Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging
With a passion for automation and groundbreaking technology—automation is our world.

Focusing on the essential.

Striving for perfection.

Technology for tomorrow.

Over ons

Automatisering is onze passie. Perfecte toepassingsoplossingen zijn ons doel.

In 1945 openden Walter Pepperl en Ludwig Fuchs samen een kleine radioreparatiewinkel in Mannheim, Duitsland, gebaseerd op de grondbeginselen van creativiteit, ondernemingszin, vooruitziendheid en onafhankelijkheid. De ervaring die zij opdeden, werd omgezet in nieuwe ideeën en zij beleefden veel voldoening aan de ontwikkeling van producten voor specifieke klanten. Uiteindelijk resulteerde dit in de ontdekking van de benaderingsschakelaar. Deze innovatie betekende het startpunt van Pepperl+Fuchs' succesverhaal.

Vandaag de dag staat Pepperl+Fuchs bij klanten overal ter wereld bekend als een pionier en vernieuwer op het vlak van elektrische explosiebeveiliging en sensortechnologie. Onze voornaamste focus ligt altijd op uw specifieke vereisten: Met een passie voor automatisering en baanbrekende technologie streven wij ernaar om zowel nu als in de toekomst steeds nauw met u samen te werken. Met een grondige kennis van de eisen die uw markt aan u stelt, ontwikkelen wij specifieke oplossingen en integreren wij deze in uw processen.


Feiten en cijfers

Bestuursleden
Gunther Kegel, PhD (voorzitter)
Werner Guthier (plaatsvervangend voorzitter)
Mehmet Hatiboglu

Omzet 2020
650 mln. EUR

Werknemers
5.900 wereldwijd

Sectoren
Industriële sensoren
Explosiebeveiliging


View press releases

In our press release section you will find an overview of top articles and product news prepared and avaible to publishers and editors.

amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Ontdek ons online magazine! U vindt er tal van interessante succesverhalen, toepassingsrapporten, interviews en regionaal nieuws.