Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Looking for a purge and pressurization system and not quite sure of your options? The purge quick configurator tool will guide you quickly and easily through the most important points.


Configure your Pepperl+Fuchs Bebco EPS Purge and Pressurization Systems


De Bebco EPS® purge- en overdruksystemen van Pepperl+Fuchs zijn een bekend begrip in de procesautomatiseringsindustrie. Als leiders in Purging Technology® ontwikkelen we innovatieve oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn en zowat elke toepassing aankunnen.

Met de Bebco EPS purge- en overdruksystemen van Pepperl+Fuchs beschikt u over:

  • State-of-the-art oplossingen gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring – een assortiment van automatische purge- en overdruksystemen die de beveiliging van explosiegevaarlijke zones vereenvoudigen
  • Technische ondersteuning – overal ter wereld
  • Purge- en overdruksystemen ontworpen conform ATEX-richtlijn 2014/34/EU, NFPA 496 en ISA 12.4-normen
  • Eenvoudige integratie – compacte, platte behuizingen voor montage binnen of buiten de kast
  • Automatische temperatuur- en lekcontrole en alarmfunctie
  • Gebruikersinterface met programmering om aan de meest courante eisen te voldoen

Pepperl+Fuchs biedt een volledig assortiment purge- en drukregelingsapparatuur om ook aan de eisen van uw toepassing te voldoen. Een ander voordeel van de purge- en overdruksystemen is het gebruik van de standaard Type 4/12-behuizing als beveiligde behuizing. Dit spaart geld, gewicht en plaats in vergelijking met explosiebestendige methodes. Op zoek naar een gecertificeerde oplossing? Pepperl+Fuchs’ afdeling Systems & Solutions kan ook een op maat gemaakte, gecertificeerde behuizingsoplossing voor u ontwerpen.


Betrouwbare bescherming met Bebco EPS®

Meer informatie over de verschillende purge- en drukregelingssystemen en mogelijke oplossingen in deze video!

Ontdek de slimste manier om uw explosiegevaarlijke omgeving te beschermen en stel uw eigen purge- en overdruksysteem samen!

Onze interactieve app geeft je een stapsgewijze programmeringssimulatie voor je purge- en overdruksysteem. Download de gratis app voor iOS- of Android-toestellen nu…