Maximizing security.

Creating transparency.

Increasing efficiency.

VisuNet RM Shell 5 for tynnklient-brukerstasjoner

VisuNet RM Shell 5 – Smarte HMI-løsninger for Industry 4.0

Støtter alle vanlige eksterne protokoller

RM Shell 5 støtter alle vanlige eksterne protokoller, som f.eks. Microsoft® RDP 8.1, RealVNC, Citrix ICA, NetC@P og Emerson DRDC. Dermed kan VisuNet Remote Monitors som er utstyrt med RM Shell, tilpasses med både moderne virtualiserte og tradisjonelle arbeidsstasjonsbaserte prosesskontrollsystemer.

Forenklet bruker-interface

VisuNet RM Shell 5 har et ukomplisert, moderne bruker-interface som forenkler den innledende konfigurasjonen til en Remote Monitor. Den standardiserte designen og berøringsskjermen gjør bruken tydeligere og lettere. 

Sikker og pålitelig

RM Shell 5 overholder de høyeste sikkerhetsstandardene. Konfigurasjonen av forhåndsdefinerte brukerroller effektiviserer systemtilgang, noe som øker sikkerheten. Avanserte funksjoner, som f.eks. en forhåndsdefinert backup-tilkobling, øker tilkoblings- og prosesstabilitet ytterligere.

Innovativt Control Center

Med nye VisuNet Control Center kan administratorer koble til VisuNet Remote Monitor eksternt, fra hvor som helst. Dermed er ikke turen tilbake til anlegget nødvendig – oppsett, konfigurasjon og overvåking kan utføres fra ett, sentralt sted.

Møter fremtidens krav

Med lanseringen av VisuNet RM Shell 5 presenterer Pepperl+Fuchs neste generasjons firmware for VisuNet Remote Monitors som møter fremtidens krav på alle områder. Det smarte HMI-systemet bruker Ethernet-teknologi til å kommunisere med prosesskontrollsystemet eller MES, noe som legger til rette for praktisk kontroll og overvåking av prosessanlegget.
Pålitelig tilkobling

Siden RM Shell 5 støtter alle vanlige eksterne protokoller, f.eks. Microsoft® RDP 8.1 og RealVNC, kan VisuNet Remote Monitors tilpasses både moderne virtualiserte og vanlige arbeidsstasjonsbaserte prosesskontrollsystemer. Sikkerhetsstandarder som f.eks. en integrert brannmur og passordbeskyttede brukerroller, sørger for en sikker og pålitelig tilkobling.

Enkel integrering i Industry 4.0-nettverk

VisuNet Remote Monitors brukes i kombinasjon med VisuNet RM Shell 5 og det nyskapende Control Center, noe som gjør det mulig å benytte fordelene ved Industry 4.0 via Ethernet, og det gir også både vertikal og horisontal tilgang til informasjon fra prosessanlegget. Dette gjør kommunikasjon med produksjonsprosessen mulig, mens man også får direkte tilgang helt ned på sensornivå, på tvers av alle hierarkiske nivåer.

Maksimalt nivå av brukervennlighet

Brukervennligheten var en avgjørende faktor ved videre utvikling av RM Shell, så bruker-interfacet er tydelig organisert. Den standardiserte designen til bruker-interfacet for alle eksterne protokoller sikrer konsistent utseende og opplevelse. En berøringsskjerm gjør også håndteringen enklere.

 

Det funksjonelle interfacet gjør bruken av VisuNet RM Shell 5 svært intuitiv. Forskjellige brukerroller legger til rette for forskjellige tillatelser, så hver bruker bare vil se relevante menyer og relevant informasjon. Dette sørger for bedre oversiktlighet og sikkerhet.

Avanserte funksjoner

RM Shell 5 har avanserte funksjoner for å gjøre driften enklere. Du kan konfigurere Remote Monitor til automatisk å opprette en tilkobling til prosesskontrollsystemet etter oppstart av systemet. Hvis en vert skulle svikte, kan RM Shell 5 opprette en forhåndsdefinert, uavhengig backup-tilkobling, noe som sikrer feilfri informasjonsvisning.

Enkel konfigurasjon

RM Shell 5 gjør integreringen av Remote Monitor i miljøet for prosesskontrollsystemet enkel. RM Shell 5 erstatter Windows®-skrivebordet fullstendig og viser bare de viktige innstillingene for systemoppsett som er relevante for første gangs konfigurasjon av en Remote Monitor. Det er enkelt å opprette tilkoblingsprofiler i henhold til dine spesifikke krav.

Marc Seißler, produktsjef for HMI-produkter, viser trinn for trinn hvordan man konfigurerer en VisuNet Remote Monitor ved hjelp av VisuNet Control Center.

Nyskapende programvare for VisuNet Control Center

I tillegg til fastvaren RM Shell 5 tilbyr Pepperl+Fuchs nå nyskapende programvare for administrasjon av tynne klienter og Remote Monitor: VisuNet Control Center. De nye sentraliserte administrasjonsfunksjonene forenkler konfigurasjon, vedlikehold og overvåking. Administratorer trenger ikke lenger bry seg om oppsett i felten i Ex-områder eller renrom.

Forenklet profiladministrasjon 

Oppretting av nye profiler er forenklet med det problemfrie og moderne administrasjons-interfacet. Administrator kan koble til en VisuNet Remote Monitor for å opprette en ny profil uten å forlate den sentrale arbeidsstasjonen. Den opprettede profilen kan deretter overføres til et hvilket som helst antall monitorer.

Effektiv brukerstøtte

Hvis det oppstår feil, gjør funksjonen for skygging av økter administratorer i stand til å koble til Remote Monitors med feil og støtte brukeren fra arbeidsstasjonen deres. Det sentrale administrasjonspunktet sparer ikke bare tid og penger, men bidrar også til økt tilgjengelighet på anlegget. 

Control Center på farten

ecoms Windows-baserte mobile enheter gjør Control Center tilgjengelig på farten. Med nettbrettene i Pad-Ex® 01-serien, som egner seg for Ex-områder, kan administratorer koble til Remote Monitors og støtte brukere i felten fra hvor som helst. Dette gir større fleksibilitet og øker prosesseffektiviteten under drift og service.

Kontakt oss

Har du spørsmål om VisuNet RM Shell 5, eller ønsker du mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne! Fyll ut kontaktskjemaet, og send oss en melding.