Oppdag fleksibiliteten.
Økning av ytelse.
Sikring av konkurransefortrinn.

Tynnklientbokser for industri

Komplett tynnklientløsning fra kontrollrommet ned til Ex-områder

Robust design

Pepperl+Fuchs’ tynnklientbokser for industri (BTC-er) leveres i en slitesterk IP4x kapsling. Den kompakte, robuste kapslingen av aluminium kan motstå belastningene i krevende omgivelsesforhold innen prosessindustri. Med et utvidet temperaturområde på –20 til 60 °C og viftefri design, kan BTC-er fleksibelt monteres i ekstreme temperaturer og oppbevares i skap, skuffer eller beholdere.
Langsiktig tilgjengelighet

Langsiktig tilgjengelighet

Brukere av tynnklientbokser for industri vil dra fordel av langsiktig tilgjengelighet av både maskinvare og programvare. Pepperl+Fuchs’ tynnklienter er basert på industrikomponenter som er tilgjengelig over lang tid og sikrer høy pålitelighet. Den forhåndsinstallerte fastvaren VisuNet RM Shell 5 er basert på Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB, som får langsiktig støtte fra Microsoft.
Ultra HD optimalisert

Ultra HD

Pepperl+Fuchs har optimalisert tynnklientboksene for industri for bruk med den nyeste skjermteknologien. Kompakte BTC12 er utstyrt med to DisplayPort™-interface, mens BTC14 leveres med fire DisplayPort-interface som støtter inntil fire Ultra HD-monitorer med 4K-oppløsning ved 60 Hz. Dette sikrer optimal oversikt over prosessene.
Overvåking med RM Shell 5

RM Shell 5

Den forhåndsinstallerte fastvaren VisuNet RM Shell 5 forenkler konfigurasjon og oppsett av tynnklientbokser – BTC12 og BTC14 kan settes opp i løpet av minutter. Kombinert med programvaren VisuNet Control Center kan brukerne på en effektiv og praktisk måte konfigurere og administrere alle VisuNet tynnklienter.

BTC14 – laget for installasjoner med fire monitorer

BTC12 – ideell for installasjoner med to monitorer

Konstruert for pålitelighet

Ex-områder, tøffe forhold, ekstreme temperaturer – prosessindustrier skaper unike utfordringer for folk og teknologi. Pepperl+Fuchs’ tynnklientbokser for industri er utformet for å gi pålitelige og robuste virtualiseringsløsninger for krevende industrielle omgivelser.

Nye BTC14 er konstruert for kontinuerlig eksponering for høye temperaturer, støt og vibrasjon, og den velkjente BTC12 og BTC01 takler de mest krevende prosessapplikasjonene. Robuste BTC14 og BTC12 gir brukerne størst monteringsfleksibilitet. 

Kontrollrom med BTC
Kontrollrom med BTC

Robust design

Ingen overoppheting
Tynnklientboksene for industri beholder påliteligheten selv ved ekstreme temperaturer. De har passiv kjøling, og flere kjøleribber hindrer overoppheting.
Ved iskalde temperaturer
De robuste tynnklientboksene tåler til og med iskalde omgivelser. De fungerer i temperaturer fra –20 til 60 °C.
Kapsling
Takket være IP4x-kapslingen tåler BTC-ene de krevende forholdene i kontrollrom for industri, som f.eks. på papirfabrikker.
Festede interface
Alle kontakter kan festes mekanisk, slik at tynnklientboksene tåler vibrasjon.

Monteringsfleksibilitet

Kontrollrom
Montering på DIN-skinne
VESA-montering
Veggmontering
BTC montering på pult
Både BTC12 (med to monitorer) og BTC14 (med fire monitorer) gir brukere en rekke installasjonsmuligheter og et utvalg monteringsalternativer. Takket være robust design og utvidet temperaturområde kan de monteres i kontrollrom med krevende forhold. De kan monteres på en pult, under en pult eller oppbevares i en skuffe.

I tillegg til montering av BTC-ene rett på pulten, finnes en rekke andre alternativer.

Fremtidssikker teknologi

Kompakte BTC12 har to DisplayPort™-interface som støtter Ultra HD-monitorer med 4K-oppløsning ved 60 Hz. Med fire DisplayPort-interface er nyeste BTC14 designet for bruk i installasjoner med fire monitorer. Dette gir optimal oversikt over prosessene. Et ekstraDP++-alternativ lar brukere koble til HDMI-monitorer med en passiv DisplayPort-adapter. 

I tillegg er tynnklientboksene for industri utstyrt med moderne interface-teknologi:

  • to gigabit Ethernet-porter for nettverksredundans
  • seriell interface-port for eldre tilleggsutstyr
  • fire USB-porter for moderne tilleggsutstyr
  • Bredt spekter 16 ... 28 V DC strømforsyning til kontor- og industriapplikasjoner

Baksiden av BTC12 og BTC14

Sammenligning av BTC14 og BTC12

Click on the appropriate BTC version to see its features.

  • BTC14
  • BTC12
BTC14 BTC12
Interfaces 4x DisplayPort; up to 4x 4K
Processor AMD Ryzen Embedded V1202B
RAM 4 GB DDR4 (Standard)
8 GB DDR4 (optional)
Housing Aluminum Chassis
IP Rating IP4x
Operating Temperature - 20 °C to 60 °C
Mounting Option Desktop-, Wall-, Din-Rail-, VESA-Mounting
Mechanical Security All ports strain relieved and “lockable”
Cooling Method Passive cooling, heat dissipating housing
Certifications CE and FCC for Europe and US market access (in preparation)
Firmware RM Shell 5

Enkel konfigurasjon med RM Shell 5

For at konfigurasjon og oppsett av tynnklientbokser skal være enkelt, er fastvaren VisuNet RM Shell 5 forhåndsinstallert og forhåndskonfigurert for diverse kontrollsystemer. På denne måten er det raskere og enklere å få BTC-er i drift. Nyeste generasjon RM Shell er basert på Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB, som får langsiktige sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft. I tillegg leveres RM Shell 5 med integrerte sikkerhetsmekanismer som gir systemet pålitelig beskyttelse mot skadelig programvare og virus.

Komplett tynnklientløsning

RM Shell 5-fastvare er tilgjengelig for alle VisuNet-enheter fra Pepperl+Fuchs. Den legger til rette for en komplett tynnklientløsning for prosessindustrier – fra BTC-er i kontrollrommet til eksterne skjermer i sone 1/21. Med programvaren VisuNet Control Center kan anleggsoperatører konfigurere, overvåke og effektiv administrere alle enheter fra ett, sentralt punkt.

Høydepunkter ved VisuNet RM Shell 5

Konfigurasjon og oppsett i løpet av minutter
Basert på Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB
Innebygde sikkerhetsmekanismer for risikoreduksjon
VisuNet Control Center-programvare for effektiv, sentralisert administrasjon
Tilgjengelig for alle VisuNet-enheter fra Pepperl+Fuchs

Kontakt oss

Har du spørsmål om tynnklientboksene, eller ønsker du mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet, og send oss en melding.