Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Intrinsiekveilige, mobiele apparatuur

Met de verwerving van ecom—de marktleider op het gebied van intrinsiekveilige, mobiele apparatuur zoals featurephones, smartphones en tablets voor explosiegevaarlijke omgevingen—beschikt Pepperl+Fuchs nu over een partner die al decennialang van grote naamsbekendheid binnen de industrie geniet.

Van mobiele telefoons, smartphones en tablets tot smartwatches—alle mobiele apparaten zijn beschikbaar in versies voor gebruik in zware (industriële) omgevingen. Uitvoeringen met internationale ATEX-/IECEx-certificaten voor Zone 1/21, Div. 1 en Zone 2/22, Div. 2, maar mijnbouw-. nationale en RED-vergunningen zijn eveneens verkrijgbaar. Schermen en behuizingen van industriële kwaliteit zorgen voor extra veiligheid door de apparaten te beschermen tegen stof en waterinsijpeling, en ze bestand te maken tegen schokken en trillingen. Individuele configuratieopties, dienstverleningsovereenkomsten in combinatie met digitale producten en diensten, en een uitstekende ondersteuning door getraind personeel ondersteunen de waaier aan oplossingen op het gebied van mobile computing en communicatie.

Dit ontsluit nieuwe mogelijkheden en verhoogt werkveiligheid, efficiëntie en transparantie—in conventionele toepassingen, alsook in Industrie 4.0-scenario’s.


Oplossingen voor mobile computing en communicatie


key visual digital products and services

De online portal “Digitale producten en services” combineert geautomatiseerde fasering met beheer van mobiele apparatuur en realtime apparaatanalyse op eenzelfde platform.