Maximizing security.

Creating transparency.

Increasing efficiency.

VisuNet RM Shell 5 voor thin client-operatorstations

VisuNet RM Shell 5—Smart-HMI-oplossingen voor Industrie 4.0

Toezicht vanop afstand

VisuNet RM Shell 5 met Control Center zorgt voor een efficiënt beheer van VisuNet Remote Monitors: van configuratie tot onderhoud en ondersteuning – alles kan vanuit één centraal punt worden gecoördineerd.

Efficiënt profielbeheer

Systeembeheerders kunnen vanop hun centrale terminal inloggen op VisuNet Remote Monitors en nieuwe gebruikersprofielen aanmaken. Eens een profiel is aangemaakt, kan het makkelijk en snel worden gekopieerd naar gelijk welke andere monitors.

Veilig en betrouwbaar

Een ingebouwde firewall, USB lockdown en met wachtwoord beschermde gebruikersrollen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ondersteuning voor antivirusprogramma’s van derden, zoals McAfee Endpoint Security®, is een bijkomend, nieuw feature van de RM Shell 5-firmware.

Flexibiliteit

Dankzij Windows®’ systeemtoegang biedt RM Shell 5 uitgebreide beheerscapaciteiten. Systeembeheerders kunnen zelf de nodige apps installeren en toegangsrechten beheren. Bovendien laten de geavanceerde instellingen hen toe de firmware toe te spitsen op de behoeften van de gebruikte apps.

Toekomstgericht aanbod

Met de VisuNet RM Shell 5 introduceert Pepperl+Fuchs de volgende firmwaregeneratie voor VisuNet Remote Monitors die op alle vlakken voldoet aan de eisen van morgen. Het smart-HMI-systeem communiceert via standaard ethernettechnologie met het procesbesturingssysteem of MES, zodat de volledige procesinstallatie op handige wijze kan worden bestuurd en gecontroleerd.
Geïnstalleerd op thin client-operatorstations, communiceert VisuNet RM Shell 5 met het procesbesturingssysteem of MES via standaard ethernettechnologie. Dit smart-HMI-systeem combineert hardware en software voor een handige controle en besturing van je processen en installaties. Het maakt apps zichtbaar in explosiegevaarlijke omgevingen terwijl ze op host-servers in de veilige zone lopen. VisuNet RM Shell 5 is compatibel met zowel moderne, gevirtualiseerde als conventionele procesbesturingssystemen op basis van werkstations.
Nieuw besturingssysteem

RM Shell 5 is gebaseerd op het Microsoft® besturingssysteem Windows® 10 IOT Enterprise en ondersteunt de meest recente remote protocols, zoals RDP10, VNC en NetC@P. Met de Long Term Servicing Channel (LTSC) maakt Windows veiligheidsupdates beschikbaar op langetermijnsbasis.Homepagina van de VisuNet RM Shell 5-firmware

VisuNet RM Shell 5 beschikt over een eenvoudige, intuïtieve gebruikersinterface. Alle lokale remote protocols worden op het openingsscherm weergegeven.
Geniet nu ook van alle functies van de RM Shell 5 op uw nieuwe mobiele, industriële thin client tablet, die geschikt is voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Hij is gebaseerd op de robuuste “Pad-Ex”-tabletserie van Pepperl+Fuchs’ merk ecom, beschikt over vooraf geïnstalleerde RM Shell 5-software en kan snel en eenvoudig in het thin client netwerk worden geïntegreerd. Dit laat gebruikers toe in te loggen op remote monitors, mobiele werknemers te ondersteunen of de verschillende processen van gelijk waar in de fabriek te controleren. Dit biedt maximale flexibiliteit.

NIEUW! RM Shell, Klaar voor Gebruik

Industriële Thin Client Tablet

Industriële Thin Client Tablet
Vereenvoudigd profielbeheer

Het aanmaken van nieuwe profielen in Control Center is heel eenvoudig. Systeembeheerders kunnen zich op een VisuNet Remote Monitor aansluiten en een nieuw profiel creëren zonder hun centrale terminal te verlaten. Dit profiel kan dan makkelijk naar gelijk welke andere monitors worden doorgestuurd.

Efficiënte gebruikersondersteuning

In geval van storing kunnen systeembeheerders dankzij de optie „sessie shadowen” op defecte Remote Monitors inloggen en de gebruiker vanaf hun eigen terminal bijstaan. Dit centrale beheerspunt spaart resources en verhoogt installatiebeschikbaarheid.

Innovatieve VisuNet Control Center-software

De VisuNet Control Center-software is een highlight van RM Shell 5. De software zorgt voor een efficiënt, gecentraliseerd beheer van VisuNet Remote Monitors.

Marc Seißler, productportfoliomanager voor HMI-producten, toont stapsgewijs hoe je met het VisuNet Control Center een VisuNet Remote Monitor kan configureren.

Veilig, betrouwbaar, flexibel

Ingebouwde veiligheidsmechanismen

RM Shell 5 voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Een ingebouwde firewall en USB lockdown beperken het risico op malware- en virusaanvallen. Een Unified Write Filter (UWF) beschermt de drive tegen kwaadaardige softwareprogramma’s. RM Shell 5 laat nu ook de installatie van antivirusprogramma’s van derden, zoals McAfee Endpoint Security, toe voor bijkomende malwarebescherming. Met wachtwoord beschermde gebruikersrollen (Operator, Engineer, Administrator) beheren toegangsrechten.

 

Betrouwbare verbinding

Geavanceerde functies in VisuNet RM Shell 5 garanderen te allen tijde een betrouwbare verbinding met de host-server. Zo kan je een VisuNet Remote Monitor bijvoorbeeld configureren om bij opstart een automatische verbinding tot stand te brengen met het procesbesturingssysteem. Bij host-serverstoringen kan de RM Shell 5 een vooraf gedefinieerde back-upverbinding tot stand brengen, wat een foutloze informatieweergave garandeert.

Meer flexibiliteit

Uitgebreide beheersopties bieden RM Shell 5-gebruikers nog meer flexibiliteit. Systeembeheerders kunnen zelf de nodige apps, inclusief antivirussoftware en drivers voor accessoires, installeren. De systeembeheerder bepaalt welke gebruikers toegang hebben tot elke app. Door de geavanceerde instellingen in het Windows® besturingspaneel aan te passen, kunnen systeembeheerders de firmware afstemmen op de specifieke vereisten van hun toepassing.

 

Highlights van VisuNet RM Shell 5

Gebaseerd op Microsoft® Windows 10 IoT Enterprise LTSC
Handig toezicht vanop afstand via het VisuNet Control Center voor maximale efficiëntie
Ingebouwde veiligheidsmechanismen voor risicobeperking
Toezicht op systeemtoegang dankzij met wachtwoord beschermde gebruikersrollen
Uitgebreide beheersopties laten afstemming op specifieke vereisten toe

Contact

Heb je vragen over VisuNet RM Shell 5 of wil je graag meer informatie? Wij helpen je graag! Vul eenvoudigweg het contactformulier in en stuur ons een boodschap.