Mastering challenges.
Opening communication channels.
Redefining flexibility.

R10x- og R20x-serien
Standardkapslinger – alle funksjonsprinsipper

Funksjoner

Fremtidsrettet produktarkitektur, fotocelle, fotoceller, R100, R101, fremtidsrettet produktarkitektur

Toppmoderne produktdesign

Hver serie kombinerer flere familier av fotoceller med innovative teknologier i én type kapsling av industristandard. Seriene R100, R101 og R103 er ideelle for applikasjoner med korte avstander, og de nye seriene R200 og R201 er perfekte for lengre avstander. Opplev ny fleksibilitet og flere integrasjonsmuligheter, selv i applikasjoner med lite plass!
fotocelle, fotoceller, R100, R101, innovativ teknologi, Multi Pixel-teknologi, DuraBeam-laserteknologi

Innovativ teknologi

Med øyesikker DuraBeam laserteknologi og velprøvd Multi Pixel-teknologi kan Pepperl+Fuchs’ fotoceller gi maksimal pålitelighet og nøyaktighet. Kontinuerlig kommunikasjon via IO-Link sikrer at sensorintelligensen brukes fullt ut og gir mange allsidige alternativer. Gjør deg klar for fremtiden!
Kompakt kapslingsdesign, fotocelle, fotoceller, R100, R101, plassbesparende kapsling

Kompakt kapslingsdesign

Hver R10x- og R20x-sensor kan monteres i flere mønstre i én type kapsling av industristandard. Nye R20x-sensorer for registrering med lengre rekkevidde har også kontakter som kan roteres, og dette gir fleksibel installasjon, selv i applikasjoner med lite plass. Dra fordel av enkel installasjon!
Intuitivt funksjonskonsept, fotocelle, fotoceller, R100, R101, intuitivt funksjonskonsept

Intuitivt brukergrensesnitt

Idriftsetting av alle fem modeller er enkelt og intuitivt. Kontroll- og visningskonseptet er identisk for alle sensorene og består av en knapp, et potensiometer og svært synlige LED-er. I tillegg til brukergrensesnittet kan IO-Link også brukes til konfigurasjon. Spar tid og kostnader under idriftsetting!

R10x- og R20x-serien for maksimal ytelse

De kompakte seriene R100, R101 og R103 passer best til applikasjoner med korte avstander, og de nye, middels store seriene R200 og R201 er perfekte for lengre avstander.

Fleksibilitet med ny mening – en universalløsning i alle kapslinger

Fotoceller i R10x- og R20x-serien

R10x- og R20x-serien kombinerer flere fotocellefamilier med effektive teknologier i én type kapsling. Den eneste forskjellen er monteringsmetode og kapslingsdesign. Når du har bestemt deg for hvordan du vil montere sensoren, kan du velge nødvendige funksjoner basert på den aktuelle oppgaven. Denne universalløsningen gir unik fleksibilitet og åpner for en lang rekke mulige applikasjoner.

360° – oppdag R100, R101, R103, R200 og R201

  • Technical data
  • R100 series
  • Housing dimensions: 11 x 21.5 x 44.5 mm
  • Connection: Rear M3 mounting and 25.4 mm front side M3 mounting to the side
Requires Goolge Chrome, Firefox, Safari, Opera, and Internet Explorer version 9 Beta
 
 
R100

The R100, R101, and R103 series are available with the following functionalities:

Multi Pixel-teknologi – suksess er målbar

Multi Pixel-teknologi – suksess er målbar

Pepperl+Fuchs' Multi Pixel-teknologi (MPT) som er utviklet av Pepperl+Fuchs, gir svært pålitelig og interferensfri avstandsmåling for applikasjoner på kort avstand. Denne teknologien kombinerer målefunksjonaliteten til konvensjonelle avstandssensorer med det velprøvde trianguleringsprinsippet.

Med denne geometriske metoden sender en sender – LED eller laser – en lysstråle til målobjektet, som reflekterer den tilbake. Den reflekterte lysstrålen detekteres deretter av en lyssensitiv mottaker i sensoren, multipikselmatrisen. Avhengig av posisjonen til lyspunktet på mottakeren beregnes avstanden fra objektet til sensoren med geometrisk triangulering. Dette gjøres ved hjelp av intelligente programvarealgoritmer.

Dette gjør at målesensorer og binære sensorer iR10x- og R20x-serien nøyaktig kan måle posisjonen til et objekt og skjelne det fra bakgrunnen.

DuraBeam – det beste av to verdener

DuraBeam Laser Technology

Lasersensorer er ekstremt nøyaktige, men er mindre robuste og har lavere temperaturområde enn LED-sensorer. Pepperl+Fuchs bruker det beste fra to verdener og kombinerer styrkene til LED-sensorer og lasersensorer med den effektive laserteknologien DuraBeam.

Lasersensorer i R10x- og R20x-serien sikrer forlenget levetid og gir brukeren nye muligheter – selv ved omgivelsestemperaturer på inntil 60 °C.

DuraBeam bruker også en spesiell stråleprofil som reflekterer et rundt lyspunkt med skarp kontur på et objekt til enhver tid. Sensorer som er utstyrt med øyesikker DuraBeam-laserteknologi, er ideelle for svært nøyaktig deteksjon og avstandsmåling av små objekter.

Smart Sensor Profile: Først ute med standardisering av IO-Link

 

Smart Sensor Profile er en standard som har som mål å sikre de samme grunnleggende funksjonalitetene på tvers av alle produsenter av IO-Link-sensorer. Dette omfatter tilgang til innstillinger, parametre, prosessdata og diagnose.

Alle sensorer som følger en spesifikk Smart Sensor Profile, viser og evaluerer prosessdata på samme måte. Dette legger til rette for bruk av funksjonsblokker for enkel kontrollintegrering. Eksisterende brukerprogrammer kan brukes på nytt, og dette forenkler programmering.

Pepperl+Fuchs er blant de første produsentene til å implementere versjon 2 av Smart Sensor Profile, den nyeste versjonen som er publisert av IO-Link Consortium. Denne standarden vil også bli implementert i fremtidige produkter fra Pepperl+Fuchs. Få rask og enkel kontroll av automasjonsprosesser på anlegget!

Kontakt oss

Hvilke fordeler kan fotocellene R10x og R20x gi mitt anlegg? Hva er de riktige sensorvariantene for mine spesifikke behov? Vi svarer gjerne på disse og andre spørsmål. Bare sett opp en avtale!