Hold bevegelsen i gang!

Presis navigering, pålitelig oppfatning av omgivelsene og effektiv lasthåndtering.

Sensorer og systemer for førerløse kjøretøy

Omfattende portefølje

Omfattende portefølje

Fra navigering og veiledning til lasthåndtering og oppfatning av omgivelser: Pepperl+Fuchs har en stor portefølje av sensorer og teknologier for sømløse prosesser, innen en lang rekke AGV-applikasjoner.
Skreddersydde løsninger

Skreddersydde løsninger

Pålitelig og svært nøyaktig: Pepperl+Fuchs har flere års erfaring innen førerløse kjøretøy, og de kan tilby sensorer, teknologier og løsninger med høy ytelse for å passe til din applikasjon.
En erfaren markedsleder

En erfaren markedsleder

Pepperl+Fuchs har mer enn 70 år med erfaring innen industriautomasjon, har løst en lang rekke ulike applikasjoner og utvikler nye teknologier kontinuerlig for å gjøre prosessene dine mer pålitelige og effektive.
Sensorik4.0®

Sensorik4.0®

Din suksess er viktig for oss: Opprett sikre og effektive prosesser, og oppgrader applikasjonen innen materialhåndtering til Industry 4.0 med intelligent sensorteknologi fra Pepperl+Fuchs!
Lasthåndtering

Lasthåndtering

Plukking, sikring og transport av last innebærer flere utfordringer for førerløse kjøretøy. Først må AGV-en dokke nøyaktig på riktig overføringsstasjon. Ved lasting og lossing må det sikres at lastbærerne detekteres pålitelig og plasseres riktig. I tillegg må både lastbærerne og materialet som transporteres identifiseres raskt og pålitelig.

Fra dokking til lastposisjonering og detektering til lastidentifisering – Pepperl+Fuchs har en stor portefølje av kompakte og robuste sensorer som er ideelle for bruk til førerløse kjøretøy.

Finn ut hvordan du løser din individuelle applikasjon innen lasthåndtering med riktig sensorteknologi!

Navigering og veiledning

For å oppnå høyest mulig gjennomstrømning av materialhåndtering, må førerløse kjøretøy (AGV-er) navigeres pålitelig i alle situasjoner. Uansett om det gjelder fri navigering, gulvbasert navigering eller bevegelsessporing – Pepperl+Fuchs har kraftige, toppmoderne teknologier innen navigering og veiledning.

Uansett røffe omgivelser eller sikkerhetsrelevant områder: Avhengig av kravene til applikasjonen, er de riktige systemene tilgjengelig for problemfri og effektive prosesser.

Naviger din AGV pålitelig med sensorer og løsninger fra Pepperl+Fuchs!

Navigering og veiledning
Oppfatning av omgivelser

Oppfatning av omgivelser

Uansett om det er på logistikksentre, på fabrikkområder eller i kontorbygg – AGV-er trenger nøyaktig detektering av omgivelsene til enhver tid for å unngå kollisjoner med folk og gjenstander.

Dette krever spesielle teknologier. Pepperl+Fuchs har pålitelige sensorer og systemer til dette formålet, som USi-safety ultralydgiver med sikkerhetsgodkjenning i henhold til ISO 13849-1 kategori 3 PL d, eller R2300 3-D LiDAR-sensor med høyeste vinkeloppløsning i sin klasse. Disse og andre sensorer gir nøyaktige og pålitelig oppfatning av omgivelser, slik at du får problemfri drift ved bruk av AGV-er.

Beskytt folk og gjenstander mot kollisjoner ved hjelp av unike sensorer og teknologier fra Pepperl+Fuchs for detektering av omgivelser!

Fremhevede applikasjoner

Pålitelig lastingsdetektering under overføring

Ved lasting og lossing for førerløse kjøretøy ved overføringsstasjoner, må lastens posisjon detekteres nøyaktig. For at riktig overføring skal gå i orden, monteres en R2300 3-D LiDAR-sensor på kjøretøyets mast. Når AGV-en nærmer seg og det skal lastes, gir sensoren måledata som er tilgjengelig i kontrollsystemet som en 3D-punktsky.

Finn ut mer.
Korrekt innretting av automatiserte roboter ved plukking av materiale

Ved transport av traller eller stativer, går automatiserte roboter inn i en fordypning under lastbæreren for å løfte den. En PGV-leseenhet montert oppå kjøretøyet, identifiserer lastbæreren ved hjelp av en datamatrisebrikke. Samtidig avgjør leseenhetens orientering mot brikken den relative posisjonen til kjøretøyet. På denne måten sikrer PGV-posisjoneringssystemet presis innretting av kjøretøyet og trygg transport av varer.

Finn ut mer.
Presis orientering for førerløse kjøretøy

Ved transport av varer skal AGV-er navigere fra punkt til punkt med høy nøyaktighet. R2000 LiDAR-sensorene med Pulse Ranging Technology (PRT), som brukes til dette formålet, er verdens ledende løsning for presis navigering: Med den høyeste vinkeloppløsningen i sin klasse kan de tilby 360° sikt i alle retninger. Derfor gir de svært nøyaktige måleresultater for å finne absolutt posisjon.

Finn ut mer.
Nøyaktig posisjon og hastighetsmålinger for AGV-er

For at AGV-er skal kunne fastslå sin egen posisjon, trenger de mer informasjon enn de får fra optiske sensorer. Til denne oppgaven kombineres to målesystemer: en roterende giver og en 2-D LiDAR-sensor. ENI58IL-, TVI40- eller MNI-serien roterende inkrementelle er montert på hjulene og gir relative bevegelsesdata, som måles opp mot de absolutte posisjonsdataene fra 2-D LiDAR-sensoren. Dette gjør at nøyaktig posisjon kan fastslås.

Finn ut mer.
Trygg materialtransport i logistikksenteret

For at folk skal beskyttes mot kollisjoner i alle kjøreretninger, må AGV-er som automatiske gaffeltrucker, sikres i henhold til ISO 13849-1 kategori 3 PL d. USi-safety, det eneste ultralydgiversystemet i verden med denne sikkerhetsgodkjenningen, gir pålitelig overvåking av tredimensjonale rom.

Finn ut mer.

Kontakt oss

Har du spørsmål om sensorløsningene våre for førerløse kjøretøy?
Vi hjelper deg gjerne! Bare send oss en melding eller avtal et besøk hos en av ekspertene våre for å få mer informasjon om produktene du er interessert i.