Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Kabels, connectoren en splitters voor industriële automatisering

Automatisering is onze wereld. Hoe gevarieerd de automatiseringstoepassingen ook mogen zijn, de eisen die aan de verbindingstechniek worden gesteld, zijn even complex. Met haar uitgebreid gamma op het gebied van verbindingstechniek biedt Pepperl+Fuchs een volledig geïntegreerde oplossing waarbij sensoren en verbindingstechniek een perfecte eenheid vormen.

Dit gamma omvat alles van sensorkabels tot connectoren voor veldapparaten, verdelers, splitters, inbouwconnectoren en dataconnectoren. Of uw toepassing nu in machine- of fabrieksengineering, laswerk, material handling, mobile equipment of process equipment ligt – door u sensoren en de bijbehorende verbindingselementen vanuit eenzelfde bron te leveren, stimuleren we uw productiviteit en verhogen we de beschikbaarheid van uw machines en productieplants.Kabelproductie

Zowel voor specifieke toepassingen als voor ondersteuning bij nieuwe producten: Pepperl+Fuchs biedt op maat gemaakte oplossingen op het gebied van verbindingstechniek, van ‘one-offs’ tot grotere aantallen—snel, gebruiksvriendelijk en volledig afgestemd op uw specifieke toepassing.