. Ved å sette RFID-tagger på produksjonselementer, introduserer man dynamiske strukturer og fleksibilitet til alle produksjonsområder. Få mer informasjon om teknologi for Industry 4.0 fra Pepperl+Fuchs – merket som Sensorik4.0®.

RFID-løsninger

I et forskningsprosjekt ved Det tekniske universitetet i Karlsruhe (KIT) har 12 partnere fra industri og vitenskap gått sammen for å utvikle et fleksibelt transportsystem. Resultatet er KARIS PRO, et autonomt kjøretøy som for øyeblikket testes i praksis. Dieter Schneider, Team Leader R&D Identification Systems hos Pepperl+Fuchs, gir deg innblikk i prosjektet.

RFID-produktsjef Dr. Klaus Schmitt tar deg med på en omvisning og gir innblikk i løsningene våre som er skreddersydde for kjøttproduksjon.

Anbefalt lesning: 5 grunner til å bruke industri-RFID på slakteriet

Vanlige spørsmål om RFID

Del 1: Generelle spørsmål om RFID

Del 1: Generelle spørsmål om RFID

Er du interessert i RFID-teknologi, men vet ikke hvor du skal starte? Den første delen av de vanlige spørsmålene gir deg generell kunnskap om RFID. Finn ut mer om de grunnleggende komponentene som utgjør et oppsett, historien til teknologien og de viktigste fordelene som RFID kan gi identifikasjonsoppgaver i den bestemte prosessen din.

Del 2: Lese/skrive-enheter for RFID

Del 2: Lese/skrive-enheter for RFID

Pålitelig kontaktfri identifikasjon er avhengig av lese-/skriveenheter av høy kvalitet. Gjør deg kjent med funksjonsprinsippene til lese/skrive-enheter for RFID. Hvordan fungerer de, og hvilke typer er tilgjengelige på markedet? Hvilken rolle spiller antennepolarisering, og hvordan unngår du interferens? I tillegg kan du få råd om hvordan du skal velge den lese/skrive-enheter for RFID som passer best til applikasjonen din.

Del 4: RFID-tagger

Del 4: RFID-tagger

RFID-tagger er produkter som anvendes i industrisammenhenger så vel som i våre privatliv. Finn ut mer om funksjonsprinsippene og ulike taggtyper. Når bør jeg bruke en aktiv i stedet for en passiv tagg? Hvor mye informasjon kan én tagg lagre? Hvor holdbare er tagger når applikasjonen er krevende? …

Del 3: RFID-frekvenser

Del 3: RFID-frekvenser

For å gi mulighet for kontaktløs datautveksling via et RFID-system brukes radiobølger til kommunikasjon. RFID-systemer bruker ulike frekvensområder avhengig av applikasjonskravene. Få kunnskap om egenskapene til disse områdene. Hva definerer dem? Hvor brukes de? Hva kan påvirke signalformidlingen? …

Kontakt oss