Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging
With a passion for automation and groundbreaking technology—automation is our world.

Gericht op het essentiële.

Strevend naar perfectie.

Technologie voor morgen.

Over Ons

Automatisering is onze wereld. Perfecte toepassingsoplossingen zijn ons streefdoel.

In 1945 openden Walter Pepperl en Ludwig Fuchs samen een kleine radioreparatiewinkel in Mannheim, Duitsland, gebaseerd op de grondbeginselen van creativiteit, ondernemingszin en onafhankelijkheid. De ervaring die ze vergaarden, werd omgezet in nieuwe ideeën en ze verheugden zich erin producten voor hun klanten te ontwikkelen. Dit leidde uiteindelijk tot de uitvinding van de benaderingsschakelaar. Deze uitvinding vertegenwoordigde het startpunt van hun succesverhaal.

Vandaag de dag staat Pepperl+Fuchs bij klanten overal ter wereld bekend als een pionier en vernieuwer op het gebied van elektrische explosiebeveiliging en sensortechnologie. Onze focus blijft te allen tijde op uw specifieke toepassingsvereisten liggen: Aangedreven door een passie voor automatisering en innovatieve technologieën, streven we ernaar om vandaag en in de toekomst met u samen te werken. We begrijpen de vereisten van uw markt, en ontwikkelen specifieke oplossingen die we vervolgens in uw processen integreren.


Feiten en Cijfers

Bestuursleden
Gunther Kegel, Ph.D (Voorzitter)
Werner Guthier (Plaatsvervangend Voorzitter)
Lutz Liebers
Reiner Müller
Florian Ochs
 

Omzet 2021
790 mln. EUR

Werknemers
6.600 wereldwijd

Sectoren
Industriële Sensoren
Explosiebeveiliging


Bekijk de persberichten

In onze rubriek Persberichten vindt u een overzicht van belangrijke artikelen en productnieuws samengesteld en beschikbaar voor uitgevers en redacteuren.

amplify–Het Pepperl+Fuchs magazine

Ontdek ons online magazine! Vol boeiende succesverhalen, toepassingen, interviews en lokaal nieuws.