Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Help

Gedetailleerde productpagina

De gedetailleerde productpagina geeft u een overzicht van de beschikbare informatie betreffende een product
De gedetailleerde productpagina geeft u een overzicht van de beschikbare informatie betreffende een product

De gedetailleerde productpagina toont:

  • productfeatures
  • gedetailleerde technische informatie
  • datasheets in alle beschikbare talen
  • certificaten en goedkeuringen
  • technische documenten: gebruiksaanwijzingen, stapsgewijze handleidingen, software/drivers, enz.
  • aanverwante producten: accessoires, aanvullende systeemcomponenten, enz.

Productselector

De productselector laat een selectie op specifieke producteigenschappen toe. Op die manier kunt u snel en makkelijk het product identificeren dat aan uw individuele vereisten beantwoordt.

  1. Bij het begin van uw zoekopdracht krijgt u een overzicht van alle eigenschappen binnen de productgroep te zien. Alle eigenschappen zijn selecteerbaar en worden weergegeven tegen een donkere achtergrond. Ons systeem laat u toe een non-lineaire selectie uit te voeren. U bent dus niet verplicht bovenaan links te beginnen, maar kunt onmiddellijk op zoek gaan naar het voor u van belang zijnde kenmerk.
  2. Wanneer u een bepaald productkenmerk heeft geselecteerd, zullen de beschikbare eigenschappen veranderen naargelang uw selectie. Geselecteerde eigenschappen worden weergegeven tegen een lichtblauwe achtergrond. Als u bijvoorbeeld zoekt naar een retroreflecterende sensor is het echter onvermijdelijk dat hierdoor ook andere, ermee verband houdende eigenschappen worden opgeroepen. Deze worden automatisch eveneens in het lichtblauw weergegeven, alsof ze werden geselecteerd (bijv. rechthoekig model, meetbereik tot 500 mm, DC-voltage). Kenmerken die tegen een lichtgrijze achtergrond worden weergegeven, zijn niet beschikbaar ten gevolge van uw specifieke preselectie.
  3. Verfijn uw zoekopdracht door meer gedetailleerde keuzes te maken uit de beschikbare eigenschappen die tegen een donkere achtergrond worden getoond. In uw geval is dit bijvoorbeeld “NPN” of “PNP”.
  4. De resultaten van uw zoekopdracht worden in een lijst weergegeven onder de productselector. Klik op de productcode om alle informatie op de gedetailleerde productpagina op te roepen.

Tip: gebruik de “Nieuwe zoekopdracht”-optie om de geselecteerde eigenschappen te resetten. Gebruik de knop “+Filter” om het selectiehulpmiddel te verbergen.


Zoekopdracht op basis van model/zoekterm

Voer een zoekopdracht uit om courante of obsolete producten te vinden
Voer een zoekopdracht uit om courante of obsolete producten te vinden

De zoekopdracht maakt gebruik van onze volledige website, met inbegrip van zowel courante als obsolete producten en algemene inhoud (bijv. nieuws over ons bedrijf of pagina's die bepaalde technologieën uitleggen). U kunt zoeken naar specifieke modelnummers of algemene zoektermen gebruiken. Twijfelt u over een bepaalde zoekterm of wenst u een uitgebreidere lijst met zoekresultaten te bekomen, gebruik dan een truncatieteken (wildcard).

Voorbeelden:

Modelnr. met truncatietekens "*" "?"
(bijv. Kfd?-sr2-*)

Algemene zoekterm met truncatietekens "*" "?"
(bijv. Intrins*)