Funksjonsikkerhet fra oppfinneren av den induktive giveren

SIL 2/PL d induktive sikkerhetssensorer

Fordeler

Sensor uten blindsone

Pålitelig detektering uten blindsone

I motsetning til andre sikkerhetssensorer har de induktive sikkerhetssensorene fra Pepperl+Fuchs ikke noen blindsone. Dette betyr at objektet detekteres uten en minsteavstand. Man kan bruke standard aktuatorhoder uten å måtte justere målet eller maskindelen.
Ikon for ytelsesnivå d

Høy prosessikkerhetstid i henhold til SIL 2/PL d

Nye sikkerhetssensorer kommer med SIL 2 funksjonsikkerhet og godkjenninger i henhold til Maskindirektivet PL d. Med redundant konfigurasjon kan det til og med oppnås SIL 3/PL e. Høye karakteristiske sikkerhetsverdier muliggjør enkel integrering i sikkerhetssløyfen og forlenger driftsintervallene betraktelig.
ikon for enkel håndtering

Forenklet integrering og håndtering

Et standardisert OSSD-interface (output signal switching device) muliggjør direkte tilkobling til sikkerhetskontrollere eller I/O-moduler. Omfattende sikkerhetsdokumentasjon støtter integrering. Sensorene kan kobles til via kabel eller standardisert M12-kontakt.
temperaturikon

Utviklet for utendørsbruk

Porteføljen omfatter fire modeller med ulike design (sylinderformet, rektangulær) og koblingsdistanse, som skaper et stort utvalg av applikasjonsmuligheter. De spesielt robuste sylinderformede versjonene har et utvidet temperaturområde som går fra –40 til 85 °C og en E1-godkjenning, som gjør det til den ideelle løsningen for mobile utstyrsapplikasjoner.

Optimalisert portefølje for krevende miljøer

Sensorserien tilbys i en rekke kapslingstyper og som varanter i rustfritt stål. Oppdag de nye SIL 2/PL d induktive sikkerhetssensorene fra Pepperl+Fuchs som forbedrer sikkerheten til både personell og maskiner i din applikasjon!

Oppdag kapslingsdesignen for M12, M18, M30 og Varikont L2M

  • Technical data
  • Varikont L2M
  • Compact, cubical housing design with metal base
  • Non-flush mounting
  • M12 plug connector
Requires Goolge Chrome, Firefox, Safari, Opera, and Internet Explorer version 9 Beta
 
 
Varikont L2M

Enkel drift og pålitelig detektering uten blindsone

detektering uten blindsone

Induktive sikkerhetssensorer krever ikke et spesielt kodet mål og kan bruke med standard metallaktuatorhoder. På grunn av at de ikke har en blindsone, kan de enkelt monteres og krever ikke ytterligere justering. Dette sparer både tid og penger. I tillegg gjør det standardiserte OSSD-interfacet det mulig for kontaktløse sikkerhetssensorer å kobles direkte til sikkerhetskontrollene på en enkel måte.

Høy prosessikkerhetstid opp til SIL 3/PL eSIL 2/PL d induktive sikkerhetssensorer

Med de nye induktive sikkerhetssensorene drar brukere fordel av høy ytelse og fleksibel implementering av SIL 2/PL d-sikkerhetssystemer. Med redundant implementering kan det til og med oppnås SIL 3/PL e. Høye sikkerhetsverdier forenkler ikke bare integrering inn i sikkerhetssløyfen, de sørger også for at regelmessig testing må utføres sjeldnere, som forlenger driftsintervaller. Regelmessige testsykluser er nå noe som hører fortiden til.

Applikasjoner for SIL 2/PL d Induktive sikkerhetssensorer

Nivåkontroll av sakselifter innen bilproduksjon
Innen bilproduksjonslinjer brukes induktive sikkerhetssensorer til pålitelig detektering sakselifter i henhold til SIL 2/PL d. Når en lift er forlenget helt ut, sjekker sikkerhetssensorer den endelige posisjonen.
Kontroll av beskyttelseskapsling innen automatiserte produksjonsprosesser
Overvåkede beskyttelseskapslinger sørger for sikkerheten til personell på stedet for arbeid med presser og maskinverktøy. Induktive sensorer sørger kontinuerlig for at beskyttelseskapslingen er lukket før prosesser kan fortsette.
Detektering av bolter på mobile kraner
Induktive sikkerhetssensorer brukes på kraner og annet mobilt utstyr. Når teleskoparmen på en kran er forlenget, detekterer sensorer boltene ved mekanikken som forlenger kranen. Ytterligere utkjøring er kun mulig når sikkerhetsboltene er detektert.
Dørbeskyttelse i sveiseceller
Induktive sikkerhetssensorer brukes til dørbeskyttelse i sveiseceller for å sørge for personalets sikkerhet. Der sørger de for at sveiseprosessen kun utføres når sikkerhetsdørene er lukket.

Inductive Safety Sensors in AGVs and Scissor Lifts

SIL2/PL d rated inductive safety sensors are used wherever men and machine work together in confined spaces—their compact housing makes them ideal for integration into plants or machines such as Automated Guided Vehicles (AGVs).Inductive safety sensors in scissor lifts

The standardized OSSD interface allows the devices to be easily and directly connected to existing safety controllers and IO modules. In production lines, inductive safety sensors can be mounted inside scissor lifts where they reliably detect safe end positions.

Funksjonell sikkerhet for applikasjonene dine

Som markedslederne innen elektriske komponenter for funksjonell sikkerhet hjelper Pepperl+Fuchs deg til å oppfylle de nødvendige standardene.

Enten du er på jakt etter en SIL 3-klassifisert interface-modul eller en PL e-klassifisert sensor, tilbyr vår omfattende portefølje av over 700 SIL/PL-vurderte enheter en overflod av alternativer fra en og samme leverandør. På denne måten sørger vi for at du alltid får den beste løsningen for din individuelle applikasjon.

Funksjonell sikkerhet

Kontakt oss

Hva er fordelene ved de nye induktive sikkerhetssensorene i min applikasjon? Og hvilke versjoner er best egnet for dette? Vi svarer gjerne på disse og andre spørsmål. Bare send oss en melding og avtal en personlig konsultasjon med en av ekspertene våre.