Precisie door Fusie.

Foutloze hellingsgraaddetectie voor dynamische toepassingen—in 360° en individueel aanpasbaar.

F99 Traagheidssensor

Hoe Foutieve Hellingshoekinformatie in Dynamische Toepassingen Vermijden?

Ontdek hoe Peter Schmidt de ideale oplossing vond.

Heeft u zich ooit al eens afgevraagd hoe u kunt garanderen dat uw inclinatiesensorencorrecte meetwaarden blijven leveren terwijl uw mobiele apparatuur in beweging is? De gegevens van statische inclinatiesensoren zijn vaak foutief ten gevolge van externe schokken, zoals bij het rijden door kuilen of het versnellen. Traagheidsmeeteenheden zoals de IMU F99 van Pepperl+Fuchs vormen dan de ideale oplossing: De IMU F99 bestaat uit een drie-assige MEMS-versnellingsmeter en drie-assige MEMS-gyroscoop. Een intelligent algoritme voor sensorfusie combineert de signalen van de versnellingsmeter en gyroscoop om te compenseren voor de effecten van externe versnelling, en geeft de werkelijke waarde weer. 

Waar Wordt de IMU F99 Gebruikt?

Toepassingsvoorbeelden

IMU F99-toepassingen

Of het nu gaat om stuurhoekbegrenzing op wielladers of om de besturing van AGV's—de IMU F99-traagheidssensor is de ideale oplossing voor de bewaking van neiging en versnelling in dynamische toepassingen. We hebben zes toepassingsvoorbeelden van de traagheidssensor voor u uiteengezet in ons blogartikel. Welke toepassing stemt overeen met uw vereisten? 

Meer Informatie

widget wordt geladen...

Voordelen

Precisie

Precieze Metingen

Traagheidssensoren combineren een versnellingssensor met een gyroscoop en een intelligent algoritme voor sensorfusie in één enkel apparaat. Deze combinatie laat toe gelijkmatige dynamische bewegingen te compenseren en precieze metingen te blijven garanderen.
Efficiëntie

Meer Efficiëntie

Het algoritme voor sensorfusie verbindt de verschillende gegevens van de gyroscoop en versnellingssensor op intelligente wijze. Externe versnellingen worden gecompenseerd en de gebruiker ontvangt nauwkeurige neigingssignalen—zelfs wanneer het systeem beweegt, versnelt of afremt. 
Configuratie

Vrije Configuratie

Het type van versnellingscompensatie kan vrij worden geconfigureerd. Door een compensatiebereik te selecteren, wordt de individuele beweging aangepast aan de respectieve toepassing. Dit verbetert de hoekstabiliteit, zelfs tijdens lineaire versnellingsbewegingen of kortstondige schokken zoals wanneer door een kuil wordt gereden.
Mobile Equipment

Flexibele Aanpassing

Afhankelijk van de vereisten van de specifieke toepassing, kan de overeenkomstige meetwaarde vrij worden geselecteerd. De meetwaarden kunnen variabel worden weergegeven als ruwe data - zoals temperatuur, versnelling en draaisnelheid - of als vooraf geconfigureerde uitgangsgegevens.

Contact

Heeft u vragen over de IMU F99 of wilt u graag meer informatie? Wij helpen u graag! Vul het onderstaande contactformulier in en stuur ons een bericht.