Økt ytelse

Tynnklientbokser for industri

Komplett tynnklientløsning fra kontrollrommet ned til Ex-områder

Robust design

Pepperl+Fuchs’ tynnklientbokser for industri (BTC-er) leveres i en slitesterk IP4x-kapsling. Den kompakte, robuste kapslingen av aluminium kan motstå krevende omgivelsesforhold innen prosessindustri. Med et alternativt temperaturområde på –20 til 60 °C og viftefri design, kan BTC-er fleksibelt monteres i ekstreme temperaturer og oppbevares i skap, skuffer eller beholdere.
Langsiktig tilgjengelighet

Langsiktig tilgjengelighet

Brukere av tynnklientbokser for industri vil dra fordel av langsiktig tilgjengelighet av både maskinvare og programvare. Pepperl+Fuchs’ tynnklienter er basert på industrikomponenter som er tilgjengelig over lang tid og sikrer høy pålitelighet. Den forhåndsinstallerte fastvaren VisuNet RM Shell er basert på Windows® 10 Enterprise LTSC, som får langsiktig støtte fra Microsoft.
Ultra HD optimalisert

Ultra HD

Pepperl+Fuchs har optimalisert tynnklientboksene for industri for bruk med den nyeste skjermteknologien. Kompakte BTC22 er utstyrt med to DisplayPort™-porter og én USB-C-port, mens BTC14 leveres med fire DisplayPort-porter som støtter inntil fire Ultra HD-skjermer med 4K-oppløsning ved 60 Hz. Dette sikrer optimal oversikt over prosessene.
Overvåking med RM Shell 5

VisuNet RM Shell

Den forhåndsinstallerte fastvaren VisuNet RM Shell forenkler konfigurasjon og oppsett av tynnklientbokser – BTC-ene kan settes opp i løpet av minutter. Kombinert med programvaren VisuNet Control Center kan brukerne på en effektiv og praktisk måte konfigurere og administrere alle VisuNet tynnklienter.

Konstruert for pålitelighet

Ex-områder, tøffe forhold, ekstreme temperaturer – prosessindustrier skaper unike utfordringer for folk og teknologi. Pepperl+Fuchs’ tynnklientbokser for industri er utformet for å gi pålitelige og robuste virtualiseringsløsninger for krevende industrielle omgivelser.

Tynnklientboksene for industri fra Pepperl+Fuchs er konstruert for kontinuerlig eksponering for høye temperaturer, støt og vibrasjon, og de takler de mest krevende prosessapplikasjonene. Den robuste designen til BTC gir brukerne størst monteringsfleksibilitet.

Kontrollrom med BTC

BTC22 tynnklientbokser for industri

BTC22 – toppmoderne tynnklientløsning

Siste tilskudd i Pepperl+Fuchs' portefølje av tynnklientbokser for industri, BTC22, overholder alle krav til en tynnklient for industri. Akkurat som forgjengeren har BTC22 en ekstremt robust design uten bevegelige deler, og er optimalisert for industribruk med drift døgnet rundt. Den lukkede aluminiumskapslingen er støvbestandig og designet for temperaturområdet for industri på 0–55 °C. Dette åpner for fleksible muligheter for applikasjon samt alternativer for montering. Med moderne programvare og omfattende hardware-interface er BTC22 utstyrt for fremtiden.

  • langsiktig støtte med produkttilgjengelighet på mer enn 5 år
  • inntil 3 stk. skjermer med Full HD via DisplayPort og USB-C Alt Mode
  • 2 stk. Ultra HD-skjermer med 4K-oppløsning ved inntil 60 Hz for store, moderne skjermer
  • 3 stk. dedikerte Gigabit Ethernet-porter

BTC14 – laget for installasjoner med fire monitorer

BTC14 tynnklientboks for industri leveres med slitesterk, lukket IP4x-kapsling som kan motstå krevende omgivelsesforhold innen prosessindustri. Med utvidet temperaturområde på –20–60 °C og robust design tilbyr den maksimal monteringsfleksibilitet. BTC14 er spesialdesignet for installasjoner med fire skjermer. Med DisplayPort-porter støtter den inntil fire moderne Ultra HD-skjermer med 4K-oppløsning ved 60 Hz.

BTC14 – laget for installasjoner med fire monitorer

Robust design

Ingen overoppheting
Tynnklientboksene for industri beholder påliteligheten selv ved ekstreme temperaturer. De har passiv kjøling, og flere kjøleribber hindrer overoppheting.
Ved iskalde temperaturer
De robuste tynnklientboksene tåler til og med iskalde omgivelser. De fungerer i temperaturer fra –20 til 60 °C.
Kapsling
Takket være IP4x-kapslingen tåler BTC-ene de krevende forholdene i kontrollrom for industri, som f.eks. på papirfabrikker.
Festede interface
Alle kontakter kan festes mekanisk, slik at tynnklientboksene tåler vibrasjon.

Monteringsfleksibilitet

Kontrollrom
Montering på DIN-skinne
VESA-montering
Veggmontering
BTC montering på pult
BTC-ene gir brukere en rekke installasjonsmuligheter og et utvalg monteringsalternativer. Takket være robust design og utvidet temperaturområde kan de monteres i kontrollrom med krevende forhold. De kan monteres på en pult, under en pult eller oppbevares i en skuffe.

I tillegg til montering av BTC-ene rett på pulten, finnes en rekke andre alternativer.

Tynnklientbokser for industri i kontrollrom

Sammenligning av BTC14 og BTC22

Click on the appropriate BTC version to see its features.

  • BTC14
  • BTC12
BTC14 BTC12
Interfaces 4x DisplayPort; up to 4x 4K
Processor AMD Ryzen Embedded V1202B
RAM 4 GB DDR4 (Standard)
8 GB DDR4 (optional)
Housing Aluminum Chassis
IP Rating IP4x
Operating Temperature - 20 °C to 60 °C
Mounting Option Desktop-, Wall-, Din-Rail-, VESA-Mounting
Mechanical Security All ports strain relieved and “lockable”
Cooling Method Passive cooling, heat dissipating housing
Certifications CE and FCC for Europe and US market access (in preparation)
Firmware RM Shell

Enkel konfigurasjon med RM Shell

For at konfigurasjon og oppsett av tynnklientbokser skal være enkelt, er fastvaren VisuNet RM Shell forhåndsinstallert og forhåndskonfigurert for diverse kontrollsystemer. På denne måten er det raskere og enklere å få BTC-er i drift. Nyeste generasjon RM Shell er basert på Microsoft® Windows® 10 Enterprise LTSC, som får langsiktige sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft. I tillegg leveres RM Shell med integrerte sikkerhetsmekanismer som gir systemet pålitelig beskyttelse mot skadelig programvare og virus.

Komplett tynnklientløsning

RM Shell-fastvare er tilgjengelig for alle VisuNet-enheter fra Pepperl+Fuchs. Den legger til rette for en komplett tynnklientløsning for prosessindustrier – fra BTC-er i kontrollrommet til eksterne skjermer i sone 1/21. Med programvaren VisuNet Control Center kan anleggsoperatører konfigurere, overvåke og effektiv administrere alle enheter fra ett, sentralt punkt.

Høydepunkter ved VisuNet RM Shell

Konfigurasjon og oppsett i løpet av minutter
Basert på Microsoft® Windows® 10 Enterprise LTSC
Innebygde sikkerhetsmekanismer for risikoreduksjon
VisuNet Control Center-programvare for effektiv, sentralisert administrasjon
Tilgjengelig for alle VisuNet-enheter fra Pepperl+Fuchs

Kontakt oss

Har du spørsmål om tynnklientboksene, eller ønsker du mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet, og send oss en melding.