Maximizing security.

Creating transparency.

Increasing efficiency.

VisuNet RM Shell 5 for tynnklient-brukerstasjoner

VisuNet RM Shell 5 – smarte HMI-løsninger for Industri 4.0

Ekstern overvåking

VisuNet RM Shell 5 med Control Center tilrettelegger for effektiv administrasjon av eksterne VisuNet-skjermer – fra konfigurasjon til vedlikehold og brukerstøtte – alt kan gjøres fra ett, sentralt punkt.

Effektiv profiladministrasjon

Uten å forlate den sentrale arbeidsstasjonen kan administratorer åpne VisuNet Remote Monitors og opprette nye profiler. Når en profil er opprettet, kan den enkelt og raskt overføres til et vilkårlig antall eksterne skjermer.

Sikker og pålitelig

En innebygd brannmur, USB-låsing og passordbeskyttede brukerroller oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene. Støtte for tredjeparts antivirusprogrammer, som McAfee Endpoint Security®, er en annen ny funksjon i RM Shell 5.

Fleksibilitet

Med Windows®-systemtilgang gir RM Shell 5 utvidede administratormuligheter. Administratorer kan uavhengig installere nødvendige apper og administrere brukeres tilgangsrettigheter. I tillegg kan de ved hjelp av avanserte innstillinger tilpasse fastvaren basert på applikasjonsbehov.

Overholder fremtidige krav

Med lanseringen av VisuNet RM Shell 5 presenterer Pepperl+Fuchs neste generasjons firmware for VisuNet Remote Monitors som møter fremtidens krav på alle områder. Det smarte HMI-systemet bruker Ethernet-teknologi til å kommunisere med prosesskontrollsystemet eller MES, noe som legger til rette for praktisk kontroll og overvåking av prosessanlegget.
VisuNet RM Shell 5 installert på tynnklient-operatørstasjoner kan kommunisere med prosesskontrollsystemet eller MES via standard Ethernet-teknologi. Dette smarte HMI-systemet kombinerer maskinvare og programvare for praktisk overvåking og kontroll av prosessene og anleggene dine. Det gjør applikasjoner synlige i Ex-områder mens de kjører på verter i ikke-Ex-områder. VisuNet RM Shell 5 er kompatibelt både med moderne, virtualiserte og tradisjonelle, arbeidsstasjonsbaserte prosesskontrollsystemer.
Nytt operativsystem

RM Shell 5 er basert på Microsoft®-operativsystemet Windows® 10 IOT Enterprise LTSB og støtter de nyeste protokollene for ekstern kommunikasjon, som RDP10, VNC og NetC@P. Med Long Term Servicing Branch (LTSB) gjør Windows sikkerhetsoppdateringer tilgjengelige på lang sikt.Startskjermen til VisuNet RM Shell 5

VisuNet RM Shell 5 har et enkelt, intuitivt brukergrensesnitt. Alle lokale protokoller for ekstern kommunikasjon vises på startskjermen.
Alle funksjonene til RM Shell 5 kan også brukes på vårt nye, bærbare tynnklientnettbrett for industri, som egner seg for bruk i Ex-områder. Det er basert på den forsterkede «Pad-Ex»-serien med nettbrett fra Pepperl+Fuchs-merket ecom, leveres med forhåndsinstallert RM Shell 5 og kan raskt og enkelt integreres i tynnklientnettverket. Dette gjør at brukere kan koble til eksterne skjermer, hjelpe medarbeidere i felten eller bare sjekke ulike prosesser fra hvor som helst på anlegget. Dette gir stor fleksibilitet.

NYHET! Bærbart RM Shell

Tynnklientnettbrett for industri

Tynnklientnettbrett for industri
Forenklet profiladministrasjon

Det er enkelt å opprette nye profiler i Control Center. Administratorer kan koble til en VisuNet Remote Monitor og opprette en ny profil uten å forlate den sentrale arbeidsstasjonen. Profilen kan deretter enkelt overføres til et vilkårlig antall eksterne skjermer.

Effektiv brukerstøtte

Hvis det oppstår feil, gjør en funksjon for skygging av økter administratorer i stand til å koble til defekte eksterne skjermer og yte brukerstøtte fra sin egen arbeidsstasjon. Dette sentrale administrasjonspunktet sparer ressurser og øker anleggets tilgjengelighet.

Nyskapende programvare for VisuNet Control Center

Programvaren VisuNet Control Center er et av høydepunktene i RM Shell 5. Den tilrettelegger for effektiv, sentralisert administrasjon av eksterne VisuNet-skjermer.

Marc Seißler, produktsjef for HMI-produkter, viser trinn for trinn hvordan man konfigurerer en VisuNet Remote Monitor ved hjelp av VisuNet Control Center.

Sikkert, pålitelig, fleksibelt

Innebygde sikkerhetsmekanismer

RM Shell 5 overholder de strengeste sikkerhetsstandardene. En innebygd brannmur og USB-låsing reduserer risikoen for infiltrasjon av skadelig programvare og virus. Et forent skrivefilter (Unified Write Filter) beskytter stasjonen mot skadelige programmer. RM Shell 5 tillater nå også installasjon av antivirusprogrammer, f.eks. McAfee Endpoint Security, for ekstra beskyttelse mot skadelig programvare. Passordbeskyttede brukerroller (operatør, tekniker/ingeniør, administrator) kontrollerer tilgangsrettigheter.

 

Pålitelig tilkobling

Avanserte funksjoner i VisuNet RM Shell 5 sikrer pålitelig tilkobling til verten til enhver tid. Du kan for eksempel konfigurere den eksterne VisuNet-skjermen til automatisk å opprette en tilkobling til prosesskontrollsystemet etter oppstart. Hvis verten svikter, kan RM Shell 5 uavhengig opprette en forhåndsdefinert reservetilkobling, noe som sikrer feilfri informasjonsvisning.

Høyere fleksibilitet

Funksjoner for utvidet administrasjon gir brukere av RM Shell 5 enda høyere fleksibilitet. Administratorer kan installere alle nødvendige apper, inkludert antivirusprogramvare og drivere for eksterne enheter. Administratoren bestemmer hvilke brukere som skal ha tilgang til de enkelte appene. Ved å justere avanserte innstillinger i kontrollpanelet i Windows® kan administratorer tilpasse fastvaren i henhold til kravene til den aktuelle applikasjonen.

 

Høydepunkter ved VisuNet RM Shell 5

Basert på Microsoft® Windows 10 IoT Enterprise LTSB
Brukervennlig, praktisk ekstern overvåking via VisuNet Control Center for høyere effektivitet
Innebygde sikkerhetsmekanismer for risikoreduksjon
Kontroll med systemtilgang ved bruk av passordbeskyttede brukerroller
Funksjoner for utvidet administrasjon muliggjør tilpasning etter individuelle behov

Kontakt oss

Har du spørsmål om VisuNet RM Shell 5, eller ønsker du mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet, og send oss en melding.