Neste generasjon

Maksimal sikkerhet og nytt interface

VisuNet RM Shell 6 for tynnklient-arbeidsstasjoner

VisuNet RM Shell 6 – fastvare for Remote Monitor og tynnklientbokser

VisuNet RM Shell 6 med ekstra Control Center-programvare er nyeste fastvaregenerasjon for Remote Monitor (RM) og tynnklientbokser (BTC). Den nyskapende HMI-fastvaren gir ekstern administrasjon av flere enheter fra en sentralisert arbeidsstasjon, noe som fjerner behovet for å skulle dra ut i felt fysisk.

VisuNet RM Shell 6 – skjermbilde

Når VisuNet RM Shell 6 er installert på tynnklientarbeidsstasjoner, gir det tilgang til prosesstyringssystemet eller produksjonsutførelsessystemet (MES) via standard Ethernet-teknologi og gjør prosessdata transparente. Takket være de nyeste Windows®-sikkerhetsfunksjonene, gir fastvaren for Remote Monitor og tynnklientbokser maksimalt sikkerhetsnivå. 

Høydepunkter ved VisuNet RM Shell 6

Basert på Microsoft® Windows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC
Nyeste Windows-sikkerhetsfunksjoner og innebygde sikkerhetsmekanismer for risikoreduksjon
Optimalisert anvendelighet takket være tydelig interface, smart oppgavelinje og nyskapende funksjonalitet
Praktisk og effektiv ekstern overvåking via VisuNet Control Center
Funksjoner for utvidet administrasjon muliggjør tilpasning etter individuelle behov

State-of-the-art Thin Client Technology
Optimalisert anvendelighet

Smart og enkel: Optimalisert anvendelighet

VisuNet RM Shell 6 legger til rette for sømløs integrering av tynnklienter og Remote Monitor i konvensjonelle og virtualiserte systemer for prosesstyring. Det nye interfacet forenklet både konfigurasjon og betjening. For optimal brukeropplevelse gir den smarte oppgavelinjen tilgang til de mest relevante nøkkelfunksjonene med ett klikk. Dette lar brukere implementere og administrere komplekse applikasjonsscenarioer som veksling mellom flere tilkoblinger for eksternt skrivebord – for eksempel RDP til VNC – med ett klikk. Avanserte funksjoner i RM Shell 6 sikrer pålitelig tilkobling til verten til enhver tid. Brukere kan for eksempel konfigurere Remote Monitor til automatisk å opprette en tilkobling til prosesskontrollsystemet etter oppstart.

Hybridsystemadministrasjon for OT- og IT-brukere gjør RM Shell 6 enkel og smart for alle brukergrupper: OT-administratorer kan bruke et enkelt veiledet oppsett for standardkonfigurasjon, og erfarne IT-administratorer har tilgang til Windows-skrivebordet og avanserte innstillinger.

Den nyeste generasjonen fastvare har et tilpassbart og friskt utseende: Det nye alternativet for mørk modus sikrer bedre lesbarhet, selv med vanskelige lysforhold. Brukere kan også tilpasse interfacet for å samsvare med bedriftens design.

Sikkerhetsstandarder for RM Shell 6

Høyeste sikkerhetsstandarder

VisuNet RM Shell 6 oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene. Den har ikke bare de nyeste Windows-sikkerhetsfunksjonene og Windows-brukertilgangskontroll, men ulike andre sikkerhetsmekanismer samt enhetlig skrivefilter og USB-låsing. Et tidsavbrudd for konfigurasjon sikrer at konfigurasjonsmodusen automatisk lukkes, slik at andre brukere ikke kan få uautorisert systemtilgang. I tillegg gir Pepperl+Fuchs jevnlig ut sikkerhetsoppdateringer på nettsiden sin og har en oppdateringstjeneste som informerer brukere så snart ny programvare er tilgjengelig.

Funksjoner for utvidet administrasjon gir brukere av VisuNet RM Shell 6 enda høyere fleksibilitet. Administratorer kan installere alle nødvendige applikasjoner, inkludert tredjeparts antivirusprogramvare og drivere som tilbehør. Administratoren avgjør hvilke brukere som har tilgang til hver enkelt app.

Maksimal effektivitet

I kombinasjon med VisuNet Control Center tilleggsverktøy, får brukere effektiv konfigurering og administrasjon av enheter med RM Shell fra et sentralt sted. Du trenger ikke gå inn i Ex-områder eller renrom for å sette opp og vedlikehold en Remote Monitor eller tynnklientboks.

Brukere av VisuNet Control Center kan koble til en hvilken som helst Remote Monitor med RM Shell, overvåke enhetsstatus og skjerminnhold, og til og med ta over kontrollen eksternt. Når en profil for ekstern tilkobling er konfigurert eller lastet ned fra en RM, kan den lastes opp til flere andre RM-er. Hvis operatørene trenger støtte, gjør funksjonen for skygging av økter administratorer i stand til å koble til påvirkede Remote Monitors og gi brukerstøtte fra egne arbeidsstasjoner. Dette sentrale administrasjonspunktet forenkler støtte, sparer ressurser og øker tilgjengeligheten av tynnklienter.
VisuNet Control Center

Kontakt oss

Har du spørsmål om VisuNet RM Shell 6, eller ønsker du mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet, og send oss en melding.