Oppdag fleksibiliteten.
Økning av ytelse.
Sikring av konkurransefortrinn.

BTC12 tynnklientboks for industri

Komplett tynnklientløsning fra kontrollrommet ned til Ex-områder

Robust design

Pepperl+Fuchs’ BTC12 tynnklientboks for industri leveres i en robust IP4x kapsling. Den kompakte, robuste kapslingen av aluminium kan motstå belastningene i krevende omgivelsesforhold innen prosessindustri.
temperaturområde

Utvidet temperaturområde

Med et utvidet temperaturområde på –20 til 60 °C og viftefri design kan BTC12 tynnklientboks fleksibelt monteres i ekstreme temperaturer og oppbevares i skap, skuffer eller beholdere.
Ultra HD-optimalisert

Ultra HD

Pepperl+Fuchs har optimalisert BTC12 for bruk med den nyeste skjermteknologien. Den nye versjonen har to DisplayPort-interface som lar deg bruke Ultra HD-skjermer med 4K-oppløsning ved 60 Hz.
Overvåking med RM Shell 5

RM Shell 5

Den forhåndsinstallerte fastvaren VisuNet RM Shell 5 gjør konfigurasjon og oppsett av tynnklientboks enkelt – BTC12 kan være i drift i løpet av få minutter. RM Shell 5 er basert på Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB.

Tynnklientbokser for industri for drift døgnet rundt

Fremtidssikker teknologi

BTC12 har to DisplayPort-interface som lar deg bruke Ultra HD-skjermer med 4K-oppløsning ved 60 Hz. Dette sikrer optimal oversikt over prosessene. Et DP++-alternativ lar brukere koble til HDMI-skjermer med en passiv DisplayPort-adapter. Velkjente BTC01 støtter til og med oppsett med fire skjermer med Full HD.

Dessuten er BTC12 utstyrt med moderne interface-teknologi:

  • to gigabit Ethernet-porter for nettverksredundans
  • seriell interface-port for eldre tilleggsutstyr
  • fire USB-porter for moderne tilleggsutstyr
  • Bredt spekter 16 ... 28 V DC strømforsyning til kontor- og industriapplikasjoner

Baksiden av BTC12

Konstruert for pålitelighet

Ex-områder, tøffe forhold, ekstreme temperaturer – prosessindustrier skaper unike utfordringer for folk og teknologi. Pepperl+Fuchs’ tynnklientbokser for industri er utformet for å gi pålitelige og robuste virtualiseringsløsninger for krevende industrielle omgivelser.

Nye BTC12 er konstruert for kontinuerlig eksponering for høye temperaturer, støt og vibrasjon, og den velkjente BTC01 takler de mest krevende prosessapplikasjonene. Takket være den robuste utformingen har BTC12 maksimal monteringsfleksibilitet.

Kontrollrom med BTC

Monteringsfleksibilitet

Kontrollrom
Montering på DIN-skinne
VESA-montering
Veggmontering
BTC montering på pultBTC12 gir brukere maksimal monteringsfleksibilitet og en rekke monteringsalternativer. Med robust design og utvidet temperaturområde kan den fleksibelt monteres i kontrollrommet. Den kan monteres på en pult, under en pult eller oppbevares i en skuffe.

I tillegg til montering av BTC12 rett på pulten finnes en rekke andre alternativer:

Montering på DIN-skinne

Du trenger bare DIN-skinnesettet for BTC12, en skrutrekker, fire ankerfester samt fire skruer for å montere kompakte BTC12 på en standard DIN-skinne. BTC12 kan enkelt monteres i et automasjonsskap ved å bruke forhåndslagde borehull, gjenger og pull-push-system på adapteren for montering på DIN-skinne. 

VESA-montering

Ved å bruke en BTC12 VESA-monteringspakke kan du montere tynnklientboksen på en skjerms bakplate. Bruk skruer til å montere VESA-braketten til skjermen. Borehull og gjenger finnes allerede for enkel festing av VESA-braketten. Monter tynnklientboksen til VESA-braketten med skruene levert av Pepperl+Fuchs.

Veggmontering

Kompakte BTC12 kan også monteres på en vegg. Bruk egnede monteringsskruer for å sikre tynnklientboksens festede brakett. Sørg for at veggen tåler belastningen. 

Enkel konfigurasjon med RM Shell 5

For at konfigurasjon og oppsett av tynnklientbokser skal være enkelt, er fastvaren VisuNet RM Shell 5 forhåndsinstallert og forhåndskonfigurert for diverse kontrollsystemer. På denne måten er det raskere og enklere å få BTC-er i drift. Nyeste generasjon RM Shell er basert på Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB, som får langsiktige sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft. I tillegg leveres RM Shell 5 med integrerte sikkerhetsmekanismer som gir systemet pålitelig beskyttelse mot skadelig programvare og virus.

Komplett tynnklientløsning

RM Shell 5-fastvare er tilgjengelig for alle VisuNet-enheter fra Pepperl+Fuchs. Den legger til rette for en komplett tynnklientløsning for prosessindustrier – fra BTC-er i kontrollrommet til eksterne skjermer i sone 1/21. Med programvaren VisuNet Control Center kan anleggsoperatører konfigurere, overvåke og effektivt administrere alle enheter fra ett sentralt punkt.

Høydepunkter ved VisuNet RM Shell 5

Konfigurasjon og oppsett i løpet av minutter
Basert på Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB
Innebygde sikkerhetsmekanismer for risikoreduksjon
VisuNet Control Center-programvare for effektiv, sentralisert administrasjon
Tilgjengelig for alle VisuNet-enheter fra Pepperl+Fuchs

Contact Us

Har du spørsmål om tynnklientboksene, eller ønsker du mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet, og send oss en melding.