SIL og PL – funksjonell sikkerhet fra Pepperl+Fuchs

Flere hundre produkter med en SIL/PL-vurdering, gratis verktøy og brosjyrer på ett sted: «Functional Safety Hub» (Navet for funksjonell sikkerhet) er utgangspunktet når du må implementere sikkerhetsfunksjoner.

Velg produktet ditt

Sikkerhetsprodukter fra Pepperl+Fuchs

En vurdering av et sikkerhetsrelevant system gjennomføres enklere hvis man allerede kjenner risikoen for at de relevante komponentene svikter. Til det formålet leverer Pepperl+Fuchs et stort antall produkter med en SIL/PL-vurdering.

På dette nettstedet kan du velge mellom ulike utvelgelseskriterier, som integritetsnivå for sikkerhet, ytelsesenivå, enhetsfunksjon og signaltype, for raskt å finne den SIL/PL-vurderte enheten du er ute etter.

Den mest omfattende sikkerhetsporteføljen på markedet
Kunnskap er nøkkelen
Sertifisert kvalitet

NYHET! Verdens eneste SIL 3-portefølje for alle signaltyper

SIL 3 utgangsdrivere lagt til porteføljen til SIL 3 interfacemoduler

Komponenter for SIL 3-interface

Med nye SIL 3 utgangsdrivere har Pepperl+Fuchs sluttet ringen i porteføljen av SIL 3-sertifiserte isolerte barrierer. Egensikre SIL 3-komponenter er nå tilgjengelig for alle signaltyper – digitalt og analogt, for kontrollsignaler til aktuatorene og for målesignaler fra felten, som enheter for DIN-skinnemontering og som isolasjonskomponenter for termineringskort.

NEW! Reliable Safeguarding in Accordance with Category 3 PL d

USi-safety Ultrasonic Sensor System

USi-safety Ultrasonic Sensor System

The USi-safety ultrasonic sensor system is breaking new ground for safety applications—whether in challenging, dusty environments or in outdoor areas. Machines and vehicles can be reliably protected using state-of-the-art ultrasonic technology and all of the advantages this brings.

Litteratur og verktøy

Last ned kompendiet om funksjonell sikkerhet.

Last ned kompendiet om funksjonell sikkerhet nå.

I kompendiet vårt om funksjonell sikkerhet, som er tilgjengelig for nedlasting, klarlegger vi konseptene og definisjonene som er nødvendige for å redusere risikoer til et akseptabelt nivå. Kompendiet forklarer de spesifikke standardene for og definisjonene av farer samt metoder for risikoanalyse.

Finn ut hvordan du kan lykkes med å implementere sikkerhetsutstyr, og følg oss gjennom et praktisk eksempel der vi bruker et forenklet eksempel på et system for forhindring av overfylling. Kompendiet avsluttes med en ordliste og en oversikt over forkortelser som hjelper deg med å finne sikkerhetsterminologi raskt når du trenger den.

Bli kjent med ekspertene

Intervju med eksperter på funksjonell sikkerhet

Omfattende intern ekspertise har vært avgjørende for Pepperl+Fuchs’ ledende rolle innen sikkerhetskomponenter. I dette intervjuet i vårt digitale tidsskrift «amplify» diskuterer direktør for funksjonell sikkerhet Michael Kindermann, sjef for funksjonell sikkerhet Hasan Sülük og sjef for opplæring og komitearbeid dr. Andreas Hildebrandt sitt daglige arbeid, standardene som produktene deres må overholde samsvar med, og metoder for kunnskapsoverføring.

Les intervjuet

Med sin årlige «SIL clinic» er Pepperl+Fuchs vertskap for en begivenhet som verdsettes både av foredragsholdere og deltakere. Få et inntrykk av den tiende utgaven og hva det er som gjør SIL clinic så spesiell. 

Kontakt oss