Sensorlösningar för entréautomation

För att säkerställa funktion och säkerhet hos rulltrappor, automatiska dörrar, portar eller hissar är kraftfulla sensorer väsentliga. Sensorerna från Pepperl+Fuchs sortiment lämpar sig för en mängd olika tillämpningar inom entréautomation.

Fördelar

Omfattande produktportfölj

Rulltrappor, automatiska dörrar, grindar och hissar har blivit en viktig del av våra dagliga liv. Pepperl+Fuchs har ett brett sortiment och omfattande kunskap om tillämpningar och erbjuder den perfekta sensorlösningen för alla dessa användningsområden.

Anpassade lösningar

Pepperl+Fuchs hjälper er att effektivt, säkert och tillförlitligt implementera just er individuella tillämpning – allt från automatiska dörrar och industriportar till mycket känsliga säkerhetsområden – med hjälp av olika funktionsprinciper och banbrytande teknik.

En erfaren marknadsledare

Med mer än 70 års erfarenhet inom industriautomation har Pepperl+Fuchs framgångsrikt utvecklat lösningar inom många olika tillämpningsområden och utvecklar kontinuerligt nya tekniker för att göra dina processer mer tillförlitliga och effektiva.

Sensorik4.0®

Er framgång är viktig för oss: Skapa säkra och effektiva processer och uppgradera er fabrik till Industri 4.0 med intelligent sensorteknik från Pepperl+Fuchs!

Automatiska dörrar och åtkomstsystem

Automatiska dörrar och åtkomstsystem

Automatiska dörrar och åtkomstsystem öppnas och stängs när förbipasserande vill använda entréer eller utgångar. För att säkerställa att människor alltid skyddas vid öppning och stängning är automatiska dörrar utrustade med intelligent sensorteknik. Automatiska dörrar ger också fördelar ur en ekologisk synvinkel eftersom de gör att ägaren kan spara in på kostnader för uppvärmning eller luftkonditionering.

Industriportar

Portar

Mycket funktionella automatiska portar för inomhus- och utomhusbruk är ett viktigt sätt att optimera komplexa verksamheter och kritiska logistikprocesser. Pepperl+Fuchs sensorsystem är anpassade efter kraven inom respektive fält och erbjuder en hög nivå av säkerhet och bekvämlighet.

Hissar

Hissar

Säker övervakning av hyttåtkomst samt tillförlitlig och exakt positionering är huvuduppgifterna för sensorteknik som används i hissar. Komponenterna för kontinuerlig övervakning kan hittas där rörelser utgör en potentiell fara för människor, t.ex. när hissdörrar stängs.

Perimetersäkerhet

Perimeterskydd

Perimetersäkerhet blir allt viktigare – inte bara i kritiska infrastrukturer som fängelser, flygplatser eller datacenter, utan även inom industriella och privata sektorer. För ett effektivt skydd av anläggningar är det viktigt att ha kontrollerad och otvetydig detektering av människor och föremål med hjälp av koordinerad sensorteknik.

Kollektivtrafik

Kollektivtrafik

Kollektivtrafik är en viktig del av vår mobilitet och vardagskultur. Många miljoner människor använder kollektivtrafik varje dag för att komma från en plats till en annan. Att skydda passagerare vid av- och påstigning på bussar och tåg är av högsta prioritet. Därför ställs särskilt höga krav på säkerhet och funktionalitet när sensorteknik används i kollektivtrafik. För att förhindra fel och eventuella personskador använder Pepperl+Fuchs sensorteknik som har utvecklats särskilt för det här användningsområdet.

Kontakta

Do you have any questions on our sensor solutions for entrance automation?
We will be happy to help you! Simply send us a message or make an appointment with one of our experts to get more information on the products that you are interested in.