Support Industrielle sensorer
Support Explosion Protection

COVID-19 Opdatering

2020-04-20

Vi er her fortsat for dig

Pepperl+Fuchs er tilgjengelige, som alltid...


COVID-19-pandemien dominerer fortsat vores hverdag, både privat og professionelt. For Pepperl + Fuchs er sundheden for alle kunder, partnere, tjenesteudbydere og ansatte fortsat højt prioriteret. I løbet af de sidste par uger har vi truffet talrige foranstaltninger for at hjælpe med at bekæmpe pandemien og bremse dens spredning.
Heldigvis har vores forsyningskæde og leveringsevne næsten ikke været påvirket af den aktuelle situation. Indtil videre har vi været i stand til at bevare stabiliteten i alle driftsfaciliteter, især i vores produktionsanlæg og distributionscentre, for at imødekomme dine ordrer, ønsker og krav.

For at sikre, at vi som en systemrelevant leverandør fortsat er der for dig med vores sortiment af produkter og tjenester, forbliver vi i tæt kontakt med vores leverandører og partnere. Samtidig overvåger vi nøje og analyserer den samlede globale situation og udvikling på alle vores lokationer. Ved at være proaktiv har vi været i stand til at sikre vores evne til at levere og begrænse antallet af leveringsforsinkelser til et minimum. Du kan være sikker på, at vi vil fortsætte med at gøre vores bedste i de kommende uger for at minimere eventuelle negative effekter på dine leveringer. Skulle ændringer, forsinkelser i leveringen eller flaskehalse opstå på grund af den dynamiske situation, vil vi naturligvis give dig statusopdateringer.

Hvor vores operationelle processer tillader det, fortsætter vores medarbejdere med at arbejde hjemmefra. Vi sikrer, at vi stadig er tilgængelige for dig via e-mail, telefon og lyd / videokonference. Naturligvis arbejder vores kolleger inden for produktion og logistik i henhold til de generelt gældende retningslinjer og anbefalinger.

Forstå, at vi for alles sikkerhed i øjeblikket ikke modtager kundebesøg. Vi mødes kun med dig on-site på ekstremt begrænset grundlag med forudgående aftale. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.
 

Stay healthy and #stayathome!


e-news

Tilmeld dig vores nyhedsblad, og modtage seneste nyt om vores produkter, applikationer og andre spændende historier.

 

Subscribe
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Discover our online magazine! Exciting success stories, application reports, interviews, and regional news are awaiting you.