Mastering challenges.
Opening communication channels.
Redefining flexibility.

R10x-serien
Den nye generasjonen

Funksjoner

Fremtidsrettet produktarkitektur, fotocelle, fotoceller, R100, R101, fremtidsrettet produktarkitektur

Toppmoderne produktdesign

For første gang kombinerer toppmoderne produktdesign flere fotoelektriske familier av sensorer med innovativ teknologi i én kapslingsdesign. Du får et omfattende utvalg av løsninger som passer til oppgaven din – fra en fotocelle med sender og mottaker til en avstandssensor. Opplev ny fleksibilitet!
fotocelle, fotoceller, R100, R101, innovativ teknologi, Multi Pixel-teknologi, DuraBeam-laserteknologi

Innovativ teknologi

Med innovativ DuraBeam-laserteknologi og velprøvd Multi Pixel-teknologi setter Pepperl+Fuchs nye målestandarder for fotoceller. Kontinuerlig kommunikasjon via IO-Link sikrer at sensorintelligensen brukes fullt ut og gir mange allsidige alternativer. Gjør deg klar for fremtiden!
Kompakt kapslingsdesign, fotocelle, fotoceller, R100, R101, plassbesparende kapsling

Kompakt kapslingsdesign

Fotocellene våre tilbyr et stort utvalg av tekniske høydepunkter. Den svært kompakte kapslingen egner seg ideelt for flere vanlige monteringsmetoder. Den plassbesparende kapslingsdesignen gjør også enkel mekanisk integrering mulig – selv på svært trange steder. Dra fordel av enkel installasjon!
Intuitivt funksjonskonsept, fotocelle, fotoceller, R100, R101, intuitivt funksjonskonsept

Intuitivt funksjonskonsept

Idriftsettingen er enkel og intuitiv. Kontroll- og visningskonseptet er identisk for alle sensorene og består av en knapp, et potensiometer og svært synlige LED-er. Dette gjør sensorkonfigurasjonen betydelig enklere. Spar tid og kostnader under idriftsetting!

Den nye generasjonen av fotoceller på YouTube

Med denne sensorgenerasjonen introduserer Pepperl+Fuchs en ny epoke innenfor fotoceller. R10x-serien er de første representantene innen kompakt kapslingsdesign. Men nøyaktig hvordan skiller denne sensorgenerasjonen seg ut? I denne YouTube-videoen ser du de spesifikke egenskapene ved hjelp av praktiske eksempler.

Fleksibilitet med ny mening – universalløsningen i hver kapsling

Fotoceller i R10x-serien

For første gang kombinerer toppmoderne produktdesign flere fotoelektriske familier av sensorer med innovativ teknologi i én kapslingsdesign. Seriene R100, R101 og R103 skiller seg bare fra hverandre når det gjelder monteringsmetode og kapslingsdesign. Når du har bestemt deg for hvordan du vil montere sensoren, kan du fritt velge nødvendige funksjoner for oppgaven. Denne universalløsningen gir unik fleksibilitet og åpner for en lang rekke mulige applikasjoner.

360°– oppdag R100, R101 og R103

  • Technical data
  • R100 series
  • Housing dimensions: 11 x 21.5 x 44.5 mm
  • Connection: Rear M3 mounting and 25.4 mm front side M3 mounting to the side
Requires Goolge Chrome, Firefox, Safari, Opera, and Internet Explorer version 9 Beta
 
 
R100

The R100, R101, and R103 series are available with the following functionalities:

Multi Pixel-teknologi – suksess er målbar

Multi Pixel-teknologien (MPT) som er utviklet av Pepperl+Fuchs, gir svært pålitelig og interferensfri avstandsmåling for applikasjoner på kort avstand. Teknologien kombinerer målefunksjonaliteten til konvensjonelle avstandssensorer med det velprøvde trianguleringsprinsippet.

Med denne geometriske metoden sender en sender – LED eller laser – en lysstråle til målobjektet, som reflekterer den tilbake. Den reflekterte lysstrålen detekteres deretter av en lyssensitiv mottaker i sensoren, multipikselmatrisen. Avhengig av posisjonen til lyspunktet på mottakeren beregnes avstanden fra objektet til sensoren med geometrisk triangulering. Dette gjøres ved hjelp av intelligente programvarealgoritmer.

Takket være den lille MPT-målekjernen kan den nøyaktige avstandsmålingen integreres i svært små sensorer for første gang – som f.eks. R10x-serien. Dra fordel av tilpasningsevnen deres, og sjekk de minste avstandssensorene med enestående effekttetthet!

DuraBeam-laserteknologi – det beste av to verdener

Lasersensorer er svært nøyaktige, men har kortere levetid og lavere temperaturområde enn LED-sensorer. Pepperl+Fuchs bruker det beste fra to verdener og kombinerer for første gang styrkene til LED-sensorer og lasersensorer i en innovativ laserteknologi: DuraBeam.

Den kraftfulle teknologien sikrer lengre levetid og gir brukeren nye muligheter – selv ved høye omgivelsestemperaturer opptil 60 °C.

DuraBeam bruker også en spesiell stråleprofil som reflekterer et rundt lyspunkt med skarp kontur på et objekt til enhver tid. Sensorer som er utstyrt med DuraBeam-laserteknologi egner seg ideelt for svært nøyaktig deteksjon og avstandsmåling av små objekter.

Sensorik4.0® – fremtidssikret automatisering med IO-Link

IO-Link gir mulighet for kontinuerlig kommunikasjon ned til sensornivået. I tillegg til prosessdataene mottar brukeren verdifull diagnose- og statusinformasjon. Intelligensen til sensorene kan utnyttes fullt ut.

Fotocellene i seriene R100, R101 og R103 er utstyrt med IO-Link og oppfyller kravene til Sensorik4.0 og den digitale fremtidens fabrikk. Når du bruker SmartBridge-teknologi fra Pepperl+Fuchs, går du ett steg lengre: Kommuniser trådløst for første gang, og få all nødvendig informasjon direkte på de mobile enhetene dine. Kontroller automatiseringsprosessene på anlegget enkelt!

SmartBridge-teknologi fra Pepperl+Fuchs

Kontakt oss

Hvilke fordeler tilbyr de nye fotocellene for anlegget mitt? Hva er de riktige sensorvariantene for de spesifikke behovene mine? Vi svarer gjerne på disse og andre spørsmål. Bare sett opp en avtale!