Support Industrielle sensorer
Support Explosion Protection

G20 AS-Interface Modul: Effektiv kontrol af DC motoriseret rulle på transportanlæg

2018-03-21

G20 AS-Interface Module for DC Motor Rollers
G20 minimere det arbejde der kræves for ledningsnet motorstarter og gør det muligligt at samle dele af fleksible transportbånd på forhånd

Ingeniører der arbejder med transportanlæg til lager applikationer står overfor en række af udfordrende krav. Deres løsninger sikrer, at deres kunders behov bliver løst med hensyn tl håndtering af hastighed, pålidelighed, energieffektivitet, og omkostninger. Pepperl+Fuchs introducerer G20 familien af AS-Interface-moduler. Det fuldt integreret modul til DC motoriseret rulle (MDRs) er specifik designet til at imødekomme den hastighed, omkostninger og de energi begrænsninger der kræves af kunder og systemer.

G20 minimere den indsats der kræves af ledningsnet motorstarter og baner vej for en helt ny tilgang. Det sikrer pålidelig motordrift gennem sine skræddersyede funktionaliteter og muliggør pre-samling af fleksible transportbånd segmenter - styrker opbygge hastighed og driftseffektivitet MDR designs for både transportbånd producenter, og deres kunder.

 


Montering af AS-interface-moduler ind i rammen på rulle transportanlæg

Med en monterings dybe på blot 27 mm, kan G20 monteres direkte i rammen på rulle transporstanlæget, og derved gøre ledningsnet fuldstændigt usynligt. Det er enkelt at montere i rammen, uden brug af yderlig værktøjer. Modulet er omsluttet af et stød- og slagfast, holbart plast hus i et design, der sætter en stopper for besværligt og tidskrævende forsamling af enheder. Sensorer og MDRs er forbundet ved hjælp af integrede motor og sensor ledningssæt der øger installations hastighed og sametidig reducere tilslutnings udgifter og den samlede komplesitet.


Bedre montering af transportbånds segmenter

Når først modulet er blevet påsat på transportbåndets ramme, er det blot at monter AS-Interface og AUX flat kabler. Denne betydeligt nemmere og hurtigere måde at opsætte på, gør at der spares tid og processen er meget simpel. Ved brug af AS-Interface, og særligt G20, kan hele transportbåndsanlæg, inklusiv alle andre kontrol komponenter, nemt og enkelt deles op i håndterlige segmenter - klargjort og klar til at blive transporteret, testet, og kan udvides uafhængigt af andre.


Bred vifte af kontrol muligheder og høje sikkerhedsstandarder

Når det kommer til funktionalitet og sikkerhed, er G20 i toppen. Dette nye modul er udstyret med 2 sensor inputs, 2 motor kontrol outputs, og 2 motor strømforsyninger, det giver perfekt kontrol granularitet for alle MDR applikationer. G20 er forsynet med 5 A start strøm for hver motor. Adskillige konfigurerbar hastigheds indstillinger, accelarations pofiler, og muligheden for at ændre på rotationsretningen, forstærkes fleksibiliteten af applikationer. G20 lever op til høje sikkerheds standarder, og giver en integreret smeltning sikring til hver DC-motor - derfor er der ikke behov for yderligere sikringer.

Som et supplement til G20 MDR modulet, er et andet medlem af G20 familien den ideelle løsning til rent digital styring specielt designet til ventilstyring, spor switche, stoppers, og ikke-justerbare drev. Tilsammen omdefinere disse moduler, MDR kontrol og tilbyder transportbånds fabrikanterne redskaberne til at imødekommen behovene hos deres kunder.

 

 


Overblik

 

  • DC motoriseret rulle modul tilgængelig for kontrol af fart, retning og start/stop funktion brugt på materiale håndterings transportbånd.
  • Digital version tilgængelig for simpel ON/OFF løsning for motor eller pneumatiske aktuator
  • Monters dirkete i rammen på transportbåndet, enkel installation
  • Et styk hus med flat kabel forbindelse giver direkte forbindelse til aktuator/sensor
  • Moduler deles nemt i segmenter - klar til transport og test

e-news

Tilmeld dig vores nyhedsblad, og modtage seneste nyt om vores produkter, applikationer og andre spændende historier.

 

Subscribe