Digitalizing hazardous areas.
Enabling connectivity.
Enhancing mobility.

Digitale producten en services

De voordelen in een oogopslag

desktop icon

Centraal platform

We ondersteunen u van bij het begin—van configuratie tot probleemverhelping: u ontvangt individueel, vooraf geconfigureerde apparaten die volledig gebruiksklaar zijn bij levering. De indienstname, het beheer en de analyse van mobiele apparatuur wordt bestuurd vanaf een centraal platform. Software-updates kunnen wereldwijd tegelijkertijd worden doorgevoerd.
chart icon

Verbeterde kwaliteit

Het nieuwe platform laat toe apparaten centraal te configureren en beheren, zodat foutgevoelige, manuele processen kunnen worden vermeden. De mogelijkheid om actuele en historische informatie te evalueren, garandeert de constante hoge kwaliteit, alsook de betrouwbare en optimale werking van de mobiele apparatuur.
diagram icon

Realtime diagnostiek

Zo nodig, kunnen realtime operationele gegevens en foutlogbestanden van mobiele apparaten worden vergaard, zodat u de status van al uw apparatuur kunt monitoren—altijd en overal. Op deze manier kunnen problemen snel worden gedetecteerd en in een vroeg stadium worden verholpen.
security icon

Hoge veiligheidsnormen

Veiligheidsrelevante processen zoals kritieke software-events kunnen worden geanalyseerd en getraceerd via het platform, bijvoorbeeld om onderlinge verbanden tussen softwarefouten, geografische gegevens en WiFi-bereik vast te stellen. Hosting van de cloud-servers in Duitsland is onderworpen aan de hoogste veiligheidsnormen—maximale beschikbaarheid en veiligheid van uw informatie gegarandeerd!

Eenvoudige configuratie en intuïtief beheer van mobiele apparatuur

De online portal “Digitale producten en services” van Pepperl+Fuchs’ merk ecom combineert een geautomatiseerde uitrusting met beheer van mobiele apparatuur en realtime apparaatanalyse op eenzelfde platform. Op aanvraag van de klant, kan het platform dienstdoen als volwaardig beheerssysteem voor mobiele apparatuur dat beheer vanaf afstand en op verschillende apparaten tegelijk toelaat op mondiale schaal. Mobiele apparaten worden geleverd met vooraf geconfigureerde instellingen in overeenstemming met individuele klantenbehoeften en zijn klaar voor gebruik bij levering. Updates kunnen, zo nodig, tijdens werking via het online platform worden uitgevoerd, zonder lokale IT-afdelingen te moeten inschakelen of zonder de apparatuur naar het hoofdkantoor te moeten versturen. Zowel historische als realtime gegevens kunnen te allen tijde worden geanalyseerd. Deze analysefunctie biedt bedrijven waardevol inzicht in processen en brengt gebrekkige of voor de veiligheid kritieke werkwijzen of handelingen aan het licht. 

U krijgt een volledige, kant-en-klare service die dezelfde kwaliteit en veiligheid op alle apparaten in uw bedrijf garandeert. Hierdoor spaart u niet enkel tijd, maar ook waardevolle ressources.

overzicht digitale producten en services

Leer meer over onze kant-en-klare service

Smartphones, tablets en digitale workflows maken vandaag de dag een integrerend deel uit van de moderne werkomgeving. Bekijk de video om meer te leren over onze kant-en-klare service die u ondersteunt van bij de individuele configuratie van uw apparatuur tot de diagnostiek en die een hoge kwaliteit en veiligheid helpt garanderen.

In onze video, stelt technische verkoopsexpert Christopher Limbrunner het online platform voor digitale producten en services voor dat als volwaardig bedrijfssysteem voor mobiliteitsbeheer kan worden gebruikt. Bovendien kunnen gebruikers kiezen uit verschillende apps, zoals apps voor barcodescanning of Lone Worker Protection, die de dagelijkse arbeid van werknemers vereenvoudigen.

Praktische inzichten van de experts in mobiele apparaten en services

Bekijk de thematoespraak om meer te leren over de voornaamste toepassingen voor intrinsiekveilige, mobiele apparaten en om te ontdekken hoe digitale diensten bijdragen tot apparaatkwaliteit, transparantie en veiligheid.

Als mondiale marktleider voor intrinsiekveilige, mobiele apparatuur, staan wij onze klanten bij van configuratie en beheer tot de evaluatie van (realtime) apparaatgegevens. Duik dieper in onze oplossingen voor mobiele werknemers, en leer hoe u de gegevenskwaliteit, productiviteit en veiligheid voor uw werknemers kunt verbeteren!

Het gebruik van (robuuste) smartphones, tablets en bijhorende infrastructuur in onze privé- en werkomgevingen biedt het voordeel van verhoogde efficiëntie, informatiebeschikbaarheid en veiligheid. In dit panelgesprek delen Marco Kuhn, Roolf Wessels en Jörg Hartleb van ecom instruments GmbH hun kennis en ervaring op het gebied van mobiele apparaten en services.

Fasering en registratie

Indien gewenst, kunnen mobiele apparaten de fabriek verlaten met klantspecifieke defaultwaarden, zoals relevante veiligheidsinstellingen, app-software en een WiFi-verbinding die al is ingesteld. Dankzij deze voorafgaande configuratieservice kunnen apparaten overal ter wereld direct bij levering worden ingezet. Wanneer een groot aantal nieuwe apparaten wordt aangekocht, kunnen bedrijven tijd besparen op foutgevoelige, manuele configuratieprocessen.

Dit helpt een uniforme (veiligheids)norm en hoge kwaliteit van alle apparaten vanaf levering te garanderen. De instellingen van één mobiel apparaat kunnen als ‘gouden leidraad’ gelden en kunnen eenvoudig naar andere toestellen worden gekopieerd of gereconstrueerd bij reset of herstelling.

fasering en registratie

Apparaatconfiguratie en -beheer

Apparaatconfiguratie en -beheer

Beheerssysteem voor mobiele apparatuur

Het beheerssysteem voor mobiele apparatuur of ‘Mobile Device Management’ (MDM) als kern van het platform wordt gebruikt om geavanceerde instellingen te configureren en om apparaten en individuele gebruikersprofielen online te beheren. Kleine en middelgrote bedrijven kunnen het tool als kant-en-klare oplossing inzetten voor het beheer van hun mobiele apparatuur, terwijl de MDM-software ook in grotere bedrijven het beheer van bedrijfsapparatuur die voor externe dienstverleners wordt gebruikt, vereenvoudigt. Vereiste apps, WiFi, e-mail en VPN-instellingen van de volledige bedrijfspool kunnen volledig vanaf afstand worden geconfigureerd en ingericht. Naast apparaatmonitoring en een optionele locatietraceringsfunctie, bestaan er ook opties voor het vergrendelen of resetten van apparaten.

App-beheer
Inhoudsbeheer
Identiteitsbeheer
App-beheer

App-beheer

Hiermee kunt u apps op apparaten implementeren, beheren en beveiligen: App-distributie gebeurt ofwel door apps en updates direct naar mobiele apparaten te verzenden, of door ze in de App Store te publiceren.

Analyse en diagnostiek

Analyse en diagnostiek

Analyse- en diagnosetools speciaal ontwikkeld om continue informatie te verschaffen over de status van uw apparatuur. In het geval van problemen, kunt u het statusrapport van uw apparaat naar het supportteam van ecom sturen zodat het probleem kan worden opgespoord en opgelost. De twee tools eDIAGNOSTICS en eANALYTICS (vanaf 12/2020) worden net hiervoor ter beschikking gesteld.

Contact

Heeft u vragen over onze digitale producten en services, of wenst u graag bijkomende informatie? Wij helpen u graag! Vul eenvoudigweg het contactformulier in en stuur ons een bericht.