Support Industrielle sensorer
Support Explosion Protection

Hjælp

Product detail page

På product detail page finder du diverse information om produktet
På product detail page finder du diverse information om produktet

 På Product detail page finder du følgende informationer:

  • Produkt egenskaber
  • Detaljeret teknisk data
  • Datablad på flere sprog
  • Certifikater og godkendelser
  • Tekniske dokumenter: instruktions vejledning, manualer, software/drivers, etc.
  • Tilhørende produkter: tilbehør, supplerende system komponenter, etc.

Product selection tool

 

Produktvælger værktøjet giver dig mulighed for at vælge speifikke produkt egenskaber. På denne måde kan du nemt finde det produkt der lever op til dine krav.Under produktervælgeren finder du resultatet af din søgning i en liste. Klik på produkts type navn for at se flere informationer om produktet.

 

  1. Når du starter din søgning har du et overblik af alle egenskaber i produkt gruppen. Alle disse egenskaber kan nu vælges og fremstår med mørk baggrund. Vores system giver mulighed for en ikke lineær udvælgelse. Du skal ikke nødvendigvis starte i den øverste venstre boks, men du kan udfylde de egenskaber som har betydning for dig med det samme.
  2. Når du har valgt en produkt egenskab, ændres de tilgængelige egenskaber i forhold til dine valg. Egenskaber der er valgt fremstår med en mild blå baggrund. Hvis du f.eks. leder efter en retroreflektiv sensor, er der nogle egenskaber der uundgåeligt hænger samme med denne egenskab. Disse er automatisk vist i mild blå som de er valgt. Egenskaber med en mild grå baggrund kan ikke vælges ud fra dine valg.
  3. Forbedre din søgning med at tage så mange valg som muligt, dine valg er vist med en mørk baggrund. Som set her er det "NPN" eller "PNP".
  4. Under produktervælgeren finder du resultatet af din søgning i en liste. Klik på produktes type navn for at se flere informationer om produktet.

 

Hint: Brug "New search" knappen for at resætte de valgte egenskaber. Ønsker du ikke at se produktvælgeren, kan den fjernes ved at klikke på knappen “+Filter”.


Type/nøgleords søgning

Use the search to find active or obsolete products
Use the search to find active or obsolete products
Søgning laves på hele vores webside, altså også i nyheder og artikler. Du kan søge på specifikke model numre eller bruge generale nøgleord. Hvis du er i tvivl på dine specifikke søge udtryk eller ønsker en bred liste af resultater, kan du bruge wildcarts karakter.

Eksempel

Model nr. med wildcards "*" "?"
(f.eks. Kfd?-sr2-*)

Generale søge udtryk med wildcards "*" "?"
(f.eks. Intrins*)