Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Intrinsiekveilige, mobiele apparatuur

Met de verwerving van ecom—de marktleider op het gebied van intrinsiekveilige, mobiele apparatuur zoals featurephones, smartphones en tablets voor explosiegevaarlijke omgevingen—beschikt Pepperl+Fuchs nu over een partner die al decennialang van grote naamsbekendheid binnen de industrie geniet.

Van mobiele telefoons tot smartphones en tablets—alle mobiele apparaten zijn beschikbaar in versies voor gebruik in zware (industriële) omgevingen. Uitvoeringen met internationale ATEX-/IECEx-certificaten voor Zone 1/21, Div. 1 en Zone 2/22, Div. 2, maar mijnbouw-. nationale en radio-vergunningen zijn eveneens verkrijgbaar. Schermen en behuizingen van industriële kwaliteit zorgen voor extra veiligheid door de apparaten te beschermen tegen stof en waterinsijpeling, en ze bestand te maken tegen schokken en trillingen. Individuele configuratieopties, dienstverleningsovereenkomsten in combinatie met digitale producten en diensten, en een uitstekende ondersteuning door getraind personeel ondersteunen de waaier aan oplossingen op het gebied van mobile computing en communicatie.

Dit ontsluit nieuwe mogelijkheden en verhoogt werkveiligheid, efficiëntie en transparantie—in conventionele toepassingen, alsook in Industrie 4.0-scenario’s.


Oplossingen voor Mobile Computing en Communication


leasing voor mobiele apparatuur

Al gehoord van onze diensten voor mobiel computergebruik en communicatieproducten? Door mobiele apparaten te leasen, kunt u kosten afzetten tegen toekomstige projectwinsten, en kunt u de totale eigendomskost verminderen. Vind hier meer informatie!

key visual digital products and services

De online portal “Digitale producten en services” combineert geautomatiseerde fasering met beheer van mobiele apparatuur en realtime apparaatanalyse op eenzelfde platform.