Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Industriële sensoren

Pepperl+Fuchs ontwikkelt en levert al decennia lang industriële sensoren en sensorsystemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen voor gebruik in de automatiseringstechnologie. De gediversifieerde productportfolio omvat sensoren voor standaard toepassingen, alsook op maat gemaakte oplossingen. In nauwe samenwerking met onze deskundigen bekomt u het ideale sensorsysteem voor uw specifieke vereisten!

Onze productportfolio van industriële sensoren voor fabrieksautomatiseringstoepassingen wordt gekenmerkt door een hoge graad van vernieuwing. Ons aanbod bestaat uit inductieve, foto-elektrische, capacitieve, magnetische en ultrasone sensoren. Daarnaast bieden we ook krachtige componenten zoals roterende encoders, positionerings- en identificatiesystemen (RFID, Data Matrix, barcode) en AS-interface, alsook geschikte accessoires. Industriële beeldverwerkingssystemen en beeldverwerkingssensoren vervolledigen het uitgebreide productgamma.

State-of-the-art technologieën en een internationaal verkoops- en productienetwerk maken van Pepperl+Fuchs de ideale partner voor een brede waaier van industrieën in de wereldmarkt. Deze omvatten industrietakken zoals machine-engineering, de automotive industrie, material handling, de verpakkingsindustrie, de print- en papierindustrie, de constructie van deuren, poorten en liften, process equipment, mobile equipment en duurzame energie.


amplify–Het Pepperl+Fuchs Magazine

Ontdek ons online magazine! Vol boeiende succesverhalen, toepassingen, interviews en lokaal nieuws.

e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u

Lees de meest recente editie van e-news:

  • Industriële sensoren
  • Explosiebeveiliging